zeer de moeite waard om deze curcus in 1 dag te volgen

Vond het zeer de moeite waard om deze curcus te volgen. De leraar ( george) deed zeer zijn best om ons op een duidelijke manier uit te leggen wat het allemaal moest zijn. Je kon echter zien dat hij nav zijn ongeval zeer veel pijn had maar ondanks dat heeft hij zich zeer karig gedragen. Dikke vette pluim voor hem. De locatie was zeer voortreffelijk. mooie ruime tafels en goed zittende stoelen. Naar mate de dag langer duurde viel ook de concentratie weg. Ik kon wel merken dat ik daar last van had. George had veel humor in zijn uitleg en dat vond ik persoonlijk wel prettig. Het heeft me door de dag en het examen gebracht.

Erg moeilijk ondanks dag cursus

De dagcursus is erg fijn en heeft veel duidelijk gemaakt, toch zie ik in het examen veel zaken die niet of weinig besproken zijn in de dagcursus en/of voorbereiding thuis. Erg jammer.

Prima cursusleider, zeer persoonlijk, top

Accomodatie vond ik minder, lokaal was de hele dag te koud.

Duidelijke training met een goede trainer

Duidelijke uitleg, goed trainingsmateriaal/films. Trainer George was duidelijk en grappig wat je wel bij de les hield.

Goede cursus

Duidelijk en goed verzorgd.

Ik heb een leuke dag gehad waarbij onze instructeur heel vriendelijk en toch duidelijk in zijn uitleg. De verzorging ( eten en drinken ) was uitstekend geregeld bij van der Valk hotels en ik was nog geslaagd dus al in al een top dag.

Mede dankzij de e-learning en de duidelijke en complete cursusdag ben ik geslaagd!

Het aangeboden e-learning pakket (in combinatie met eigen praktijkervaring) en de cursusdag zijn voldoende om te kunnen slagen voor het VCA-VOL. Ik vond vooral de wijze van uitleg van de lesstof door leraar René tijdens de cursusdag zeer duidelijk (afgezien van het Haagse accent) en compleet en werd door hem op een zeer ontspannende en grappige manier gebracht. Een goede zelfstandige voorbereiding is en blijft een pré, maar de leraar heeft ook veel positief bijgedragen aan mijn vergaarde kennis.

Prima cursus en goede uitleg

Hele nuttige cursus. Qua voorbereiding had het miss wel wat duidelijker mogen zijn dat de online cursus alleen het vol deel was en het boek basis bevat. Tijdens het examen liep mijn PC 1 keer vast waardoor ik verder moest op een nieuwe. Dat soort kleine dingen zijn vervelend maar hou je altijd. Verder weinig aan te merken. Goede docent, goede sfeer. Goed online portaal. Wel jammer dat ik mijn fouten niet mocht inzien. Daardoor mist er potentieel leerervaring.

Prima dag.

Maar wel erg lang. Aangezien ik me goed voorbereid had, was de aanloop naar het examen erg lang.

Puntjes-op-de-i training, lange dag, effectief.

De training was effectief en sloot aan op de e-learning en zette voor mij de puntjes op de i. Ik heb totaal geen ervaring op dit gebied en haalde een mooie score, vooral ook door de aandachtspunten van de trainer inzake vraagstelling en goed lezen. Gelukkig voor mij spreek ik Algemeen Beschaafd Haagsch, de trainer ging erg snel (fijn), maar zijn articulatie laat wel wat te wensen over. De laatste delen van woorden worden ingeslikt, waardoor je soms moet raden naar wat hij zei. Wel heeeel kundig. De locatie voor de training is qua catering zeer goed, maar wel heel gehorig, we hadden een soort 'Kabouter Plop' meeting naast ons, er werd (ook tijdens het examen') gezongen en luid gelachen. Ik vond het jammer dat aan het eind van de training, wanneer je al moe bent en de concentratie niet meer top, er allerlei mensen binnenliepen voor het examen en dus een storende factor waren.

Prettig en ongedwongen

Een goede cursus in een prettige en ongedwongen sfeer. Veel extra info, ook uit de praktijk. De humor van de cursus leider moet je wel liggen.....

Was een leerrijke dag

Was goede herhaling, om weer alerter te zijn op dingen.

Ruim voldoende info met kennisvoorbeelden uit de praktijk

Goede invulling door docent met juiste pauze toepassingen gezien de lange dag. Door het snelle en luide praten van de docent was het af en toe onduidelijk. Maar was met enige concentratie te doen. Mijn gevoel waren de examenstukken een alternatief i.v.m. upgrading digital(?) systeem!? Aantal punten kwamen niet voor in huidige E-learning cursus.

Perfecte combinatie van: - uitleg van de stof - beeldvorming met video's - betrokkenheid d.m.v. vragen

Evenredig educatief, vaktechnisch gedisciplineerd correct

Een op een rustige, duidelijke, enigszins ludieke echter correcte wijze onderricht krijgen van de docent Jan Willem. To the point, voorbeelden ten over, tijd voor alternatieve, maar altijd terugkomen op datgene wat gevraagd wordt en wat zich in de praktijk afspeelt te implementeren naar de huidige VCA-VOL, die op een geheel evenredigheid van kennis en kunde afgenomen wordt door de 2-tal examinatoren. Zeer zeker aanbevelingswaardig. Men kan mij altijd bellen omtrent mijn ervaring. Met vriendelijke groet, Cees Veth H.P.F.M. B.V. Opaalstraat 22 1812RH Alkmaar 072-3030380 06-19024351 www.hpfm-sp.de [email protected]

goede opzet van de cursus

goede methode met die filmpjes en dan wat vragen. allen het examen was veel over laswerk wat niet in mijn richting is.

Voor iemand die niet gewend is om de hele dag te zitten was het een lange dag. Maar door de manier waarop er les gegeven werd was het goed vol te houden.

goed les gegeven

advies; geef bij de leerlingen die de Vol cursus doen goed aan dat de cursus die ze volgen op locatie een VCA basis is en dat ze het volle gedeelte thuis met boek moeten leren.

Prettige, praktische instructeur bij cursus

Goede cursusdag met praktische benadering. Niet enkel het doel om het examen te behalen, maar ook daadwerkelijk inzicht te geven in alle aspecten rondom veiligheid.

Heel Goed

Goed georganiseerd traning, examen en lekker eten

Aangename cursus

goed georganiseerd, goede coach/docent

Het was leerzaam eb intensief

De VCA cursus was zeer leerzaam ondanks dat een en ander vooral toegespitst is op de bouw en er in eerste instantie weinig raakvlakken lijkt te hebben met de Schoonmaakbranch. Echter de cursus is dusdanig intensief dat deze best vermoeiend is en lastig is om dan ook nog een examen te maken.

Duidelijk en prima te volgen

Gedurende de cursus kreeg ik wel het gevoel dat ik het wel zou halen. Lunch was prima en de instructeur gaf een rustgevende sfeer.

Duidelijk, compleet en zeer ontspannen.

Goede complete en leerzame cursus in een ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg met ruimte voor vragen en toelichtingen. Examen was op papier i.p.v. digitaal wat een iets andere benadering vereiste. Maar met een goede voorbereiding d.m.v. het boek, de digitale module en de oefen examens is het zeer goed te doen. Ook wanneer je geen ervaring hebt op het gebied van veiligheid.

inhoud OK, trainer slecht te verstaan (slikt woorden half in)

Moet echt gaan letten op uitspraak en volledigheid van zijn woorden, eventueel spraakles nemen. Mede cursist met niet Nederlandse achtergrond kon het nauwelijks volgen. Inhoud verder OK.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn