Was een leerrijke dag

Was goede herhaling, om weer alerter te zijn op dingen.

Ruim voldoende info met kennisvoorbeelden uit de praktijk

Goede invulling door docent met juiste pauze toepassingen gezien de lange dag. Door het snelle en luide praten van de docent was het af en toe onduidelijk. Maar was met enige concentratie te doen. Mijn gevoel waren de examenstukken een alternatief i.v.m. upgrading digital(?) systeem!? Aantal punten kwamen niet voor in huidige E-learning cursus.

Perfecte combinatie van: - uitleg van de stof - beeldvorming met video's - betrokkenheid d.m.v. vragen

Evenredig educatief, vaktechnisch gedisciplineerd correct

Een op een rustige, duidelijke, enigszins ludieke echter correcte wijze onderricht krijgen van de docent Jan Willem. To the point, voorbeelden ten over, tijd voor alternatieve, maar altijd terugkomen op datgene wat gevraagd wordt en wat zich in de praktijk afspeelt te implementeren naar de huidige VCA-VOL, die op een geheel evenredigheid van kennis en kunde afgenomen wordt door de 2-tal examinatoren. Zeer zeker aanbevelingswaardig. Men kan mij altijd bellen omtrent mijn ervaring. Met vriendelijke groet, Cees Veth H.P.F.M. B.V. Opaalstraat 22 1812RH Alkmaar 072-3030380 06-19024351 www.hpfm-sp.de [email protected]

goede opzet van de cursus

goede methode met die filmpjes en dan wat vragen. allen het examen was veel over laswerk wat niet in mijn richting is.

Voor iemand die niet gewend is om de hele dag te zitten was het een lange dag. Maar door de manier waarop er les gegeven werd was het goed vol te houden.

goed les gegeven

advies; geef bij de leerlingen die de Vol cursus doen goed aan dat de cursus die ze volgen op locatie een VCA basis is en dat ze het volle gedeelte thuis met boek moeten leren.

Prettige, praktische instructeur bij cursus

Goede cursusdag met praktische benadering. Niet enkel het doel om het examen te behalen, maar ook daadwerkelijk inzicht te geven in alle aspecten rondom veiligheid.

Heel Goed

Goed georganiseerd traning, examen en lekker eten

Aangename cursus

goed georganiseerd, goede coach/docent

Het was leerzaam eb intensief

De VCA cursus was zeer leerzaam ondanks dat een en ander vooral toegespitst is op de bouw en er in eerste instantie weinig raakvlakken lijkt te hebben met de Schoonmaakbranch. Echter de cursus is dusdanig intensief dat deze best vermoeiend is en lastig is om dan ook nog een examen te maken.

Duidelijk en prima te volgen

Gedurende de cursus kreeg ik wel het gevoel dat ik het wel zou halen. Lunch was prima en de instructeur gaf een rustgevende sfeer.

Duidelijk, compleet en zeer ontspannen.

Goede complete en leerzame cursus in een ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg met ruimte voor vragen en toelichtingen. Examen was op papier i.p.v. digitaal wat een iets andere benadering vereiste. Maar met een goede voorbereiding d.m.v. het boek, de digitale module en de oefen examens is het zeer goed te doen. Ook wanneer je geen ervaring hebt op het gebied van veiligheid.

inhoud OK, trainer slecht te verstaan (slikt woorden half in)

Moet echt gaan letten op uitspraak en volledigheid van zijn woorden, eventueel spraakles nemen. Mede cursist met niet Nederlandse achtergrond kon het nauwelijks volgen. Inhoud verder OK.

Rumoerig maar te doen

Duidelijke stof alleen sommige mensen in de klas verpestte de focus.

Een zeer informatieve dag.

Er werd een hoop informative gegeven op 1 dag, Maar het werd zeer duidelijk uitgelegd.

Goede presentatie en organisatie

Ik ben niet in slaap gevallen..dat zegt denk ik alles

zeer correct en netjes geregeld

Het is een lange dag met veel informatie verstrekking,maar door de cursusleider "George" word het eea zeer duidelijk uitgelegd en op een zeer leuke luchtige manier besproken,kortom zeer tevreden!

lange dag, maar toch goed te doen

beetje "one size fits all"oplossing om 't pasje te krijgen. ik zou de E learning module ter voorbereiding ook voor de basis toepassen, en zo een uitgebreidere lesstof kunnen delen. ook naslagwerk,wetten,regels/rechten graag online in kennisbank zetten voor de nodige ruggespraak tijdens het werk. misschien hiervoor een app maken?

pittig maar voldaan

Het was een pitiige cursus naar mijn meninig een stuk lastiger als 10 jaar gelden.

Goed geregeld!

Prima cursus op een fijne lokatie! Instructeur bracht de stof met een beetje humor. 👍

Goed verloop van de dag.

De informatie die door de aanwezige juf(Karin)is gegeven was duidelijk en fijn. Het was zeker een lange dag en een hoop informatie die gegeven word maar al met al een plezierige uitleg dats belangrijk. Met vriendelijke groet Roy Wempe.

Goede cursus wel een lange zit

Leuke leraar die de stof op een interresante wijze gaf waardoor het ook bleef hangen.

Prima online leststof en klassikale uitleg

Prima cursus gehad, lesstof werd op leuke manier verteld. Alleen wel erg overdreven autoritaire examinator (1 van de 3)

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn