3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eerder de E larning opsturen naar de cursist in plaats van 2 dagen vooraf de cursus . Trainer was ad hok ging van het ene onderwerp naar het andere onderwerp .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke voorbereiding

Vraagstelling verschilt met echte examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg

meer tijd en rekening houden met mensen die niet met de computer bekend zijn

Pluspunten

Deskundigheid en de ongedwongen sfeer.

Eigenlijk geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

trainer beter verstaanbaar minder warme omgeving/zaal beter eten (oud droog smakeloos) boek geleverd met diverse fouten ??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Door het niet laten inzien van de vragen na het examen, is niet duidelijk welke vragen ik fout had en dat lijkt mij een essentieel onderdeel van het leerproces.

Pluspunten

Laagdrempelige manier van lesgeven via de computer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede voorbereiding op het examen. Vriendelijke / vlotte cursusleider / met een goede luide stem

cursus leider Rene, spreekt zeer snel, en struikelt soms over woorden, dit maakt het soms iets moeilijker om heb te volgen

pauzeren en op ieder moment verder gaan waar je gebleven bent in de e-cursus zou mogelijk moeten zijn maar dit kan nu niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Houd de moed erin, vrolijke trainer.

Tempo gaat snel, proefexamen wordt gemaakt, men geeft de juiste antwoorden door en er is GEEN tijd deze te bestuderen of door te lezen. Dan leer je er niets van!

afhandeling aanmelding bij examen doen gaat traag. lange rij. misschien een persoon bij zetten.

Pluspunten

Helder gesproken, duidelijke uitleg aangevuld met filmpjes. Op elk gewenst moment van de dag is de site te bereiken en kun je studeren.

Ga zo door, beviel prima.

Pluspunten

De leraar was lekker Rotterdams en relaxt. Voor onze groep was dit prima. Hij legde wat extra dingen uit maar het waren vooral filmpjes met erna vragen over het desbetreffende onderwerp. Locatie was verder prima en netjes (wel slecht bereikbaar met ov s'ochtends vroeg zonder pendel bus). En lunch was goed verzorgd.

Had hier zelf geen last van gelukkig maar er waren 3 mensen die examen zouden doen maar niet op de lijst stonden. Hierdoor startte we later met het examen en ontstond er rumour. Er was zelfs een deelnemer heel de dag aanwezig bij de training en die bleek later niet op de lijst van examen kandidaten te staan. Wanneer dit vaker voorkomt is dit toch wel een aandachtspunt punt lijkt me.

Pluspunten

goed te volgen e learning met oefenvragen en proefexamen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke studie materiaal(filmpjes)

betere route IN het Hotel. Stond een bord bij kelderingang

Pluspunten

geen grote theorie sessies!

nazorg, na het examen is iedereen weg en het lijkt of leraar geen interesse heeft over het geslaagd zijn of niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed verzorgde training

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de zondag voor het examen werkte de site niet waardoor ik me niet goed heb kunnen voorbereiden

Pluspunten

Eenvoudig te regelen om VCA examen te doen. Geen rompslomp.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn