Pluspunten

Alles is goed en netjes geregeld

Vragen vermijden die je meer toetsen op de Nederlandse taal dan op het doel van VCA.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handige e-learing tool om je voor te bereiden op de VCA-vol cursus. Klassikale uitleg is duidelijk met veel praktijk filmpjes.

Klassikale uitleg is wel langdradig waardoor de aandacht wegzakt. Onderzoeken of een verkorte versie van max. 4 uur met aansluitend het examen mogelijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg duidelijk stof en filmpjes. Ook de proefexamens zijn goed en zijn een goede voorbereiding voor het echte examen.

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Het doel van VCA is veiligheidsbewust, gezien de vraagstelling gaat het meer om een nederlandse les. 1x in de 10 jaar is te lang en is in mijn opinie VCA geen toegevoegde waarde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Iets dieper ingaan op de informatie over gereedschap en hijswerktuigen

Pluspunten

Goede organisatie.

Wat mij betreft mag het over 2dagen verdeelt worden.

Pluspunten

Geweldige cursus van 1 dag!! Goede uitleg!! Daardoor geslaagd!!

Pluspunten

Het is strak en daardoor helder georganiseerd

x

Pluspunten

Leren met eerst filmfragmenten, dan geschreven tekst en vervolgens oefenvragen werkten in zoverre goed dat het examen echt een "eitje" was....sorry voor diegenen die zakken of gezakt zijn, maar elk hoofdstuk op die manier doorlopen was echt voldoende.....

Lange uitleg mondeling op het examen zelf duurt te lang, is voor de examen-vrees-kandidaten niet bevorderlijk, en zou ook in het aankondigingsmailtje schriftelijk uitgelegd kunnen worden....denk ik zomaar...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gericht opleiden, direct de examenuitslag, lunch, koffie en locatie. persoonlijke benadering. De Trainer doet enorm zijn best.

Kan iets rustiger, teveel informatie in te korte tijd. Te schoolse examenperiode ( bv telefoon "afpakken"), jullie hebben ook te maken met oudere cursisten dus is hierbij respect op zijn plaats. Probeer ook cursussen te geven in andere talen want sommige nieuwe Nederlanders kunnen de snelheid niet aan en begrijpen de leerstof dan niet, met negatieve examenuitslag tot gevolg. Of toets eerst of de betreffende kandidaat de Nederlandse taal volledig machtig is en koppel dit dan terug naar de opdrachtgever.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het totaal plaatje is prima.

Het lesgeven moet korter of uitsmeren over 2 dagen het tempo ligt veel te hoog te veel informatie in een te korte tijd.

Pluspunten

snel kunne plaatsen voor examen

examen is een oudere vraagstelling en bewoording als de online cursus.

Pluspunten

Strikt en professioneel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Luchtigheid bij tentamen Stiptheid Administratie Behulpzaamheid tijdens tentamen

Er was een vraag over de kleur van de filter op een ademmasker en tegen welke stof dat tegen zou beschermen. Dit komt expliciet NIET terug in het leerboek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

*Iets meer context geven aan de E-Learning module VCA VOL die voorafgaand aan d cursusdag moet worden doorgenomen (kopje 'Instructie per product uit de handleiding' ontbreekt) *Tijdgebrek op de lesdag: laatste deel van de stof is heel snel behandeld, lastig voor mensen zonder technische achtergrond. * Er werden vragen gesteld in het examen VCA VOL over niet behandelde stof.

Pluspunten

Zeer tevreden over de leidinggevende bvd

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb de online cursus gedaan en de website was echt goed. - De video's zijn duidelijk en informatief. - Er zijn vragen na elke video en dat helpt om beter te leren. - De hoofdstuk vragen werken als kleine oefenenexamen.

- Video's zijn te klein en je kan niet ze groot maken (fullscreen). - Nederlands is niet mijn eerste taal, dus zou ik zeer waarderen de optie voor ondertiteling om beter te begrijpen.

Pluspunten

Erg goede instructie filmpjes

niet na een volledag theorie nog een examen doen, het is erg lang je aandacht er bij houden

2 sterren: slechter dan verwacht

we begonnen afzonderlijk met het examen heel rumoerig ik zat vooraan aan de tafel was erg storend de examinator was nog bezig met andere mensen in te schrijven duurde erg lang en toen dat klaar was ging hij de papieren controleren van ons heb er veel last van gehad kon mij slecht concentreeren

Pluspunten

Direct en duidelijk met goede tips

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De organisatie was erg goed geregeld.

De volledige cursus was volledig gericht op welke vragen kun je bij het examen verwachten en wat is het goede antwoord. De praktijk werd volledig buiten beschouwing gelaten en alleen het lesboek lezen was ook voldoende geweest om het examen te halen. Al met al was ik niet tevreden over de cursus

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn