Pluspunten
* Grote winkel (in Den Bosch), uitgebreide collectie online
* Ook merkartikelen worden verkocht
* Vriendelijk en keurig personeel
* Goede bezorgdienst, vriendelijk en zeer stipt!
* Garantieafspraken snel uitgevoerd (lasnaad was gescheurd en binnen enkele dage werd de bank al vervangen)
* Lekkere stroopwafels als presentje
* Afspraak is afspraak
* Goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpunten* Veel vlechtwerk tuinmeubelen in de winkel in Den Bosch (in oktober 2015). Zou ook meer hout, aluminium en luxe plastic tuinmeubilair hebben willen zien. Nagenoeg 3000 m2 aan vlechtwerk is veel en eenzijdig, risico: verblijfsduur in de winkel is daardoor kort als je komt ter orientatie/vergelijking.
* Telefonische bereikbaarheid beperkt, niet via winkel enkel via Veenendaal (met naar verwachting kleine servicedesk).
* In verband met de 24-uurs economie en het daarbij horende tegenwoordige koopgedrag, is het uit de lucht halen van de webshop op zondag opvallend. Uiteraard alle begrip hiervoor als dit geschiedt op basis van geloofsovertuiging. Wellicht dat ik me op glad ijs begeef omdat ik de overtuiging niet heb - en ken, maar de tip is dat een webshop ook statisch kan worden ingericht (dus enkel als etalage en zonder interactiviteit voor degene die de zondagsrust waarderen). Dit geeft andere mensen evenwel de mogelijkheid om zaken te bekijken. Let op: De werkenden zijn veelal aangewezen op zaterdagen en zondagen!