Pluspunten
In de winkel prima geholpen en goede adviezen gekregen, waardoor wij de juiste keuze konden maken. Er werd wel een aanbetaling gevraagd, maar was niet verplicht, zodat wij ook geen aanbetaling hoefde te doen. Er werd ook rekening gehouden met onze gewenste afleverdatum. De door ons gekochte loungeset voldoet ruimschoots aan onze wensen en heeft een geweldig zitcomfort. Hieraan gaan wij veel plezier beleven.
VerbeterpuntenBij aflevering werden de geleverde producten niet uitgepakt, zodat ook niet kon worden gecontroleerd of de producten compleet en onbeschadigd waren afgeleverd. Wij hadden verwacht, dat alles netjes uitgepakt zouden worden en de verpakkingsmateriaal weer mee terug zou worden genomen. Deze beetje services hadden wij wel verwacht, maar helaas niet gekregen. Ik heb deze gebrek aan services ook al meerdere keren mogen lezen in de beoordelingen. Ons advies, doe hier iets mee, kleine moeite en voor de klant wordt dit als bijzonder prettig ervaren, terwijl het niet uitpakken bij ons als niet prettig werd ervaren, van hier heb je je spullen, betalen en wij gaan weer weg en ons met de troep (verpakkingsmateriaal) achter te laten.