Goed geregeld!

Goed ontvangen, heldere cursus, goede feeback.

Prima cursus en duidelijke uitleg!

Cursus werd gegeven door instructeur Karin. Ze heeft het prima uitgelegd en nam daar ook goed de tijd voor. Ik had 65 procent nodig om te slagen en heb uiteindelijk een score behaald van 93 procent!

Helemaal top

Leerzaam. Fijne uitleg op de dag cursus gehad.

Postief, docent met praktijkervaring

Positief

Redelijk.

In het begin erg onvriendelijk en warrig ontvangst. Wel tijdens corona tijden, maar o wee als we niet luisterden. Voor de rest alles duidelijk en voldoende geregeld. Leuk om te gelijk te lezen of je geslaagd ben. Ook nog bevestigd gekregen per email na een paar werkdagen. Maar na 3 weken nog steeds geen diploma ontvangen, terwijl gezegd werd dat men die na 5 tot 10 werkdagen zou ontvangen indien men geslaagd is.

Mooie dag gehad en veel bijgeleerd. Goede aanvulling op het boek.

Mooie dag gehad en veel bijgeleerd. Goede aanvulling op het boek.

een goed gegeven cursus met droge stof die toch leerzaam was!

Ik was blij een dag cursus gedaan te hebben. de docent gaf een hele goede uitleg die ook praktijk gericht was. de examinatoren waren wat strak en onpersoonlijk. locatie was prima. al met al een goede cursus.

Duidelijk en heldere uitleg door een expert

Duidelijk en heldere uitleg door een expert

Ik had de curcus een paar jaar geleden gehad

De curcus had ik een paar jaar geleden al eens gehad dus ik wist wel een hele boel maar het blijft een saaie curcus de uit leg was goed

Goed en strak georganiseerd

De instructeur bracht het zeer duidelijk en gelukkig met goede humor, zodat ik mijn aandacht er goed bij kon houden

Goede duidelijke training

Duidelijke goede training waarvan ik veel heb geleerd.

Lange dag, maar goed doorgekomen met een score van 86% op het examen.

Duur maar wel goed

Werd goed uitleg gegeven En de lunch was prima

Was prima om te doen

Veel informatie, teveel op 1 dag

Leuke leerzame dag.

Leerzame dag, met een gezellige spreker. Examen verliep prima

was zeer goed geregeld!

was een goeie dag, ruim voldoende geslaagd en een hoop opgestoken. Mede door de goede voorbereiding verleend door jullie. Top gedaan

Hele fijne cursus zeer goede instructeur

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Stof is goed te doen.

Cursus was ok, docent was erg slecht te volgen

De cursus heeft zeker geholpen in het behalen van het examen. De docent echter was erg slecht te verstaan door enerzijds de akoestiek van de lokatie, maar vooral door zijn haagse accent en snelle manier van praten.

Prima cursus

Mijn ervaring is een goede ervaring. Ik vond dat we een zeer fijne leraar hadden. Je kon alles vragen en hij legde alles goed uit.

Uitstekende uitleg, duidelijk boek met praktische voorbeelden.

Prima cursus, gegeven op een goede bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. Dhr Renel, een echte "Hagenees" als opleider, was voor andere mensen in de groep soms wat lastiger te volgen maar deed het voor de rest prima. Voldoende praktijkvoorbeelden en een beetje humor om de attentie, interesse en aandacht van de cursisten te houden.

Zeer goed gedaan ,Karin hop gaf enthousiast les

heldere en duidelijke uitleg door trainer Ronald/Roland

Trainer Ronald gaf een heldere en duidelijke uitleg. Naast de filmpjes gaf hij ook uitleg aan de hand van begrijpbare voorbeelden. Gehele verzorging en accommodatie waren prima. Ook voldoende corona maatregelen.

Zeer prettige functionele cursusdag

Erg informatieve en zeer leerzame cursus. Leraar zeer fijn legde alles goed.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn