Pluspunten

Duidelijke en makkelijk te volgen cursus.

n.v.t.

Pluspunten

Door op de lesdag vooral gebruik te maken van filmpjes met aansluitend multiple choice vragen over wat je gezien hebt, blijft de stof goed hangen voor het aansluitende examen. Waar nodig, licht de trainer toe. Dit maakt de slagingskans groot.

Pluspunten

Perfect georganiseerde cursus. Goede leraar die op een leuke wijze de informatie overbrengt. Locatie en lunch ook perfect geregeld.

Geen verbeterpunten. Perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle benodigde lesstof wordt met goed en duidelijk behandeld.

Pluspunten

Ik vond de cursus erg goed geregeld! Alles wat tot in de puntjes geregeld, lunch was uitgebreid en perfect! Verder complimenten voor de docent, hij vertelde het op een goede manier, zodat het je bij bleef. En dit is echt nodig als je een hele dag cursus hebt.

Betere uitleg over welk lokaal je moet zijn voor je examen.

Pluspunten

fijne communicatie, trainer was zeer kundig en maakte er geen saaie lange dag van.

let op privacy, ik kreeg de factuur met daarop een andere naam.

Pluspunten

Duidelijke uitleg en de juiste punten toegelicht mbt het examen

Examenlaptops voorzien van netwerkkabel ipv draadloos internet om de stabiliteit van het examen programma te verbeteren

Pluspunten

Interactief klassikaal lesgeven beviel erg goed. Je blijft veel beter bij de les en pikt leerdoelen snel op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Fijne en leerzame dag gehad. Trainer gaf veel bruikbare tips.

Verbinding met laptops tijdens het examen was niet optimaal. Te veel storingsmeldingen, wat niet prettig is.

Een naslagwerk (cursusboek) zou wenselijk zijn. Nu kan men achteraf niets meer opzoeken.....

Pluspunten

Goed verzorgt, prima communicatie

Toegevoegde waarde van de les dag is toch beperkt.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de punten die behandeld worden in het examen. Proefexamen was handig om te gebruiken en die bij de behandelde hoofdstukken gelijk te maken.

Hoofdstukken die wat minder belangrijk zijn, in het begin van de cursus behandelen. Dan hoeft men niet te haasten aan het eind van de dag om die nog snel door te nemen.

Pluspunten

Door de video's die het verhaal vertellen is het geen lange saaie stoffige dag.

De videos houden je soms tegen om zaken op te schrijven omdat het te snel gaat. Daardoor had ik op het examen zaken die ik niet in de video's gehoord had, of gemist.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb rond de 300 euro betaald voor deze 1daagse cursus wat naar mijn idee totaal niet in verhouding staat tegenover wat mij geboden is. Zo heb ik bijvoorbeeld nooit een lesboek ontvangen zodat ik de nodige voorbereiding kon doen.

Pluspunten

Prima service, en een goede locatie voor de cursus. Trainer was een zeer kundig persoon en kon de stof goed overbrengen. ondanks zijn verkoudheid toch een goede training gehad met een positief examen resultaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg met genoeg pauzes tussen door om de concentratie erbij te houden.

Een kleinere klas geeft een rustigere leeromgeving.

Pluspunten

Goede uitleg in de lessen

Kijken als de examen er is of alles goed werk ik had namelijk een muis die bleef haperen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, goede communicatie

Nvt

Pluspunten

Prettige leerstijl, rustige sfeer en duidelijke uitleg. Zeer positief.

Het was erg warm op locatie. Hierdoor was het moeilijk om de concentratie vast te houden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Docent vertelt duidelijk en focust op het laten slagen van de kandidaten

- aangemeld via de website, geen reactie. na drie keer telefonisch contact (zeer brutale telefoniste) pas de middag vantevoren de inlogcodes voor de VOL oefening op de website ontvangen - inhoudelijk voegt de cursus amper iets toe aan het gebruik van gezond verstand; de toets zou ik gehaald hebben zonder de cursus - laat iedereen aan het begin van de cursusdag de toets afnemen. degenen die slagen kunnen dan vast gaan - de cursusleider heeft zeker 6x ons (naar eigen zeggen) iets foutief aan moeten leren, om te kunnen slagen voor het examen - zelf heb ik ook enkele fouten ontdekt in de lesstof (bijv. het afnemen van geluidssterkte over afstand met 6dB per afstandverdubbeling. Dit is uitgaande van een puntbron in laboratoriumcondities. Voor een lijnbron geldt ca. 3dB; een wegwerker zal dus eerder gehoorbescherming moeten dragen) - de vragen van het examen zijn dusdanig verwarrend opgesteld dat ze de alertheid van de deelnemer toetsen; meer dan de kennis van de stof. En dat vind ik ongepast na een lange dag concentreren op een cursus. Ik raad u ten zeerste aan met een aantal deskundigen kritisch door de lesstof te gaan en de vraagstellingen zodanig te herzien dat ze kennis toetsen ipv alertheid

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn