Ik had me al best goed voorbereid, door het studieboek te lezen. Maar de instructiedag geeft toch wat aandachtspunten die ik heb kunnen gebruiken bij het examen. Het is voor ieder een persoonlijke afweging, maar ik heb het gevoel dat ik de vragen beter herkende.
De cursus was goed georganizerd.De leraar was goed voorbereid en hij hadveel tips aan ons gegeven maar helaas zijn nederlands was moelijk te verstaan en daarom was voor mij echt moelijk om te volgen.
De dag verliep prettig en ontspannen.
Bert Feenstra heeft ons een goede voorbereiding gegeven waarbij alles netjes aan de hand van filmpjes is uitgelegd. Daarna is het examen afgenomen via de laptop. Tussentijds in Zwolle is de lunch goede verzorgt en was er voldoende drinken aanwezig wat je mocht pakken.
Was goed lesmateriaal en goede instructeur.
Zelf ben ik werkzaam op kantoor en heb ik de kans gekregen om VCA te halen. De stof was voor mij vrijwel nieuw en niet altijd logisch. Toch heb ik mijn examen met vlag en wimpel gehaald door de duidelijke uitleg, vragen tijdens cursus en voorafgaand duidelijk proefexamen.
Super les gehad alles super verzorgd
Veel informatie op 1 dag. Echter was nooit vervelend door de speelse manier van uitleg.
Het is even wennen al die filmpjes, maar geeft voor het betreffende onderwerp wel een duidelijker beeld. De afwisseling met de klassikale vragen vind ik prettig. Als met al wel een lange dag, maar met voldoende 'rustpunten', de prima locatie en de wijze van lesgeven, is dit goed te volbrengen.
Gewoon goede cursus,wel pittig dagje maar met een 8 vca behaald.
Deze cursus was voor mij heel duidelijk en hadden een perfecte uitleg van de trainer, Dedankt en
De locatie van de cursus wat goed geregeld en opzet van de training was heel prettig. Goed les tempo en voldoende mogelijkheid voor interactie tussen trainer en cursisten.
Professioneel instructeur, AV en presentatie prima gelopen. leuke locatie, groot zaal en lekker gegeten. Een kleine opmerking over het comfort van de stoelen; ze zijn niet geschikt om zo lang erop te zitten.
Aangezien de Corona hadden de zitplaatsen van mij 1,5 M uit elkaar mogen zitten.Dit moet Fletcher hotel Jagershorst in leende beter regelen.Ook als de regelgeving is versoepeld houd het het niet in dat we de 1,5m moeten los laten.niet iedereen is daar van gediend!
Veel geleerd en oefentoetsen gemaakt ,maar de vragen bij het examen waren geheel anders
Door de duidelijke manier van de opbouw en uitleg van de cursus is het naar mijn idee voor bijna iedereen mogelijk om het VCA diploma te behalen.
de zelde test en exame vragen bij online zelfstudie. dus leer je alleen van de zelfde vragen! ook bij de engelse zelfstudie. beter bij een ander instantie een zelfstudie volgen die wel at random studie en examen vragen stelt.
Er waren eerst wat problemen met opstarten en daarna ging het wel goed.
Duidelijk uitgelegd en er word tijd genomen voor eventuele vragen , top !!!
Veel informatie op een dag.
Alles werd goed en duidelijk uit verteld
Op zich is de cursusdag en examen goed geregeld. Voldoende voorzieningen etc. Echter wel twee belangrijke minpunten: 1. De docent was kundig maar slecht te verstaan. Hij sprak snel en binnensmonds, dus je moest heel goed luisteren wilde je begrijpen wat hij zei, en dat was vaak moeilijk. 2. Bij inschrijving moeten ze het bijbehorende boek verplichten en vragen om alvast vóórstudie te doen. Gelukkig heb ik dat gedaan. Want tijdens de cursusdag, die vóór het examen plaats vond, bleek dat de onderwerpen globaal werden behandeld en lang niet alles. Mensen kunnen hierdoor toch veel meer moeite hebben met het examen.
Leuke manier om de stof nogmaals door te nemen.
Was wel interessant, maar de sprak van meneer was erg onduidelijk.
Wilmersdorf 50
7300 AG Apeldoorn