Filter

Pluspunten

. Zeer snelle reactie op gestelde vragen. . Goede prijs kwaliteit verhouding. . Keurige en vriendelijke medewerker die bestelling kwamen afleveren. Zeer klantvriendelijk.

Misschien dat de levering iets sneller kan.

Pluspunten

mooi ruim opgezet zeer vriendelijk personeel alles netjes goed advies gekregen

geen

Pluspunten

Mooie producten

Betere voorlichting over opties uitpakken vd tuinmeubels door bezorgers

Pluspunten

Prettige service en kwaliteit van tuinmeubelen is uitstekend. Ook de levering aan huis boven verwachting verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt goed meegedacht over wat wij als klant leuk vinden.

De hoes werd beschreven als vierkant model waar de gehele tuinset onder kon. Bij levering bleek dat hij alleen om de bank past. Voor de loungestoel en haard moeten we nog iets gaan bedenken.

Pluspunten

Keurig geholpen door de verkoper en ook de aflevering was perfect op de tijd die was aangegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen in jullie filiaal in Eindhoven. Het was moeilijk kiezen uit het aanbod.

In de bevestigingsmail wordt aangekondigd dat Brink Logistics een mail zal sturen om een afspraak voor de levering te maken. In de mail van Brink is het niet duidelijk dat er pas 2 dagen voor de levering contact wordt opgenomen. Dat is toch vermeldenswaard.

Pluspunten

Veel keuze. Goed geholpen . Vriendelijk. Duidelijke informatie. Snelle levering. Goede koffie! Jammer, paar dagen later gratis terrashaard bij bestelling. Maar wij zijn zeker blij met onze tuinset.

Niet zozeer voor het bedrijf. Wel voor de bezorgdienst. Levering zou plaatsvinden tussen 14.15 en 15.15. Werd echter 18.00. Zou in elkaar gezet worden maar hadden geen gereedschap bij. Verder wel vriendelijke jongens.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke showroom, vriendelijke verkoopster.

geen

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, erg mooie en betaalbare collectie en zeer snelle levering. Zaterdag gekocht en woensdag al met de beentjes omhoog op de lounge set!

Pluspunten

We waren er op vrijdagavond, het liep behoorlijk door met klanten, maar ondanks dat waren de medewerker helemaal niet te beroerd om je te helpen, dan heb je als klant ook iets van dan wacht ik graag omdat je zo klantvriendelijk word geholpen. Uiteindelijk ook over verschillende modellen uitleg gekregen en ook meubels uit elkaar en bij elkaar gezet om een vergelijking te krijgen. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om hier een meubel te kopen! Erg lieve en spontane mensen.

Pluspunten

In de winkel prima geadviseerd en zeer vriendelijk en deskundig geholpen. De tuinmeubelen zijn in goede orde, volgens afspraak bezorgd en geïnstalleerd.

Pluspunten

Goede service en voorlichting en bovenal een vriendelijke benadering van de klant. In tegenstelling tot andere zaken niet opdringerig. Laten de klant rustig gaan en beantwoorden de vragen als dat nodig is. Daarnaast is de levering punctueel, netjes en vooral vriendelijk.

Misschien wat meer doen om bekend te raken.

Pluspunten

Communicatie over hoe wat en wanneer de levering zal plaatsvinden. Geen info gekregen van brink Logistics, was iets fout gegaan met mailing.

Pluspunten

Redelijk uitgebreide showrooms, vriendelijk personeel, open op zaterdag, bezorgen op zaterdag mogelijk.

Pluspunten

klantvriendelijk en behulpzaam komen afspraken goed na

Pluspunten

De set voldoet verder aan mijn verwachtingen.

er was afgesproken dat de loungeset volledig gemonteerd zou worden afgeleverd. Dit is niet gebeurd. Ik heb zelf de koppelstukken voor het koppelen van de elementen moeten aanbrengen. De kussens werden op een hoop neergezet en ik moest het verder uitzoeken.

Pluspunten

Goed geholpen in de showroom, en snelle levering. Top bedrijf !!!!

N.v.t.

Pluspunten

- Goede prijs / kwaliteitsverhouding - Snelle levering - Goede service in de winkel

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede prijs en snelle levering! Kortom een aanrader.

Pluspunten

Wij zijn tijdens ons bezoek aan de showroom in Sliedrecht fijn geholpen. Onze vragen werden duidelijk beantwoord en we werden vrijgelaten in onze keuze. Onze kinderen werden verrast met een zakje snoepjes en waren zoet met de speelgoedmand. Bedankt!

Het bedrijf dat de stoelen kwam leveren kwam niet op een van de aangevinkte voorkeursdagen, maar op een heel andere dag.

Pluspunten

Er is heel veel keus, het personeel weet wat er is en waar het staat en ze denken met je mee, waar vindt je ze nog? De tuinmeubelen zijn van een goede en mooie kwaliteit, wij zijn tevreden

Tip, ga zo door! Verbeterpunt, wij hadden ook graag een gratis tuinhaard gewild, hebben een paar dagen voor de actie 3 tuinstellen gekocht.

Pluspunten

Snelle levering en tot in de tuin. Behulpzame verkopers met het tot stand brengen van de juiste loungehoek. Prachtig resultaat al zeg ik het zelf.

de bezorgers hadden voor de finishing touche nog wel even die ene leuning kunnen monteren. Dat moest ik dan zelf doen. Best wel een gepriegel. Ik moest zelf ook kijken of ik alle kussens had.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA