Pluspunten
Mooi jachtmes gekocht, die elders niet werd aangeboden. Voor een nette prijs. Goed verpakt.
VerbeterpuntenLaat even weten wanneer het pakket verstuurd is.
Pluspunten
Goede middag, Ik ben op deze website terecht gekomen omdat ze hier de smart-splitter aanboden. Prima website met goeie grote foto's en info. De levering was snel, netjes verpakt en de houtklover werkt geweldig. Gewoon goede ervaring dus en helemaal blij mee.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
De website ziet er goed uit. Bestelling was een Noorse kloofbijl en een jachtmes. Een scherpe bijl voor het kloven van houtblokken en een jachtmes voor mijn trektocht in Zweden. Alles zeer snel geleverd en keurig verpakt in een doosje voor een scherpe prijs. Zeker voor een herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Voordelig, goed ingepakt verzonden
VerbeterpuntenJe ontvangt geen track&trace code wanneer je bestelling is verzonden
Pluspunten
Voor de tweede keer besteld bij Scandicshop, geweldig! Snel bevestigd en geleverd, exact volgens de informatie. Zelfs tussen kerst en nieuwjaar zag men nog kans om stipt te leveren. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens prima! Aanrader dus en ik kom zeker nog een keer terug.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Ongelooflijk snelle service zelfs tijdens de feestdagen, een voorbeeld.
Pluspunten
Houtklover Smart-Splitter besteld en die kwam na 1 dag aan. Na levering meteen aan de slag. Ik was met een aantal mensen die zich afvroegen wat voor een apparaat dit is. Na proef te hebben gedraaid was iedereen meteen enthousiast. Zelfs de hele grote blokken moesten eraan geloven! Prachtig apparaat de Smart-Splitter. Kost weinig kracht en goed voor de rug. Had dit niet gedacht maar wel gehoopt. Na deze zeer goede ervaring zal ik de volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijs, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik ben heel blij met mijn bestelling!!!!! zeer mooie bijl en mes!!!
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt en een zeer mooie en verzorgde website! Prettig om een goed adres te hebben voor buitensport producten uit Scandinavië, die je niet overal zomaar kunt krijgen. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
VerbeterpuntenIk zou niets verbeteren alles was perfect verlopen
Pluspunten
Duidelijk en snel bestelproces, scherpe prijs voor een aantal handige buitensport artikelen en een snelle levering. De keuze voor de vervoerder is ideaal! Ook nog eens erg tevreden met de bestelde artikelen, dus een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Snelle service, mooie producten
VerbeterpuntenLevering via DHL op werkdagen overdag is een groot nadeel. Gelukkig kon iemand in de straat het pakket aannemen anders had ik het 25km verderop bij een DHLpunt moeten ophalen. Levertijden duidelijker vermelden of, beter nog, kiezen voor een service waar je zelf een afhaalpunt in de buurt kunt selecteren zou veel makkelijker zijn. Voor mij is dit helaas wel een belemmering om nog eens bij jullie te bestellen.
Pluspunten
De prijs die je betaald voor deze kwaliteitsproducten is zeer goed. Als je iets besteld wil je het ook snel in huis hebben, nu heb ik al meerdere producten aangeschaft via www.scandicshop.nl en telkens is de levering meer dan op tijd. In de toekomst bestel ik zeker meer en ben benieuwd naar eventuele nieuwe producten!
VerbeterpuntenHaast geen verbeterpunten te bedenken voor deze webshop of de producten die erin verkocht worden!
Pluspunten
Vanwege mijn hobby als Larper zocht ik nieuwe Viking accessoires. Ik belanden op deze website en ontdekte de vikingbijl 2000. Het is een mooi authentiek vormgegeven vikingbijl en nog scherp ook. Ik had de bijl vrijdagochtend besteld en het was de volgende dag binnen. Vanwege de verrassend soepele gang van zaken heb ik besloten een review te schrijven.
Pluspunten
Ik heb al meerdere keren besteld bij Scandicshop (jachtmessen, bijlen en messenslijper) en dit is altijd probleemloos gegaan. Ze reageren snel en duidelijk op mailtjes. Bestellingen zijn altijd binnen de beloofde tijd aangekomen en compleet. Ook leveren ze vrijwel altijd voor de scherpste prijs. Ik kan deze winkel aan iedereen kunnen aanbevelen.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Eerst heb ik even gebeld met Scandischop.nl voor advies over een houtklover (smart-splitter). Al mijn vragen werden beantwoord en ik heb goed advies gekregen. Duidelijk mensen die weten waar ze over praten. Hierna via de webshop mijn bestelling geplaatst en die is keurig op tijd bezorgd. Snelle levering, duidelijke informatie, goed product, voor een concurrerende prijs!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe bijl. Na lang zoeken kwam ik uit bij de webshop van Scandicshop.nl. Uiteindelijk heb ik de Viking 2000 bijl gekocht. Ik ben zeker niet teleurgesteld, de bijl is prachtig en werkt perfect. Dit is een betrouwbare internetwinkel die duidelijk is in wat ze doen en dan ook doen wat ze zeggen. Dat lijkt heel normaal maar is het zeker niet altijd het geval. Hier dus wel en ik ga dan zeker vaker bij ze bestellen.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Schitterend! Knappe service, supersnelle levering. Alles perfect in orde.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
Ik was op zoek naar een houtklover voor het kloven van 2 omgezaagde bomen. Ik ben via Google gaan zoeken en kwam op de website van Scandicshop.nl uit. Na het bestuderen van de verschillende filmpjes heb ik de Smart-Combi gekocht. De Smart-Holder is handig voor het goed vastzetten en de Smart-Splitter voor het kloven van het hout. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over beide producten. Verder was de levering snel en correct. Beide artikelen waren netjes verpakt en er was duidelijke communicatie over het levertijdtijdstip. Dus over het algemeen heel tevreden en een dikke 9 waard!
Klaverkamp 7
1241 HX Kortenhoef