Filter

Pluspunten

Goede afspraak over de levering, dag en tijdstip. Helaas een kussen niet in verpakking. Na een telefoontje was de andere dag dit kussen al geleverd. Snel en zonder problemen, geweldig opgelost.

Pluspunten

goede prijs en kwaliteit.

Pluspunten

Netjes en professioneel geholpen. Aardig personeel met goede adviezen. Tuinmeubel netjes thuis afgeleverd. Erg gelukkig met het tuinmeubel.

Pluspunten

Zeer vriendelijk alle tijd

Pluspunten

latere levering is prima opgelost door medewerker! Super als er richting consument oplossend wordt meegedacht!

Op de website kun je aangeven wanneer iets geleverd mag worden. Bijna altijd is dat zo snel mogelijk. Bij ons wel tenminste met het mooie weer in zicht. Helaas bleek de website dit wel te beloven maar praktisch niet uitvoerbaar waardoor levering wat later was. Dus tip: meer realistisch aangeven wanneer bestelling verwacht kan worden.

Pluspunten

Wij zijn door ontzettend aardig personeel geholpen. Ook de bezorgers waren attent en erg vriendelijk.

Om nog klantvriendelijker over te komen bij aflevering. Zou ik het verpakkingsmateriaal ook mee afvoeren met de chauffeur.

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Nette aflevering, zelfs achterom de tuin in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stevige duurzame tuinmeubelen tegen konkurende prijzen. Aflevering op tijd.

Pluspunten

Service en klantvriendelijkheid! Echt helemaal top!

Geen! Ga zo door!!

Pluspunten

Prettig geholpen Bezorging op afgesproken tijd

Pluspunten

meedenken, meerdere opties mogelijk. snel en vriendelijk

geen

Pluspunten

vriendelijke service en snelle levering

Ook het assortiment van de webshop op voorraad hebben in de winkel.

Pluspunten

We werden niet meteen door een verkoper aangevallen maar konden eerst rustig rondkijken, daarna goed advies gekregen van Mirjam (in Utrecht) en met wat schuiven van tafel en stoelen ons passende setje gevonden. Afhandeling snel geregeld en bezorgen een week later. Al met al een klantvriendelijke winkel. Resultaat, afgelopen weekend ook een collega jullie bezoek aan jullie winkel afgelegd en positieve feedback.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk , op een hele goede wijze meegedacht om tot een goede oplossing te komen met onze aankoop , i.v.m. ruimte gebrek .

Ga vooral zo door en jullie zullen goede zaken doen .

Pluspunten

Goede kennis over de producten en goede hulp bij de keuzes

Nvt

Pluspunten

Gewoon goed klantvriendelijk Goed advies je word goed geholpen je hoeft niet lang te wachten op de levering van de spullen

Pluspunten

De bestelling kwam op de dag waarop het voor ons het beste uitkwam Hebben alles netjes geplaatst, afval meegenomen wat meekon, de tafel voor zover geïnstalleerd

We hebben bij het inkoop gesprek niet gehad over het in elkaar zetten van de tafel en de bank! Als dit wel was gebeurt was het zeker geen probleem geweest

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle en correcte service en extra bonuspunten voor de chauffeurs, zij waren keurig op tijd en ik niet...maar wel contact met mij opgenomen en tien minuten op mij gewacht. De stoelen waren goed verpakt en zijn ook nog binnen gebracht met een glimlach! Dank!

Ik kan echt geen verbeterpunten opnoemen. Geen tip maar wel n top: blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Hartelijke service. Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

leuk tuinstel

er werd via een mail gemeld, dat de bezorging s'morgens tussen 6:30 en 7:30 zou plaatsvinden. 6:30 is geen bezorgtijd, ik had er over gebeld naar de zaak, maar het kon niet gewijzigd worden. Uiteindelijk kwamen ze 7:40 en vertelde de bezorger dat ze nooit ergens 6:30 zijn. Ze waren er 7:40 Jammer ik was er 6:20 voor uit mijn bed gekomen. Positieve is wel een leuk tuinstel!

Pluspunten

De service van dit bedrijf is helemaal in orde. Netjes geleverd, netjes te woord gestaan bij de aankoop. Personeel loopt er goed gekleed bij, er heerst een zekere rust.

Pluspunten

Erg veel keus en een snelle levering. Ondanks dat ik de verkeerde kleur had besteld (eigen fout, dus set gewoon gehouden) ben ik zeer tevreden over van der Garde

Pluspunten

Groot assortiment. Vriendelijk met een heerlijk kopje koffie, een goede service. Niets is teveel.

Pluspunten

goed geholpen in showroom. levering naar wens. Bezorgers waren zeer behulpzaam

helaas ontbraken er 4 bouten voor het bevestigen van een zijkant van de bank. We hebben dit zelf geregeld. tip: goed controleren of alles er bij zit

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA