een trainer die je laat nadenken in plaats van plaatjes praten. goede duidelijke en grappige uitleg die geen discussie schuwt.
De lesstof werd door middel van filmmateriaal verduidelijkt en eventueel aangegeven met aanvullingen van de docent. Tussentijds ook waardevolle toetsen om de kennis te peilen. Enig minpuntje was dat de foute antwoorden minder werden behandeld.
Ik had van te voren nog niks geleerd, maar door goede uitleg heb ik alsnog het examen gehaald
Goede uitleg en een prettige locatie
Uitleg was goed,maar soms iets te afgedwaald. Weinig ruimte voor vragen.
De cursusdag met toets, gaat voor mij te snel, mijn voorkeur gaat uit naar een leerboek plus toets.
Goede cursus,goede leraar met gevoel voor humor, zodat het niet saai werd tijdens de les, het blijft toch een hoop droge stof. Verder lekker gegeten tijdens de lunch, en de lokatie is perfect.
De dag verliep prima, mede door de leuke les van George en zijn heldere uitleg.
Goede instructie van tevoren gehad
Lange dag maar alles is duidelijk uitgelegd.
Op de locatie vond ik de meeting room best een heel eind lopen. De begeleiding van de trainer met het klaarstomen voor het examen was perfect, hele interessante en leuke manier van (participerend) lesgeven. De uitleg en begeleiding van de examinator was zeer goed. Dank jullie wel
Goede herhalingscursus even lekker opgefrist na 10 jaar
goede cuersusleider, lunch was matig.
Voldoende uitleg in de les, goed rekening gehouden met kleine pauzes. Voor aanvang van de cursusdag goed aangeven dat er ook thuis studie nodig is. Het is veel in een keer en als je thuis het boek een aantal keer doorneemt en een proefexamen maakt dan is het prima te doen in 1 dag.
Algemeen goede ervaring. De losse muis ging alle kanten op behalve de goede!
Dag was zo om
Meerdere malen Vca gedaan . Deze mannier van kes geven echt 100 % slaag kans Vourhwen altihd lezen uit boek nu via Films en super uitleg en een leeraar met humor en Hart voor het vak.
George was leuke leraar
Cursus was goed leraar legde alles goed uit. De akoestiek van de zaal was niet zo goed. Er zat een galm in als de leraar iets vertelde. Dan was hij soms moeilijk te verstaan
Goed en duidelijk Goed verzorgd
Goede cursus kunnen volgen, locatie was helaas wat minder. Koffie af en toe lauw, lawaaierige zaal langs drukke doorgaande weg. Beperkt assortiment drinken, piepende/krakende tafels. Het mag wel een opknapbeurt gebruiken. Examenvragen waren soms echt totaal niet te begrijpen en cruciale informatie ontbrak, maar daarom zijn het examenvragen, die hoor je niet te begrijpen schijnbaar. Kan het niet aanbevelen, maar het is veelal verplicht...
Goedemiddag, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. Wij nemen uw bevindingen mee naar de locatie waar u niet tevreden over was om e.e.a. met hun te bespreken. Hopelijk kunnen we zo de problemen weghalen voor de volgende cursisten. Kunt u aangeven wat de problemen waren met betrekking tot de examenvragen en wat voor informatie er ontbrak? Met deze informatie kunnen wij onze dienstverlening ook verbeteren. U kunt een mail sturen naar: [email protected]. Alvast bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, VCA Nederland
Slechte locatie aan drukke weg. Slecht geluid slechts uit laptop speaker. Donkere warme ruimte. Slechte catering geen frisdrank oid. Goede docent…kon hier weinig aan doen!
Goedemiddag, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. Wij nemen uw bevindingen mee naar de locatie waar u niet tevreden over was om e.e.a. met hun te bespreken. Hopelijk kunnen we zo de problemen weghalen voor de volgende cursisten. Met vriendelijke groet, VCANederland
het les geven had misschien wel met een microfoon gekend, omdat met mijn leeftijd niet alles meer versta.
De cursusdag is goed opgezet, de filmpjes met uitleg zijn prima, de docent kan dit goed aanvullen en nader toelichten. De oefenvragen sluiten aardig aan het daadwerkelijke examen. De voorzieningen op de examen locatie zijn prima in orde. De start van het examen zelf ging wat lastig door een wifi issue op locatie, toen het examen eenmaal gestart kon worden wees dit zichzelf.
Wilmersdorf 50
7300 AG Apeldoorn