Filter

Pluspunten

Netjes behandeld, zowel in de winkel als met het bezorgen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam personeel. Snelle levering. En aardige mannen die het monteren

Pluspunten

Snelle reactie. Goede service.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Kwaliteit Klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Goed advies, meedenken, ruime mogelijkheden en goede service. snelle levering

Pluspunten

Goed assortiment. Goede advisering. Levering op tijd.

Nalevering kussens via PostNL niet gelukt. Uiteindeljk opgehaald bij bedrijf in de buurt. Bevestiging rugleuning stoel niet goed. Verkeerde bout geleverd. Zelf opgelost.

Pluspunten

groot aanbod, prettig geholpen. levering in goed overleg.

Bezorging keurig, moest wel vragen om het uit te pakken. Alleen het karton werd eraf gehaald en na het gevraagd te hebben, werd het ook meegenomen. Ook het in elkaar zetten, werd niet aangeboden. Is ook niet zo moeilijk, maar er bleken een paar ringetjes te ontbreken, waar we dus zelf naar op zoek moesten. Bij onze zoon in Eindhoven werd ook een loungeset van Van Der Garde thuisbezorgd, waar alles zonder vragen in elkaar werd gezet. Er zit blijkbaar toch verschil in wie bezorgt. Aandachtspuntje?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Aantrekkelijke collectie * Prettige bediening in de winkel

* Aflevering problematisch. Flexibiliteit beperkt. Kennelijk opereert het bedrijf logistiek vanuit het zuiden van het land en prefereert aflevertijden die niet steeds overeenkomen met de mogelijkheden van de klant (routeplanning is aandachtspunt). Zou niet zo moeten zijn omdat de winkel waar wij gekocht hebben op steenworp afstand staat. Logistiek en keuze van de verkooppunten zouden dus beter op elkaar afgestemd moeten worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging exact binnen het tijdbestek. Je wordt ook van te voren gebeld hoe laat ze er.zijn...top.

Levertijd van bezorging. Dit wat nu meer dan een week. Bij de meeste shops is het vandaag bestellen morgen in huis...Helaas hier niet.

Pluspunten

Uitstekende service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus, mooie kwaliteit en een prettig contact.

Meer aandacht voor de levering.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel en prima bezorging

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening. Niet opdringerig maar vakkundig en tips wat je beter wel of niet kunt doen. (Jan Pul) Uitgebreid assortiment. Jammer dat we niet elk jaar een tuinset nodig hebben. Uw bedrijf zullen we zeker aanbevelen bij al onze familie/vrienden.

Aflevertijd van 06.45 is wel een beetje vreemd. Wij hebben ons aangepast omdat we de goederen graag op tijd wilden hebben maar niet iedereen zal blij zijn met dit tijdstip.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit was de 1e kennismaking, kan er nog weinig van zeggen.

Pluspunten

- Vriendelijk personeel - Mooie winkel - Overzichtelijke website - Goed advies - Nette levering

Het maken van een afspraak voor de levering kan efficienter. Ik had per mail aangegeven dat ik bijvoorbeeld op zaterdag na 15.00u niet kon. Toch kreeg ik een mail met daarin een levering tussen 14.30 en 16.30uur.

Pluspunten

klantvriendelijkheid, meedenken, snelle en verzorgde levering

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel , snelle levering

Pluspunten

Bij ee foute bestelling van personeel toch de stoelen gekregen wat er gekocht was.

Bij drukte in de winkel wel goed de keuze bestellen.

Pluspunten

Snelle service, prima producten

Pluspunten

Vriendelijk advies en behulpzame verkoper in Vestiging Sliedrecht Goede service en snelle levering.Levering op zaterdag en goed op tijd.Netjes in elkaar gezet en rommel verpakking meegenomen.

Miste tuinaccessoires zoals verlichting in de zaak. Kwam niet goed naar voren in folder.

Pluspunten

houdt zich goed aan de afspraken

Pluspunten

Vriendelijke mensen die prettig goede info. gaven. Prijzen leken ons redelijk. Bij een tweede bestelling (parasol) was het minder leuk dat we deze via internet bij een ander bedrijf een heel stuk goedkoper aantroffen. Bij het bestellen was er goede service, rommel werd meegenomen en apparaat gemonteerd.

Bij de tweede bestelling kwam een helaas defect stuk uit de eerste bestelling niet mee, ondanks de toezegging. Het is wel direct via de post nagezonden.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA