Filter

Pluspunten

goede service en snelle levering en jan de verkoper gaf ons goede uitleg

geen

Pluspunten

Goede service en communicatie

Pluspunten

*Ruim aanbod *Nette manier van communiceren *Goed verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen *Nette aflevering medewerkers, wat het plaatje compleet maakt

Pluspunten

Groot en ruim opgezet en laten je in alle rust rondkijken. Geven goede adviezen met betrekking tot de aanschaf. en pushen niet. Afdeling service is ook goed bereikbaar en zeer bekwaam

Pluspunten

We zijn netjes geholpen. Ook de levering aan huis ging perfect, alles volgens afspraak.

Pluspunten

Duidelijke rust in het bedrijf. Klant staat voorop. We mochten zelfs een stoel eerst mee naar huis nemen om te beoordelen hoe die thuis stond. En dit zonder enige borg vooraf...heel vertrouwd en dus fijn. Later voor dat ik de beslissing heb genomen eerst nog eens goed enkele zaken met de verkoper besproken en daardoor had ik geen twijfel meer.

Pluspunten

Hele vriendelijke medewerkers en een goede service. Erg veel keuze.

Meer naamsbekendheid krijgen?

Pluspunten

Leuk geholpen ,hadden alle tijd voor je. Lekkere koffie , gezellig personeel ,en ondanks dat het uitverkoop was hebben wij nog een leuk set kunnen vinden....en door het mooie weer er nog optimaal gebruik van kunnen maken.

GEEN , Ondanks de hitte hielden zij hun hoofd koel!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke mensen, volgens afspraak geleverd

bied standaard koffie aan

Pluspunten

Keurig netjes geholpen in vestiging Sliedrecht hele snelle levering precies volgens afspraak

Jammer dat wij zelf het set uit hebben moeten pakken de tafel was een heel karwei en dan zit je nog met een heleboel afval

Pluspunten

Pluspunten

snelle afhandeling en levering van bestelde produkten. mooie kwaliteit

Pluspunten

Zeer vriendelijk ontvangst (net voorsluitingstijd) in uw filiaal Sliedrecht. Volledige antwoorden opvragen omtrent materiaal i.v.m. mijn allergie. Goede adviezen; leuke aankoop met sale - prijs! Levering heel goed: op het afgesproken moment; vriendelijke bezorgers; zij namen afval mee en ik werd door deze harde werkers vriendelijk bedankt voor de koffie. Het lukt mij helaas niet om een fot bij te voegen. Maar met zon en boek geniet ik van de heerlijke Van der Garde tuinset.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel, en de aflevering was precies volgens afspraak!! De stoelen en tafel werden netjes uitgepakt en het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen.

Pluspunten

Pluspunten

Levering naar Duitsland.

Een bedrijf in dit segment mist in Noordrijn-Westfalen.

Pluspunten

Klantgericht, snelle levering en installatie.

Wellicht track en trace introduceren

Pluspunten

Goede aftersales Gaat niet altijd in 1 keer goed, maar men lost het uiteindelijk wel voor je op

Back-office moet goed kijken naar wat er besteld / gekocht is zodat vervangingen direct in 1 keer goed kunnen gaan. Dus bv juiste type kussen voor het aangekochte type lounge set ipv verkeerd type kussen (tot 2 keer toe)

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA