Mooi item, snelle verzending.
Geachte klant, hartelijke dank voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier met de aanwinst! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Goede kwaliteit en service. De bestelde producten waren netjes verpakt en de kwaliteit was goed. Niets op aan te merken.
Snelle levering, mooie collectie.
Perfecte cap
Zit goed op het hoofd, je hoeft niet bang te zijn dat de pet afwaait. Staat goed. Fijne kleuren.
Overzichtelijke website eenvoudig zoeken duidelijke omschrijving van product veel keuze.
Mooie en goed afgewerkte producten tegen bijzonder acceptabele prijzen en snel bezorgd. Bedrijf reageert snel op bijzondere vragen.
Vlotte afhandeling na bestelling en een prachtige hoed bezorgd. Blij mee!
Jammer dat de hoed niet paste want het was een super mooie hoed echt super mooi
Geachte klant, hartelijke dank voor uw beoordeling. We hopen, dat u toch uw passende hoed nog gaat vinden. Misschien helpt dit: https://www.hoedshop.nl/De-perfecte-hoed-vinden.html Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Voor onze straattheatervoorstelling hebben we netjes op tijd een mooie hoge hoed gekregen.
Een overzichtelijke silte met ruim assortiment. De door mij aankochte pet is geleverd in een mooie verpakking en zit perfect. Kortom, ik ben helemaal tevreden over mijn aankoop bij Hoedshop.nl
Ze hebben leuke petten en de service is ook goed.
Ik heb een hoed besteld. En ik heb iets verkeerd gedaan, en toen hebben ze het keurig netjes geregeld.en opgelost ik beveel de hoedenshop ten zeerste aan geweldige hoedenshop
De bestelling bij Hoedshop ging prima, veel keuze en een mooie hoed voor de zomerperiode gevonden. De hoed werd snel geleverd. Is precies zoals beschreven. Een mooie hoed van uitstekende kwaliteit. Ik ben hem al een paar weken aan het dragen, hij zit heerlijk. Een topper!
Met de veelzijdigheid van Hoedshop en de goede kwaliteit van zijn produkten is het er goed en leuk winkelen.In de loop der jaren heb ik er veel gekocht.En het laatste was afgelopen maand een Stetson hoed ,die ik met mijn spijkerbroek als contrast erbij aan heb .De hoed is heerlijk warm ,bij de Oostenwind en zier er leuk stoer uit. De bestellingen komen altijd snel aan, dat is fijn !! Bedankt !!
De hoed was snel geleverd en was in het echt nog mooier dan op de site!
Zachte stof en zit niet te strak om het hoofd. Aanrader. Daarnaast goede communicatie en snelle levering
De kwaliteit is prima, levertermijn kan wat sneller, maar het kwam uit Duitsland.
Geachte klant, hartelijke dank voor uw beoordeling. U bestelde donderdag om 10.45 uur. Vrijdagmorgen 9.27 uur vertrok uw pakket, maar het weekend kwam er tussen. Uw pakket werd maandagmorgen zond 10.00 uur bezorgd. We wensen u veel plezier met de aanwinst! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Beste mensen, ben heel tevreden met mijn bestelling, snel en goed geleverd prima verpakking makkelijk te bestellen en belangrijkste prima kwaliteit,,,,,Toppie
Staat beschreven als universeel dames Muts is geen damesmaat hiervoor veel te groot
Geachte klant, met dank voor uw beoordeling. De muts zou moeten passen voor maat 56-61 cm, en staat niet speciaal als damesmuts op de site: https://www.hoedshop.nl/Signal-Fleece-Muts-by-Lodenhut-Manufaktur.html Natuurlijk kunt u de muts ruilen of terugsturen. We nemen even per email met u contact op. Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Mijn dochter is er blij mee
De hoed die ik heb besteld voldoet precies aan mijn verwachtingen! Vandaag besteld is morgen in huis! Prima service, een echte aanrader!
snelle levering juiste product goede service en hulp
36 Willy-Brandt-Weg
Münster 48155