Goede training door Instructeur.

Prettige omgeving en goed verzorgt.

Heldere uitleg, toegankelijke stof goed aansluitend op het examen

Zeer positief

Positiefs over de opleiding.

Was een prettige cursus met op zijn tijd een onderbreking en vol op keuzes aan drinken en koffie.was een zeer interessante opleiding en een goed verzorgde lunch.zeer goede uitleg van de docent.👍👍👍

duidelijk en goed

Tijdens de dag krijg je een goede opleiding betreffende VCA en het examen was fijn daar er met pc's werd gewerkt en je zo direct de uitslag wist

Goede locatie en prima instructeur

Goede locatie en prima instructeur

Vermoeiend maar leerzame curcus

Een hele dag geconcentreerd luisteren en leren is lastig. Maar dat weet je vooraf al als je een dagcursus doet. Verder is de les die je krijgt prima en duidelijk.

zeer positief

Ik heb de cursus dag als zeer positief ervaren. Duidelijke uitleg in combinatie met video materiaal. Hoewel het een lange dag was toch geen moment het idee van verslapping c.q. verveling, mede door de enthousiaste manier van doceren. Examenvoorzieningen goed en duidelijk.

Goede training met erg veel informatie in één dag.

Georg vertelt het kort en bondig. Het valt niet mee om aan het einde van de dag je te concentreren op het examen. Prima locatie en verzorging.

Matig

Helaas vind ik mijn bevindingen matig tot voldoende In feite heb je eigenlijk 3 leer momenten, thuis, overdag cursus en examen, waarom zeg ik 3. Wat je thuis leert, en wat je overdag wordt verteld op de cursus krijg je totaal niet op je examen, hoog uit 3 a 4 vragen. Vind ik matig

Het was een volle dag met veel informatie.

De dag is goed verlopen , en we hebben goede instructies gehad.

Positief

De cursus en het examen waren naar mijn mening te makkelijk. Met logisch nadenken is het bijna niet te doen om te zakken. Waar ik echter pluspunten voor geef is voor de cursus leidster. Ze maakte er een interactief geheel van waardoor de dag erg snel ging. Dus resumé, de cursus geef ik een 5, de docent een 9.

Docent geeft de juiste informatie op de juiste manier

Uitstekend, een lange dag maar de docent gaf de juiste informatie op de juiste manier zodat je alle belangrijke informatie eruit kon halen.

Zeer goede trainer, maar het programma is lang van stof.

Na het afmaken van de E-learning, "verplicht" als je voor "VCA vol" gaat, voelt de training als een herhaling. Zeker omdat de "VCA Basis" deelnemers geen voorbereiding hoeven te treffen. Ook wordt er zeer weinig aandacht besteed aan de "vol" aspecten. dit met de redenatie dat je het al geleerd hebt in de E-learning. De trainer, in mijn geval Karin, was zeer kundig en goed in staat het programma zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit deed ze door examen gerichte tips te geven en in te spelen op de tekst interpretatie. Het VCA Examen zelf is voor mijn gevoel meer een vorm van begrijpend lezen dan daadwerkelijk een test van je kennis. Ondanks dat het aanzienlijk lang duurt en het programma zeer monotoon is zou ik de training toch aanbevelen omdat de tips die je van de trainer krijgt het slagen voor het examen veel waarschijnlijker maken.

Duidelijk en goed uitgelegd

Goede en duidelijke uitleg

Helder en duidelijk door goede cursusleider . ( George )

Positief !

Naar behoren.

Zoals ik mij voor ogen had.

Leerzame en boeiende dag

De VCA leerstof is veel en taai. George wist ons op een laagdrempelige, boeiende en bevlogen manier door de leerstof heen te loodsen en klaar te stomen voor het examen. De tijdens de les vertoonde video's in afwisseling met George's toelichting was een goede combi. Het vooraf verstrekte lesmateriaal sloot naadloos aan op de examenvragen. Van de e-learning heb ik geen gebruik gemaakt. De faciliteiten bij van der Valk waren goed. Prima locatie en uitstekend bereikbaar.

De docent maakte er een feestje van!

Ik zag er tegen op om een dag taaie, saaie stof aan te moeten horen. Maar de docent maakt het toch echt leuk. Ons humeur bleef op pijl en hij sleepte ons de dag door. De lunch was uiteraard ook de moeite waard :D. En de kers op de taart was dat ik met 89% geslaagd ben. Hier een uitermate tevreden deelnemer.

Ruim voldoende

De inhoud van de training is duidelijk en direct toepasbaar. De trainer Dion Brenters is erg goed. Hij is gepassioneerd en weet de stof met de juiste toon en voorbeelden te brengen. Ondanks dat er veel informatie gegeven wordt op een dag was het geen enkel moment saai of taai. De mogelijkheden qua voorbereiding van de VCA-VOL training vond ik minder goed. Voor het VOL stukje is een e-learning voorhanden die helaas erg droog is. Saai gesproken; de "slides" zijn alleen maar opsommingen en het is niet mogelijk om een slide eenvoudig terug te kijken zonder het hele filmpje door te moeten. Voor het VCA-Basis gedeelte was geen enkele voorbereiding aangeboden. Geen boek en geen e-learning. Dit vind ik slecht.

Duidelijke en informele uitleg.

ruim voldoende

de trainer is een enthousiaste persoon vertelt heel veel en heel graag en weet zeker veel. deskundige man! wel kreeg ik vragen op het examen waarvan ik dacht shit deze zijn niet besproken ( ongeveer 40 procent).

Zeer goede docent

Juiste afspraken, goede cursus,

Communicatie en afspraken zijn zeer goed. Gegeven cursus is duidelijk en op een prettige manier gegeven. Ook de lokatie en de service is meer dan goed.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn