Ondanks dat het soms wat taaie / theoretische stof betreft heeft George het op een prettige manier k

Prima training, fijn dat er door de dag heen oefenvragen gemaakt werden.

Het lesgeven dmv filmpjes in combinatie met een leuke instructeur, daarbij is de toch wat droge stof goed te behappen! Persoonlijk vond ik het wel een lange zit.

lange zit op examendag maar wel de moeite waard

E-learning zeer zinvol om gedaan te hebben voor cursus dag . Ook boekwerk is zinvol, doordat er verschillende manieren van vraagstelling zijn t.o.v E- learning. Het brengen van de (soms taaie) stof door de leraar is prima en kon ook op de momenten dat nodig was de cursisten weer bij de les betrekken.

Prima cursus met enthousiaste docent!

Cursus met aansluitend VCA Basis examen prima georganiseerd, goed bereikbare locatie (Lommerrijk, Rdam), locatie was van alle benodigde voorzieningen voorzien. Docent was enthousiast, naast de theorie welke voor het examen nodig was, ook wat achtergrond informatie en tips waardoor de hoeveelheid informatie goed blijft hangen. Blijf zo doorgaan!

moeilijk

veel informatie ,duidelijke uitleg en cursus leider met goede humor

Voldoet aan de verwachtingen

Prima cursus, alleen als je de oefenstof via internet en het boek al goed bestudeerd hebt, komt er wel heel erg veel "ja dat weet ik al"-informatie voorbij. Nog een opmerking over de gene die de cursus gaf: in principe prima, alleen was hij regelmatig heel erg slecht te volgen (ik was beslist niet de enige die dit vond) Wellicht is voor hem een cursus "duidelijk spreken in het openbaar" beschikbaar?

Inhoud stof zeer duidelijk

Ervaring was dat de docent toch wel soms wat moeilijk te verstaan was. voornamelijk met c en s woorden (defensie). Omdat ik de stof al had doorgenomen kon ik zelf dingen aanvullen als dat nodig was

het boek in combinatie met e-learning was prettig

Een zware dag incl het examen, achteraf toch positief beleefd.

Moeilijk maar haalbaar

Het was jammer dat de online course slechts een klein deel van de totale stof bevatte. De cursusdag was compleet, maar ook vol soms onaangename verrassingen als het gaat om de onderwerpen. Dat maakt het behalen van het certificaat een stuk lastiger. Maar goed ik ben geslaagd, maar het examen ging ook niet zonder slag of stoot. Mijn door de examinator verstrekte laptop liep 2x vast en sloot uiteindelijk zelfs af vanwege te weinig accu power. Is niet echt optimaal voor de concentratie en resultaat. Verder alles OK

Prima cursus

Prima begeleidingsprogramma Prima instructeur

Prima uitleg

De uitleg van de leraar was op een mooie en soms humoristische mander zodat de lesstof duidelijk overkwam en goed bleef hangen

Lange maar leerzame dag

De leraar zorgde ervoor dat de dag vermakelijk was, dat deed hij heel goed. De filmpjes zelf zijn heel standaard en zorgen ervoor dat de aandacht na loop van tijd minder wordt. Verder is het een leerzame dag geweest.

Goede cursus

Duidelijke uitleg met veel beeld materiaal. De vragen tussendoor die met een antwoord kastje beantwoord moesten worden waren perfect. Genoeg ruimte voor discussie en extra uitleg. Locatie van de training was OK

Duidelijke en goede uitleg, bij vragen word het ook duidelijk uitgelegd. locatie ( La Place De Meern) erg goed qua parkeren en Lunch is helemaal top.

leraar goed, eten en drinken zeer slecht

de cursus leider deed het prima, alleen de verzorging in de vorm van eten en drinken was bar en boos. zo kregen we broodjes die waarschijnelijk overgebleven waren van het ontbijt. toen de koffie, thee en water op was, kwam er geen nieuwe wat dus resulteerde in de hele middag geen drinken. na de cursus en voor het examen, gevraagd om wat te drinken en dit ging moeizaam. kortom misschien wel weer een cursus bij u maar dan wel met fatsoenelijke verzorging, per slot van rekening maakt u er wel reklame met totale verzorging wat er niet was.

Duidelijke uitleg, genoeg aandacht voor een ieder, compleet tip top verzorgd, zeker qua catering!

leerzame dag

goede indeling van de dag, cursusleider gaf duidelijke informatie, lunch en dranken goed verzorgd.

Het was goed en duidelijk

de docent gaf duidelijk uitleg

Zeer goed uitgelegd tijdens de les

Fijne cursusdag gehad en goede en begrijpelijke uitleg.

Inhoudelijk een goede training

De inhoud van de training was goed. De stof is ook goed behandeld alleen de voorbeelden die werden gebruikt stuiten mij erg tegen de borst. De trainer is zich niet bewust van de invloed die hij heeft op alle cursisten. De seksistische opmerkingen over vrouwen waren erg generaliserend. Een aantal opmerkingen over dat vrouwen "alleen maar" konden shoppen, alleen maar bij hun man bleven als er voldoende geld was, dat zonder baan komen een directe oorzaak is van een scheiding, na de scheiding dat de man ook nog eens helemaal wordt "leeg geplukt" ging mij echt te ver. Na de middag lunch heb ik dit ook besproken met de trainer, hij is zich inderdaad niet bewust van wat voor positieve invloed hij zou kunnen hebben op het denkbeeld van de cursisten om meer gelijkheid te verkrijgen in de techniek. Ook heb ik nog een opmerking over het gebruikte film materiaal. In alle filmpje die getoond zijn komen slechts twee vrouwen in het beeld. Ook dit is niet meer van deze tijd. Het zal nooit 50/50 worden maar zoals het nu wordt belicht is verre van de huidige tijd.

Veel lesstof op een dag

Docent bleef me ondanks de vele, niet altijd even interessante lesstof tot het eind toe boeien.

Ik vind VCA moeilijk wat betreft voor mij werk. Voorschoonmaakster is dit eigenlijk geen cursus voor. Meer voor bouwvakkers en andere mannelijke werkzaam heden. Toetaal niks met schoonmaak te maken. Dus dan zijn de vragen ook behoorlijk lastig. Als je met al die productkennis niet werkt. Op de cursus vond ik het ook heel lastig dat er elke keer onderbroken werdt met dit is voor de mensen die VCA vol doen. Zeer lastig tussen door. Ik zou zeggen een zaal vol VCA basis en een zaal vol VCA vol. Maar dat is mijn mening. En graag een andere cursus samen stellen voor mensen die alleen in de schoonmaak zitten. En geen mannen beroep. En heb je nog recht op een herkansing bij zo dag. Kan dat nergens terug lezen. Maar bij sommige organisatie is dat wel mogelijk herkansing gratis????

Prima geregeld

Duidelijke uitleg. De vaart zat er lekker in. Genoeg pauzes.

Een top leeraar

Was echt leuk. Alleen het eten en drinken was minder Koffie en water weinig

De cursus was goed niks op aan te merken.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn