het tempo van het doornemen van de powerpoint had wat mij betreft wel twee keer zo snel gemogen.
De samenwerking met VCA Nederland is erg prettig meden doordat deze opleider de flexibiliteit en en het meedenken met zijn klanten ook hoog in het vaandel hebben staan en dat is voor ene grote klant zoals SPIE Nederland heel erg prettig.
Zeer positieve en duidelijke cursus gehad. Baris, Bedankt voor je positieve en duidelijke cursus!
Baris heeft de normaal gesproken enigzins saaie stof voor vca op een leuke en interactieve manier gebracht. En bereid je voor op de te verwachten vragen van het examen. Hierdoor blijft je aandacht er tot het einde van de dag bij.
Baris heeft ons prima begeleidt luchtig en vlot
Goede locatie Goede instructie door Baris
Interactieve dag.
Baris heeft er voor gezorgt dat ik de dag van mijn leven heb gehad
Cursus van Baris gehad. Goede uitleg en de dag van onze leven natuurlijk
Ik deed de basis. Ik heb geen technische achtergrond, werk als facilitair medewerker. Ik heb het ervaren als veel theorie. Eigenlijk net te veel voor 1 dag, maar te weinig voor 2. Onze ervaren leraar heeft met moeite alles voor 4 uur kunnen behandelen. Hem heb ik als prettig ervaren. Er was amper tijd voor ontspanning.
Te snel en onzorgvuldig lesgegeven
Dat je verplicht een account moet aanmaken vind ik onzin, en ben ik op tegen. In de beschrijving stond niet dat er lunch bij zat, en dat parkeren gratis was in de parkeergarage. Alles digitaal heb ik een hekel aan. Dadelijk liggen alle gegevens weer op straat. Er moet een mogelijkheid zijn om dit op een normale manier te geven. Gelukkig had mijn docent George er ook een broertje dood aan en heeft hij dat digitale gedoe overgeslagen. En een review schrijven zonder akkoord te gaan met onderstaande onzin kan nu niet, maar zou wel moeten. "Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf." Kort om genoeg werk aan de winkel!!
Uitleg cursus was heel goed de instructeur heeft een duidelijke en goed verhaal over de Het gebruik en naleving van de vca Het examen was vertraagd door haperingen van de laptop De examinator deed er alles aan om het probleem op te lossen
Legt het goed uit en houd van een geintje om de lange dag te doorbreken
Was een zeer goede dag met goede uitleg en examen.
Erg tevreden over Majella de gehele cursus, goede en duidelijke uitleg. Ik was toch wel zenuwachtig voor het examen, en ze heeft me gerustgesteld en wat vertrouwen in gepraat uur voor het examen. 83% geslaagd! Hartelijk bedankt Majella!!!!!
Top instructeur ! Die van saaie stof iets heel interessants kan maken !
Zeer prettig.
Het was mijn eerste keer dus ging er met open mind in. Was wel weer even wennen hele dag alleen lesstof maar verder wel goed bevallen.
Goed en duidelijk les gekregen van deze jonge docent!! complimenten Verder prima locatie en goed eten...
Goede instructrice (Marjela) Met logisch denken kom je een heel eind. Voorbereiding is wel nodig als je de cursus voor de eerste keer doet om begrippen te begrijpen.
Een lange dag als je niet meer gewend bent in de " schoolbanken " te zitten maar erg informatief en er wordt goed gewerkt om je aandacht er bij te houden ! Regelmatig pauze met verzorgde drankjes , koekjes en een heerlijke lunch ! Les gehad van Teun , man verdiend een pluim !
Duidelijk uitgelegd. Alles behandeld
Fijne les met juiste informatie en leuke manier van lesgeven
Er werd boeiend les gegeven en de sfeer was goed. Van der Valk Ridderkerk heeft geweldig zijn best gedaan om koffie en lunch te regelen. De keuze was buitengewoon!
Wilmersdorf 50
7300 AG Apeldoorn