Pluspunten
Snelle reactie bij een vraag over het verzendadres. Keurig.
Pluspunten
Vorige week een Balpanne bij dit bedrijf gekocht. Via de email van tevoren nog wat vragen gesteld en deze werden snel behandeld. Eerlijk, snel, nette prijs en vooral een duidelijke site. Ook is de gratis verzending is helemaal top. Dit weekend gelijk maar tijdens het lekkere weer gebruik maken!
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Gewoonweg snel geleverd super !!!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en een klein extraatje in de vorm van aanmaakbollen (syttis) bij het geleverde pakketje. Super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de kwaliteit is inderdaad zeer goed. en een leuk extraatje.
VerbeterpuntenTip: bij de klant vermelden wanneer het bestelde item wordt geleverd.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden
Pluspunten
wij hadden een klacht naar aanleiding van de bezorging. Deze is snel en netjes opgelost.
Pluspunten
Vorig weekend ben ik tijdens de Scandinavië XL beurs in contact gekomen met de producten van dit bedrijf. Ik was eigenlijk gelijk verkocht maar heb op de beurs niets gekocht. Thuis nog even op de website gekeken en toch een Smart-Splitter en mooi jachtmes gekocht. Rond 14.00 uur heb ik de bestelling geplaatst en keurig de volgende dag geleverd. Verpakking was prima en in de toekomst zal ik hier zeker nog een keer een bestelling plaatsen. Dus een zeer positieve ervaring!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goed product, prima prijs, snelle levering
Pluspunten
- Duidelijke website - Op de middag besteld de andere ochtend in huis - Keurig verpakt - Snel, zorgvuldig en voordelig
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
Fijne service, levering van product op tijd kortom geweldig! Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levertijd top kwaliteit producten goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Ik kan er nog niet over oordeelden want de bestelling is nog niet aangekomen Vr gr derk norder
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Goede website, vlotte en duidelijk procedure van bestellen, correcte aflevering (netjes verpakt) en goede communicatie naar de klant. Ook een klein cadeautje erbij ontvangen, zeer attent!
VerbeterpuntenNee, geen verbeterpunten of tips
Pluspunten
De pan die we besteld hadden had een defect. Onze mail werd in het weekend binnen een uur beantwoord en dinsdag hadden we een nieuwe in huis. Uitstekend!
Pluspunten
Snelle levering, nette prijs, keurig verpakt, voor herhaling vatbaar
VerbeterpuntenEen melding wanneer een pakket verzonden is of een datum waarop het pakket verwacht kan worden zou ik een verbetering vinden. Het kwam nu als een volslagen verassing.
Pluspunten
Prima snelle levering. Prima prijs en kwaliteit.
Pluspunten
Cadeautje erbij ontvangen
Klaverkamp 7
1241 HX Kortenhoef