Filter

Pluspunten

Klantvriendelijke benadering

Pluspunten

Heel tevreden over de levering en ook over de naar levering heel tevreden

Pluspunten

We werden ontzettend goed geholpen in Gouda. De verkoper deed erg zijn best om allerlei sets te maken wat het meest om te kijken wat het meest geschikt was voor ons balkon!

Ik trek er 1 punt af want heb 1 stoel die beschadigd is en weet eigenlijk niet of ik dat door ga geven. Ben bang als ik eventueel een andere krijg er misschien kleurverrschil is. Kan ik er een foto van sturen naar jullie toe?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan ik nog niet beoordelen. Ik heb een klacht ingediend ivm een beschadiging. Hangt er dus vanaf hoe dit opgelost gaat worden.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk geholpen

Pluspunten

Prettig geholpen bij het samenstellen van de Lounge set.Ik ben er erg tevreden mee. De bezorgers hebben alles netjes uitgepakt en op de juiste plaats gezet. Dus alles bij elkaar Prima !!!!!

Pluspunten

Nette klantenbehandeling prima geholpen door verkoper en na telefonische overleg

geenn

Pluspunten

Klant vriendelijk

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede bediening, geen moeite teveel Goede prijs/kwaliteit verhouding Goede bezorging van de meubelen

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk personeel, snelle levering (met e-mail vooraf met de datum en telefoontje voor de richttijd), aantrekkelijk geprijsd.

In de showroom in Gouda staat "veel van hetzelfde" en in een hele open ruimte. Door een aankleding te maken met afgeschermde sets krijg je een betere beleving.

Pluspunten

Bestelling verliep vlot via de website, kreeg keurig telefoontje wanner en tussen welke tijd er bezorgd zou worden, deze tijden waren ook goed, tussen aangegeven tijden werd bezorgt, de bezorgers brachten de set keurig naar boven op de 4e verdieping, aardige mannen.

Pluspunten

Nemen de tijd bij het uitzoeken Ruime keuze

Had verwacht dat mijn loungeset uitgepakt zou worden. Maar dozen werden neergezet. Jammer.

Pluspunten

Een hele goede en correcte service

Afspraken na komen i.v.m bezorging.Wij zijn de eerste keer gebeld om te bezorgen op zaterdag 07.30 dit is ons te vroeg een week later hebben wij een nieuwe afspraak gemaaakt om te bezorgen op zaterdag 08.30 tot onze grote verbazing ging zaterdag om 07.15 de telefoon dat ze er bijna waren de bezorgers hadden dit door gekregen van de planning.Dit vinden wij niet netjes.

Pluspunten

Goede voorlichting, Nakomen van afspraken, ook tijdstip van levering. Tuinset wordt uitgepakt en verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Goede uitleg m.b.t. onderhoud.

Na goede uitleg over onderhoud, bleek dat de bezorgers geen onderhoudsmiddelen kunnen leveren en wordt ik verwezen naar website en/of winkel. De winkel gaf aan dat ook zij geen onderhoudsmiddelen hebben en dat deze uitsluitend in de webwinkel besteld kunnen worden en die worden met verzendkosten binnen een aantal dagen geleverd. Deze zorg vind ik minder.

Pluspunten

Snelle afwikkeling en betalen bij aflevering.

Bereikbaarheid

Pluspunten

Nette afhandeling. Snelle levering van de bestelde artikelen. Bezorgen is heel net mogelijkheid om levering op gewenste dag en tijdbestek in te plannen. Tuinmeubels keurig geplaatst beschermkarton mee teruggenomen. Gewoon goed. Zowel door de verkopers als door de bezorgers netjes geholpen en vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel goed en keus genoeg. De aflevering snel en heel netjes

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling

Administratieve systeem: onze naam onjuist geschreven ( niet op de bestelbus) en e-mail zenden is niet mogelijk omdat de mailbox vol zit

Pluspunten

heel vriendelijke bezorgers netjes op tijd . vriendelijke verkopers nemen de tijd voor je niets is te veel .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig geholpen, nette bezorgers.

Een eigen telefoon voor elk pand.

Pluspunten

Veel keus. Scherpe aanbieding Klantvriendelijk Eigen samenstelling van tuin set Lage aanbetaling Snelle levering

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA