Prettige manier van behandeling van de stof d.m.v. filmpjes met aansluitend controlevragen. Ik was ook blij met de aanvullingen op de stof voor VCA-vol, die, waar nodig, door de docent iedere keer even werden aangestipt.

was een lange dag hardwerken maar door de leraar er door heen getrokken.

ik vond het een pittige dag veel stof en pas aan het einde dag examen, examen was verder super geregeld

Een vlotte en constructieve cursus met examen

Precies zoals de titel al zei. We gingen snel maar constructief door de stof heen. Een prima leraar die precies dat ene belangrijke weet te vertellen. De manier zoals het examen verliep was ook erg prettig.

Volledig, gezellig en effectief

Locatie was goed. Geregeld even pauze om op te frissen. Alle lesstof is behandeld op een leerzame manier en niet eentonig.

Een positieve herhaling van de veiligheid

Een zinvolle dag met een goede presentator die nogmaals de veiligheidsaspecten herhaalt en behandeld. Alleen het thuis leren valt mij op in de groep en bij mijzelf dat hier geen tijd voor is of gemaakt word in de huidige overspannen bedrijfsmarkt. Mijn inziens zou het ook beter werken als er op de bouwplaats meer tijd voor dit aspect veiligheid gemaakt word.

pittige cursus in 1 dag met meteen een examen

Het was prettiger geweest als ik vooraf meer informatie had over dit diploma. Er is, naar mijn mening, te veel stof die niet bekend is of behandeld wordt. Het lijkt mij raadzaam dat deze stof wel beschikbaar wordt gesteld (vb d.m.v. PDF document) zodat de cursist de hele stof tot zijn beschikking heeft. Ik kan mij goed voorstellen dat het op deze manier te pittig is voor sommige kandidaten, als men de hele stof ter beschikking heeft zou de drempel lager kunnen zijn en het slagingspercentage hoger.

goed les stof en regelmatig pauze

Goede gedegen uitleg van de stof met ondersteuning van filmpjes

Zoals omschreven in te titel.

Manier van les geven was prettig

Wijze van les geven was goed en prettig. De gehele verzorging en locaties was ook prima.

Pittige cursus lange dag

Goede cursusleider best fanatiek Gelukkig geslaagd

teleurstelling

Ik ben gisteren 16 oktober 2019 naar Sassenheim het cursus VCA vol gaan volgen. Spreeker was heel aardig een had leuke verhalen bij de stof verteld, het problem was dat hij niet heel erg duidelijk articuleerde. Het was heel vaak moelijk te volgen. Ik was niet alleen mijn meening want andere cursisten hadden het ook over tijdens de pauzes. Verder hoorden wij op het laatste moment dat het examen niet doorging, door een lekke band. Dat vond ik te vaag. Dit had ik niet verwacht van een professionele instelling

Prima cursus

Ervaren docent die het goed kon uitleggen, met zo af en toe een dosis humor. Klein verbeterpunt, soms werd er zo snel gepraat dat niet altijd alles was te verstaan. Echter omdat hij veel belangrijke zaken gingen herhalen is dat uiteinelijk ook goed gekomen.

Veel informatie, prima uitleg

top

Top geregeld , alleen de zaal waar wij in zaten was het koud.

Goed verzorgde cursus met matige toetsing

Cursus was erg goed uitgelegd met voldoende pauzes, ook deze werden goed verzorgd. De vragen tussen de cursus door is ook erg handig om te kijken of je de stof ook daadwerkelijk begrijpt. Filmpjes waren erg duidelijk en informatief. Helaas tijdens de toetsing 3x een laptop moeten vervangen aangezien deze regelmatig verbinding verloor met de server.

Leerzame dag

Lange maar leerzame dag.

Echter het examen zelf was chaotisch door dat er laptops vast liepen en de wifi slecht was.

positief

Het was een goed georganiseerde dag. De docent legde alles goed en rustig uit. Ik vond alleen de vragen iets te ingewikkeld.

Zeer prettig

Vraagstelling was af en toe best pittig , maar veder wel te doen Blijft altijd lastig vragen die niet in je vakgebied voorkomen

goede uitleg gehad over het vol vca

de deskundige die uitleg gaf over sommige wazige vragen en doelstellingen, weet waar hij het over had en heeft ons op het juiste spoor gezet. lees de vragen goed en verzin er niets bij. voor iemand uit het veld is dat best lastig.

Goed,leerzaam

mogelijkheid om online oefenen en bijgeleverd boek waren duidelijk en leerzaam. Vraagstelling bij oefenen en examen lagen ver uit elkaar. Tip; oefenvragen aanpassen. Iets meer afstemmen naar de examen vragen. Lesdag goede aanvulling op boekwerk en online oefenen. Docent gaf goede en duidelijk handvatten! Eten /drank waren zeer goed verzorgd! Was wel een lange dag.

Van niets iets maken is heel knap en is goed gelukt!

De cursus leider was gemotiveerd en heeft ons door de dag heen gesleept met een goed verhaal wat positief resultaat tot gevolg heeft gekregen. Locatie van der Valk Eindhoven is TOP! Zaal is prima en koffie, fruit, lunch is prima verzorgd!

een goede "leraar"

een verschrikkelijke KUT locatie. de kelder van de Witte Bergen. KOUD en niet warm te krijgen. Volwassen kerels die met de jas aan in een ruimte moeten zitten. belachelijk!!!

Leuk en leerzaam op een ontspannen manier

Ondanks de vele informatie die je over je heen krijgt gestort was het leuk, leerzaam en ontspannen. Pluspunten voor Martijn!

Examen komt totaal niet overeen met de E-learning/filmpjes

Ik vond het examen erg moeilijk aangezien de filmpjes van het e-learning die je moet kijken voor het VCA VOL gedeelte totaal niet overeenkomen met het examen, waardoor het examen je wel erg moeilijk gemaakt word. Ik zou dit dan ook niet aanbevelen.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn