prima service

goede kwaliteit en pasvorm

Uitstekend!

De hoed die ik besteld had, voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik zocht al tijden naar een geschikte hoed omdat ik ivm huidkanker en medicijngebruik niet in de zon mag komen. Een baseballpet vind ik voor mij niet geschikt (ik ben 77). De hoed is er in diverse kleuren. Ik heb een beige gekocht.

Snelle levering, prima website

Eerst zelf verkeerde maat voor hoed en pet doorgegeven, ruilen was geen enkel probleem, track en tracé perfect , snelle levering en goed op hoogte gehouden van aankomst mijn retour, en nieuwe omgeruilde artikelen .

Ik ben zéér tevreden

Mooi item, snelle verzending.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service. De bestelde producten waren netjes verpakt en de kwaliteit was goed. Niets op aan te merken.

Mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie collectie.

Perfecte cap

Eindelijk een fijne pet

Zit goed op het hoofd, je hoeft niet bang te zijn dat de pet afwaait. Staat goed. Fijne kleuren.

Uitmuntend

Overzichtelijke website eenvoudig zoeken duidelijke omschrijving van product veel keuze.

Hoeden en Petten

Mooie en goed afgewerkte producten tegen bijzonder acceptabele prijzen en snel bezorgd. Bedrijf reageert snel op bijzondere vragen.

top hoed

Vlotte afhandeling na bestelling en een prachtige hoed bezorgd. Blij mee!

Was een mooie hoed

Jammer dat de hoed niet paste want het was een super mooie hoed echt super mooi

mooie hoge hoed

Voor onze straattheatervoorstelling hebben we netjes op tijd een mooie hoge hoed gekregen.

Een tevreden klant

Een overzichtelijke silte met ruim assortiment. De door mij aankochte pet is geleverd in een mooie verpakking en zit perfect. Kortom, ik ben helemaal tevreden over mijn aankoop bij Hoedshop.nl

Ze hebben leuke petten

Ze hebben leuke petten en de service is ook goed.

Ik heb een hoed besteld. En ik heb iets verkeerd gedaan, en toen hebben ze het keurig netjes geregeld.en opgelost ik beveel de hoedenshop ten zeerste aan geweldige hoedenshop

Prachtige stevige hoed!

De bestelling bij Hoedshop ging prima, veel keuze en een mooie hoed voor de zomerperiode gevonden. De hoed werd snel geleverd. Is precies zoals beschreven. Een mooie hoed van uitstekende kwaliteit. Ik ben hem al een paar weken aan het dragen, hij zit heerlijk. Een topper!

Hoedshop is een fijne shop !!

Met de veelzijdigheid van Hoedshop en de goede kwaliteit van zijn produkten is het er goed en leuk winkelen.In de loop der jaren heb ik er veel gekocht.En het laatste was afgelopen maand een Stetson hoed ,die ik met mijn spijkerbroek als contrast erbij aan heb .De hoed is heerlijk warm ,bij de Oostenwind en zier er leuk stoer uit. De bestellingen komen altijd snel aan, dat is fijn !! Bedankt !!

Selle levering, mooie kwaliteit

De hoed was snel geleverd en was in het echt nog mooier dan op de site!

Leuke slaapmuts

Zachte stof en zit niet te strak om het hoofd. Aanrader. Daarnaast goede communicatie en snelle levering

Prima bedrijf

prima kwaliteit

De kwaliteit is prima, levertermijn kan wat sneller, maar het kwam uit Duitsland.

Prettige online ervaring

Beste mensen, ben heel tevreden met mijn bestelling, snel en goed geleverd prima verpakking makkelijk te bestellen en belangrijkste prima kwaliteit,,,,,Toppie

Artikel veel te groot

Staat beschreven als universeel dames Muts is geen damesmaat hiervoor veel te groot

Willy-Brandt-Weg 36

48155 Münster

0049 251 322 654 252

Over ANTHEC GmbH & Co. KG – Hoedshop.nl

ANTHEC GmbH & Co. KG – Hoedshop.nl is een toonaangevende online winkel gespecialiseerd in hoeden, petten en andere hoofddeksels. Het uitgebreide assortiment omvat trendy en klassieke ontwerpen voor heren, dames en kinderen, geschikt voor verschillende seizoenen en gelegenheden. Met een focus op kwaliteit, stijl en comfort biedt Hoedshop.nl een breed scala aan merken en modellen, snelle levering en een gebruiksvriendelijke shopervaring voor klanten die op zoek zijn naar stijlvolle hoofddeksels.