Filter

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijne stoelen Fijn dat mijn kritiek serieus is genomen en ter compensatie heb ik een kadobon gekregen van 25 euro.

Na de bezorging heb ik meteen de stoelen uit de doos gehaald en kwam erachter dat bij een van de stoelen de stof beschadigd was. Ik heb toen meteen contact opgenomen. Ik mocht deze stoel omruilen in de winkel. Ik ben naar de winkel gereden van (Wekerom naar Veenendaal). Daar wilde de verkoopster mij een showmodel meegeven. Hier ging ik niet mee akkoord. Zij vertelde dat ze geen nieuwe op voorraad hebben. Dit vond ik niet leuk omdat ik niet om de hoek woon en dus voor niks ben gekomen. Ze kon er wel een bestelen maar die kon niet bezorgd worden en moest ik deze dus later weer ophalen. Ik ben dus 2 keer heen en weer gereden. Hierdoor ben ik toch iedere keer bijna een uur kwijt. Dit vond ik wel jammer.

Pluspunten

Nette klantbediening in de winkel.

Bij levering is de loungeset in de tuin gezet. De verwachting was dat de set netjes geplaatst werd maar hij werd echter los van elkaar neer gezet in de tuin.

Pluspunten

Snelle levering. En keurig met veel beleid de tuinset naar de achter tuin gebracht.

Pluspunten

Veel keus, snelle levering.

Pluspunten

Goede service door medewerkers,snelle levering!

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

Gewoon top. Alles volgens afspraak.

Pluspunten

Goed advies in de winkel. Nemen alle tijd voor je, Nette levering van de meubels (alle verpakking mee retour genomen). Zeer behulpzaam alles mee op het terras gezet. Precies op de afgesproken dag, en uur geleverd.

Pluspunten

Snelle en perfecte service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en ruim aanbod,

De kwaliteit van de geleverde spullen mogen beter, van de 4 geleverde stoelen waren er 2 niet goed. Ook word er genoemd dat het binnen de marge zit van de fabriek maar deze fouten zijn niet acceptabel voor stoelen van 110 euro per stuk. Zo had 1 stoel een stick fout van 10 centimeter, en de ander had een draaipunt die een 5 mm schuin stond ten opzichte van de andere helft

Pluspunten

We zijn erg goed geholpen, klantvriendelijk, goede uitleg prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, tot op de stoep geleverd. wat kan ik nog meer zeggen, wij zijn super tevreden.

kan ik zo niet bedenken!!!

Pluspunten

Heel veel keuze Vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Pluspunten

de klant vriendelijk heid van verkoper Jan in vestiging Sliedrecht mag ( vooral als er niemand in de winkel is ) wel wat bij gespijkert worden. voor de rest alle lof. Na het telefonich kontakt met de heer Jan Pul begrijp ik zijn mineur stemming en heb hier volledig begrip voor de situatie.hiermede hoop ik de zaak weer in het reine getrokken te hebben , excuus aan de heer Jan.

Pluspunten

Een ruime collectie waar je zeker slaagt. Na opdracht wordt het bestelde ook snel bezorgd

Pluspunten

Fantastische service, bij levering wordt alles op de juiste plek gezet en uitgepakt. Mooie spullen. Vriendelijk en beschaafd personeel.

Pluspunten

Goede showroom Vriendelijke en duidelijke verkoopster

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Vriendelijk personeel met een open communicatie zonder opdringerig te zijn, snelle levering (binnen de week).

Pluspunten

Goed geholpen bezorging ook perfect

Pluspunten

Meedenkend, breed assortiment, goede logistieke en after service

Checken dat levering meteen compleet is, onderhoudskit er standaard bij leveren

Pluspunten

Veel keus

Pluspunten

Vriendelijke mensen, vlotte afhandeling

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA