Cursus oké, examen extreem slecht.

Examen was een chaos door slechte apparatuur/internetverbindingen en personeel wat daar niet mee wist om te gaan.

De leraar is zeer professioneel en weet dat goed over te brengen

Zeer fijne cursusdag in een ontspannen omgeving.

Top Meester

Perfect uitgelegd door de Meester van VCA.Geslaagd en klaar voor de volgende examen.

Hele fijne en leerzame cursus waardoor je bijna zeker slaagt

prima cursus en goed verzorgt

heldere en duidelijke cursus. Muisje van de examen labtop mag wel wat groter, die is ergonomisch gezien veel te klein.

was goed

was goed

Naar verwachting positief

Vooral de voorbereiding met e-learning was ideaal want ik werk niet dagelijks in het veld. De dag zelf was wel vermoeiend doch de stof is ook veel, dus dat is wel logisch. Kwaliteit over het algemeen gewoon goed te noemen. Docent perfect en locatie ook uitstekend.

De training was een waardevolle aanvulling op de lesstof.

De te behandelen stof was in duidelijke taal omschreven. Wel vind ik dat er veel vaktermen in het boek voorkwamen die je als leek niet kent. ( Bijvoorbeeld scaftag voordat deze wordt behandeld. Zo ook LMRA en afsteken met flenzen )

Was een lange zit maar met duidelijke uitleg

Goed geregeld goede coach Karin hop

Goede training met veel praktijkvoorbeelden

Nadat ik de e-learning training heb gevolgd en opeenvolgend de VCA-Vol klassikale training ben ik van mening dat dit een goede basis is om op verder te kunnen als operationeel leidinggever. Tip: Wat praktijkvoorbeelden voor leidinggevenden: -VGM beleidsplan praktisch en pragmatisch -Toolboxmeeting

Goede locatie

Leraar was een toffe peer Maar praten snel en had een eigen lessen gemaakt daar bedoel ik mee meerdere lesstof in 1 gepropt was soms lastig te begrijpen maar wel zo veel mogelijk behandeld

Goede en duidelijke uitleg docent was zeer duidelijk

Het was een lange dag met heel veel informatie. Docent was helder en duidelijk.

Een zeer intensieve dag.

De trainer was zeker niet saai, hij wist mij in iedergeval de gehele dag te boeien. Wat ik zeer knap vind, omdat ik de catering werkzaam ben, en de totale training niet in mijn vakgebied is.

Wat ik goed vind is de combinatie leerinhoud, vragen en direct de feedback op je vragen.

De cursus was effectief en interessant. Ik vind het wel jammer dat alle stof wordt uitgelegd mbv filmpjes en niet door een enthousiaste docent. Docent was wel enthousiast, maar heeft mbt diepgang van de stof weinig toegevoegd. Filmfragmenten kunnen wel gemakkelijk zijn om dingen te verbeelden, maar volledige informatie inclusief opsommingen zijn niet ideaal om via video te ontvangen.

positief

Heldere uitleg, goede structuur en fijne herhalingen. Ik miste details (die misschien wel in een boek staan) mbt tools en specificaties (zaagmachine etc).

Goed bevallen

Goede kwaliteit van cursus leiden en een leerzame dag.

Leuke Instructeur

Goede cursus om in een dag alle kennis op te doen voor het examen.

De cursus beviel goed. De leraar heeft duidelijk door middel van goede uitleg en praktijkvoorbeelden in combinatie met het scherm een interactieve dag gecreëerd. Op het scherm werden filmpjes getoond met de nodige feiten en informatie, hierna volgden oefenvragen om de theorie direct te toetsen.

Goede samenwerking, communicatie helder en duidelijk

De samenwerking was goed. Duidelijke communicatie van wat de bedoeling moest zijn. Heldere en duidelijkere uitleg. Instructeur ook goed en duidelijk.

heel goed geregeld heel tevreden

bedankt

goede uitleg

we zaten in een zaal en de klimaat beheersing was slecht, iedereen begon slaperig worden en dat de arco aan gezet werd en de deuren open gezet leefde iedereen weer op. dat is weer een tip voor jullie en jullie team gr henk de wit inco instalatie alkmaar

De cursus, uitleg en kennis van de docent is perfect !

De aanmelding, de communicatie, de cursus en het aansluitende examen is goed geregeld, jammer dat het cursusboek niet op tijd voor de cursus is aangekomen. Ondanks dat beoordeel ik VCA met 4 sterren ! Over 10 jaar meld ik me weer aan.

Positieve ervaring

VCA VOL training op één dag met aansluitend examen. Het is veel stof dus een zelf voorbereiden met de E-learning en het extra aangeschafte boek maakt het een stuk beter te begrijpen. Het is een hele volle dag maar met enthousiasme verteld en vol met tips. Locatie en verzorging was ook prima!

Verschrikkelijke e-learning, goede klassikale les

Als voorbereiding op de klassikale les en het examen stond een e-learning klaar. Deze online lessen waren niets meer dan lijstjes welke voorgelezen werden. Lijstjes zijn echter handiger om te zien/te lezen. In het verband met veiligheid zou je prachtige voorbeeld filmpjes kunnen maken over het hoe en waarom bepaalde dingen veilig zijn, om zo context aan de lijstjes te geven, dit is helaas niet gedaan. Gemiste kans. Ook de opbouw van de e-learning is hierarchisch, top-down zonder context. Als psycholoog kan ik onderschrijven dat het bieden van een voorgeschiedenis/context en een voorbeschouwing van de te absorberen kennis met een uitleg over de opbouw van de kennis welke gaat komen; wonderen doet met fungeren als kapstokjes voor de kennis, waardoor deze makkelijker en langer paraat blijft. Een gemiste kans, want de e-learning heeft zoals deze nu beschikbaar is geen meerwaarde en maakt het lastiger om de stof op te nemen als een boek. De klassikale les werd gedaan door een zeer ervaren man; veel inhoudelijke kennis en stoomt je goed klaar voor het examen en geeft context aan het hele verhaal, dus ook wat goed is voor de praktijk uitvoering, maar niet nodig is voor het examen. Echter door de slechte akoestiek en het snelle praten was helaas niet alles goed te verstaan.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn