Pluspunten

zeer goede uitleg gekregen, wel in een rap tempo maar goed te volgen.

Pluspunten

Snel en goed geregeld allemaal, Effectieve manier van les geven.

Door het volle programma was er weinig ruimte voor interactie met de trainer en praktijkvoorbeelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk online thuis.

Vragen in examen niet behandeld in online les stof.

Pluspunten

Uitstekend behalve de uiteindelijke examen dat er geen inlogcodes bekend waren om in te loggen op de pc

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goed georganiseerde dag.

mijn basis VCA was verlopen. Nu wilde ik VCA vol. Op de trainingsdag heb ik juist alle info voor VCA basis voorgekauwd gekregen. De VCA-vol informatie was ik naar op zoek. Dit had ik via e-learning moeten doen. Jammer. Mijn manier om dingen goed tot me te krijgen is nl klassikaal.

Pluspunten

Duidelijke en bondige uitleg,

Voor mij waren het vele filmpjes achter elkaar best vermoeiend, zodra er weer gepraat werd was het weer prima, misschien kan daar wat afwisseling in komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De hele dag is goed geregeld

Maak veiligheid werkbaar! Als ik op 3m hoog een spijker in de muur moet slaan zal ik 3 contactpunten moeten houden dus dat betekend dat mijn collega met de spijker omhoog moet en ik op een andere ladder met de hamer. De trainer kwam uit regio den Haag en praatte soms te snel zodat het moeilijk te volgen was verder een top trainer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede cursusopzet die door de aanpak goed blijft hangen hetgeen belangrijk is.

Het boek mag iets eerder bezorgd worden zodat erin mijn specifieke geval ook tijd is het boek te openen... Gelukkig was ik ruimschoots geslaagd . met maar 1 fout...

Pluspunten

leuke manier van lesgeven met humor en duidelijke oefenvragen na elk onderdeel

Pluspunten

- Ik vond de manier van lesgeven zeer leerzaam, en het was allemaal duidelijk.

- Wat er misschien beter kon, is dat als iemand iets fout heeft tijdens de cursus dat de vraag uitgelegd word, dit gebeurt bijna altijd, maar niet elke keer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg

Duidelijk zijn over legitimatiebewijs. Rijbewijs is niet geldig!!!!

Pluspunten

Het is een lange cursusdag maar met prima uitleg van de instructeur. De begeleiding naar het examen is goed. Er is veel ruimte voor vragen/opmerkingen. Genoeg tijd voor een bakje koffie en een goede lunch. prima!

De instructeur was een snel pratende/ woorden inslikkende Hagenees en dat is soms moeilijk te volgen. Hoewel de lesstof die behandeld moet worden net in het dagdeel past is het misschien raadzaam zijn tempo iets aan te passen. Er zaten mensen in onze groep die de Nederlandse taal wat minder beheersen en die hadden zichtbaar moeite met het spreektempo. Het examengedeelte: het bureaucratische gedeelte mag van mij wel wat minder. Meerdere keren je naam enz. invullen terwijl het er gedrukt boven stond en dan ook nog een keer extra extra controles met legitimatiebewijs. Een beetje te veel van het goede. Het duurde lang voordat je met het examen kon aanvangen.

Pluspunten

Goede duidelijke presentatie, en ook materiaal (afstandsbedieningen voor antwoorden tijdens de les) werkt fijn.

De zinsopbouw tijdens examen erg moeilijk, het lijkt af en toe wel of het gaat om goed de zin te interpreteren als om de inhoud van de lesstof. Ik kan mij indenken dat mensen die net geïntegreerd zijn hier moeilijkheden mee hebben, terwijl ze de lesstof en de strekking ervan heel goed begrijpen. Vandaar ook een 8 als totaaloordeel.

Pluspunten

Goed uitleg. Goede docent dat het op een boeiende en vooral duidelijke manier overbrengt.

Graag aangeven over de parkeergelegenheid in amsterdam. Hier paste mijn werkbus niet in dus moest ik halsoverkop de dakragers demonteren in de garage . De hoogte mag weer ingemeten worden want die KLOPT NIET ! heb de auto nagemeten met dakdragers en het zou moeten passen maar helaas was het niet zo. Erg teluurstellend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Docent is op zich duidelijk en herhaalt de stof

Na de lunch ging de stof in een razendsnel tempo, en werden onderdelen niet behandeld of in 1 zin die wel in het examen terug kwamen. Deze onderdelen staan ook niet in de e-learning. Voor de lunch is het tempo juist heel rustig

Pluspunten

Hele goede docent

De leraar rookte zeer regelmatig en dat bleef nogal hangen in de ruimte waar les werd gegeven. Ook was hij niet echt vrouwvriendelijk met bepaalde opmerkingen. Hij probeerde het boeiend te vertellen en dat lukte wel, maar de grapjes over vrouwen/schoonmoeder e.d. dat hoeft niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site.

Meer diversiteit aanbrengen in de oefen examenvragen en de oefenvragen na de hoofdstukken. Veel dezelfde vragen kwamen terug hier. De examenvragen op het examen zelf waren natuurlijk meer actueel maar ook zeker veelzijdiger.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik deed de e-learning: sommige filmpjes duurden echt te lang. Er werden veel te veel voorbeelden gegeven. Wellicht is het goed om na ieder hoofdstuk aan te geven wat belangrijke punten zijn. Er werd zoveel informatie gegeven, dat het niet duidelijk is wat belangrijker is dan iets anders. De vraagstelling op de e-learning is heel anders dan op het VCA-examen. De informatie wordt op een andere manier gegeven in de e-learning, waardoor je op andere punten focust. Ik had alles goed voorbereid maar had op het examen best veel vragen waar ik flink bij twijfelde.

Pluspunten

Cursus is efficient met videos en vragenstelling

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn