Pluspunten

Prima cursus Niets meer aan doen zo

De lunch was erg matig en karig. en dat terwijl je we toch in een restarant zaten

Pluspunten

deze cursus was leerzaam en maakte je weer eens up to data van de feiten en de bepalingen van rechten en plichten

er zitten een paar kleine tekst foutjes in en niet alles is in de praktijk zo uitvoerbaar

Pluspunten

Leuk en geamuseerde uitleg van een Ypenburger! Goede lunch en genoeg mogelijkheden om ff je mindset tot rust te laten komen.

Meer foto's en filmpjes uit de praktijk toevoegen. Is voor de gemildelde cursist makkelijker te matchen met de praktijk.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, perfecte locatie.

VCA vol was gekoppeld met VCA basis, werd vooral uitleg gegeven over basis aangezien er maar weinig in de groep zaten die vol deden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede cursus leider, met praktische tips. Veel kennis uit de praktijk en duuidelijk met uitleg.

Kom cursist toegemoet als geplande cursus datum niet doorgaat, of zoek een geschikte vervang locatie uit voor hem of haar.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, handige tips voor examen.

geen

Pluspunten

Goede locatie, plezierige cursusleider. Kon goed de aandacht houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede locatie en goede verzorging.

Jammer dat de cursus VCA-VOL werd afgekapt van 2 dagen naar 1 dag en dat de cursusleider alleen het gedeelte voor VCA-basis behandelde om deze cursisten niet in verwarring te brengen. Verder hoef ik niet per sé de persoonlijke (negatieve) mening van de cursusleider betreffende enkele 'buitenlandse' nationaliteiten te weten. Ik vond dit weinig professioneel.

Pluspunten

snel geregeld goede prijs goede docent

geen op- of aanmerkingen

Pluspunten

Goede service om snel cursus en VCA examen te regelen en duidelijke docent

Pluspunten

Onlangs een vca en atex cursus + training gedaan met een aantal collega's. Alles was goed georganiseerd, en het bleef boeiend tot de laatste minuut. Veel gelachen ook, en het mooiste is natuurlijk dat we allemaal zijn geslaagd. Bedankt!

De website is een beetje onoverzichtelijk soms, en sommige informatie is een beetje lastig te vinden. Wellicht tijd voor een update.

Pluspunten

Een informatieve cursus die op een HELE moderne en leuke manier wordt gebracht.. .

Geen op of aanmerken..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijke lunch Mooie locatie Hele goede leraar

Kleinere groep

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beter dan alleen het boek leren. Beter dan verwachting In mijn eigen regio

Pluspunten

Goede cursus en duidelijke uitleg. Veel informatie en op een rustige meegaande manier wordt er les gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positieve ervaring

Pluspunten

Lekker snel behaald

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn