Filter

Pluspunten

Wij werden heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Pluspunten

Grote collectie, verkooppersoneel dat zich inspant om het juiste voor je te zoeken zonder dat ze zich aan je opdrukken.

We hebben een schade aan de geleverde tafel geconstateerd. De vervoerder die de meubels afleverde gaf aan dat zij zich uitsluitend met het afleveren bezig hielden en geen klacht in ontvangst kon nemen'. Hij heeft wel een aantekening op de nota gemaakt. We moesten ons melden in de winkel. Toen wij dat deden werd ons verteld dat zij zich uitsluitend bezig hielden met de verkoop en dat zij geen klacht in ontvangst konden. Dat moesten wij doen bij klantenservice. Dat heb ik inmiddels gedaan. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat zodra de meubels verkocht zijn de winkel geen verantwoordelijk meer neemt en dat je het zelf maar moet oplossen. Ik vind dit een kwalijke zaak. Ik ben van mening dat de winkel de melding moet maken van (in dit geval) de schade en het niet leveren van de Lazy Susan. Ik stel het zéér op prijs als ik op deze klacht een reactie krijg van Van Der Garde

Pluspunten

snelle levering,goede service

Pluspunten

Komt afspraken na, makkelijk te bereiken. Ondanks dat het een showmodel was toch gratis bezorgd, goede service.

Bezorgers hadden nogal haast. Vroegen echter wel of ik t goed vond als zij de set niet uit zouden pakken. Daar ben ik mee akkoord gegaan.

Pluspunten

Duidelijke afspraken over de levering,aardig personeel

Serieus en snel reageren op een klacht.

Pluspunten

Prima geholpen!

Pluspunten

snelle levering, goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Behulpzame medewerkers - Veel vestigingen in de Betuwe

- Bezorgers van de aankopen onzorgvuldig en gaan ruw om met bezorgde meubelen - Wij kregen de verkeerde stoelen geleverd, dus blijkbaar zijn de verkopers niet heel erg precies

Pluspunten

Ruime keuze , prima prijs/kwaliteit verhouding , prima advies en niet opdringerig .

Pluspunten

Geduldige en vriendelijke verkoopster, uitgebreide collectie, word ook alle tijd genomen om verschillende opstelling te maken.

Pluspunten

Geen opdringerige verkoper. We konden rustig kijken wat we wilden en vroeg dan of we nog vragen hadden en of we iets gezien hadden. Was voor moeder 80 jaar. We hebben enkele fotot's gemaakt. Alles werd genoteerd en konden thuis bespreken met haar en per mail bevestigen. Levering is ook goed verlopen en chauffeur heeft alles netjes ter plaatse gezet.

Pluspunten

Mooi net bedrijf met vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede spullen voor goede prijs

na een telefonische bestelling na 3 weken nog geen enkel contact gemaakt ivm de levering.(zelf 2x contact gemaakt)

Pluspunten

levering is snel na een foutje in de set is dit netjes opgepakt en hebben wij een ander beter set ontvangen

op de juiste manier oppakken van klachten en slecht nieuws gesprekken met klanten. Interne communicatie

Pluspunten

Goede Service .ook bij eventueel retourneren is er geen probleem. Top dus.

Pluspunten

Goede showroom Perfect op tijd bezorging Nette bezorgers en zeer behulpzaam

Pluspunten

Het werd heel snel bezorgd.service was super.

Pluspunten

we zijn grandioos en zeer vriendelijk geholpen, ook de bezorgers waren vriendelijk, en hebben alles netjes afgeleverd. en ook alle karton e.d weer meegenomen . echt een aanbeveling, .

Pluspunten

Pluspunten

Goede uitgebreide collectie en snelle leertijd.

Bij mijn bestelling waren van de zes stoelen, vier afwijkend van de bestelling. Afspraak gemaakt dat binnen vier dagen de goede stoelen werden geleverd. Afspraak was dat dit jl vrijdag tussen acht en negen uur in de ochtend werd geleverd. Dit ivm mijn werk. Echter rond half twaalf pas kwam de bestelling aan de deur. Op dat moment was ik niet meer thuis en ook de buren met wie ik had afgesproken de stoelen te ontvangen, ook niet meer. Dit vind ik geen goede service.

Pluspunten

Klantvriendelijk, geen moeite te veel bij de koop en afspraken worden goed nagekomen.

Pluspunten

Korte levertijd. Prima showroom

Pluspunten

Leuk geholpen in de winkel, ruime keuze in de winkel, alleen hebben we aangezien het nog zulk slecht weer is het tuinset nog verpakt in de garage staan ...

Pluspunten

Klantvriendelijk bedrijf Mooie en goede tuinsets Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle en goede levering

Wij waren in de winkel van Zaanstad, ik vond alleen de uitstraling wat minder. Misschien iets meer planten of kleur aanbrengen. Maar voor de rest top!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA