Goede voorbereding voor het examen

Goede voorbereiding op het examen eind van de dag. Fijne manier van lesgeven en uiteindelijk een goed resultaat.

Erg goede cursus voor een breed publiek - one size fits all

Goede en plezierige begeleiding door George met voorbeelden uit de praktijk. Ook was er genoeg ruimte om coronaproof te leren, en goede voorzieningen bij van der valk te Cuijk.

Duidelijke docent en mooie locatie

Docent George was duidelijk voor de groep en kon goed onderwerpen overbrengen. Op locatie was, ondanks alle coronaregels, alles goed geregeld. Qua voorbereiding was niet duidelijk wat je wel en niet moest doen. Aan alleen de E-learning had je niet voldoende en het boek was enkel een optie om bij te kopen. Al met al meer voorbereidingstijd dan vooraf aangegeven.

prima cursusdag

goede manier van lesgeven ook veel praktijkervaring gehoord

leerzaam

voor mij was het een zeer leerzame cursus waar ik nog bepaalde dingen heb bij geleerd

Karin heeft het super uitgelegd

Over tien jaar willen we Karin om het weer uit te leggen

Goed verzorgt.

Prima lerares, prima uitleg. Top

Een leuke lange dag

Alles wordt vlot en duidelijk uitgelegd Fijne mentor met af en toe een geintje Het was een lange zit , maar zal toch moeten gebeuren en je bent er weer 10 jaar vanaf Dus weer een frisse kijk op veiligheid aspecten Al met al een leerzame , leuke , lange dag

Zeer veel uitleg

Het was een mooie cursus, genoeg pauze's, maar wel een intensieve dag. Er word zo verschrikkelijk veel informatie op je afgevuurd dat het toch makkelijk te vergeten is. Alleen maar lof en complimenten voor de docent, die man zit vol met informatie en legde dit ondanks zijn Haagse accent (grapje natuurlijk)goed uit.

Goede duidelijke cursus

Goede cursus, prijs aan de hoge kant

Superervaring

Fijne docent, goede locatie, ondanks Corona regelgeving super ontvangen en begeleidt. Goede lunch ( ondanks vertraging, geen oorzaak bij VCA Nederland, maar bij vd Valk... ) goede manier van examen doen. Geweldig dat de uitslag direct bekend is! Ik zie het certificaat graag tegemoet.

Prima cursus

Duidelijke uitleg gaat vlot door wel veel stof waar ik in het dagelijkse leven nooit mee te maken heb

Duidelijk

Goede uitleg met een beetje humor, de stof bleef goed hangen waardoor het examen goed te doen was. Ik vond het top.

Erg ervaren en gemotiveerde docent

Martijn heeft erg enthousiast de cursus VCA (basis en vol) weten te presenteren. Veel praktijkvoorbeelden kwamen aan de orde. Het prettige van de cursusdag is dat ik het cursus boek nauwelijks heb gebruikt. De presentatie en oefenvragen hebben voor mij voldoende informatie verstrekt om het B-VCA te behalen.

Fijne leraar , leuke examinator

Duidelijke uitleg , goed verzorgde dag gehad en geslaagd dus wat wil je nog meer.

Goede cursus qua info wel erg lang zo

We hadden een fijne docent kun je best een beschuitje mee eten ze heeft het snel met veel informatie doorgenomen en begrijpelijk . In het verleden was dat wel eens anders. De examinator was wel een flapdrol belangrijker doen dan het is via is nog steeds geen wettelijke diploma en dan staat hij te doen of de knar of aivd zo binnen kunnen lopen om alles en iedereen te controleren wat een loser.

De cursus was goed en duidelijk

Een hoop info op een dag

Een zeer goede uitleg van de cursusleider die de lesstof op de juiste manier uitleg. En ook af en toe wat heumor in de lesgroep deed.

Een intensieve vermoeiende maar waardevolle dag.

Locatie prima en alles goed verzorgt. De docent Rene gaat vanaf moment 1 direct volle bak van kiet en valt met zijn kennis en energie als een tsunami over je heen. Hij houdt dit ook nog de gehele dag vol, dus geen moment vervelend of saai. Ik merkte wel dat ook ik als ras Hagenees er zo nu en dan moeite mee had om te ontcijferen wat hij nou precies zei. Op z`n Haags gezegd, Rene lult 3 uur in een kwartier, althans dat probeert hij en slikt daarbij de helft van de woorden in. Maar prima vent en alles went. Van mij krijgt hij een dikke 9. "lekker punten scoren Rene" :)'

duurt te lang

hoi, mijn ervaring is dat het te lang duurt voordat het examen gegeven wordt. je bent om half 3 al klaar met de les en dan duurt het nog 2 uur voor het examen start. zeker in het geval van de basis is dit veels te lang. aangezien de stof vrij simpel is. ik zou dan ook volgende keer voor de optie kiezen om alleen het examen te maken.

De dag was goed maar ik was slecht voorbereid voor het examen.

Voor mij was VCA Vol een herhaling. Ik dacht het met de leerstof via internet wel te kunnen maar een examen maken met een boek vooraf en de leerstof op internet lijkt mij beter ( ik heb het boek gemist).

De les was goed alleen was er oude informatie in verwerkt wat niet geldig is of zelf verboden is we moesten gewoon de oude regels aan houden zoals voor de verandering vind dit nogal slecht van een examen instituut die de regels van de wet niet over nemen in hun examen vragen de afname van de examen was goed geregeld

De dagcursus geeft een goede start voor het examen.

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Je wordt goed voorbereid op het examen. Het was voor mij een verlenging. Bij de eerste cursus heb ik alleen uit een boek geleerd en dat kost veel tijd. Nu ben je in 1 dag helemaal klaar. Wel heb ik een online cursus voor vol vca gevolgd maar dat kost 4-6 uur. Voor het resultaat heeft het voor mij niets uitgemaakt. Het examen bevat redelijk wat onduidelijke en strikvragen. Dat is niet nodig vind ik. Ook kun je na het afsluiten niet zien welke vragen je goed of fout had, maar misschien komt dat nog. Nu in ieder geval geslaagd.

Beter en direct dan 10 jaar geleden

Zo als het gedaan is, cursus met uitleg en aansluitend examen is veel beter dan 10 jaar geleden. Ook het voordeel met een kleine klas.

De cursus zelf goed, de weg ernaar toe slecht.

De cursus zelf is uitstekend alleen de handelswijze vooraf had ik geen lekker gevoel over. Begin juli had ik mij aangemeld en direct wordt er aangedrongen dat er een betaling moet plaats vinden. Begrijpelijk want de aanvang van de cursus was nog maar 5 weken. Nadat de betaling gedaan en bij VCA NL ontvangen is, krijg ik het bericht dat de cursus niet doorgaat en verplaatst wordt naar een datum die precies in de vakantie valt. Ik begrijp niet waarom dit zo laat gemeld wordt of aangegeven wordt op de website. (commercieel?) Ik heb alle begrip voor dat zaken geen doorgaan kunnen hebben, zeker in deze coronatijd, maar bij deze handelswijze kreeg ik toch een heel vervelend en vreemd gevoel bij. Het leek wel of ik in de reiswereld beland was. Na mijn beklag bij VCA NL heb ik netjes een excuses mail ontvangen en heb ik de cursus op een ander moment, met een uitstekende leraar, met goed gevolg voldaan.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn