Duidelijke cursus, goed lesmateriaal en instructeur

Duidelijke cursus, goed lesmateriaal en instructeur

Goede cursus. Goede aanvulling op thuis studie.

Ik vond het een duidelijke en leuke cursus, 1 minpuntje, er waren tijdens het examen een paar vragen over dingen die niet behandeld bij het online leren en ook niet bij de lesdag, dat vond ik wel lastig. Maar verder was het een prima cusus, de leraar was leuk en duidelijk.

Prettig, leerzaam.

Docent was prettig om naar te luisteren, veel kennis gedeeld. Lokatie was goed, helaas zat er een luidruchtige groep in de ruimte naast ons. Dit verstoorde af en toe de les.

Een lange dag met heel veel informatie

Docent ging wel heel snel en doordat woorden soms niet volledig werden uitgesproken was het soms wat onduidelijk, maar dat wende wel gedurende de ochtend.. Docent wist wel heel goed de nadruk te leggen op de juiste stof in combinatie met het te verwachten examen. Goede ezelsbruggen en verbindingen tussen de onderwerpen hebben mij zeker goed geholpen.

Goede training

Fijne uitgebreide training (Dag les plus vooraf al online leer- en oefenstof). Goede, gemotiveerde trainer. Ging in aantal zaken verder dan voor examen strikt noodzakelijk maar met nuttige info en toevoegingen. Man die de theorie kent maar ook de praktijk, dus zeer realistische voorbeelden, tips etc. Verzorging en lunch op locatie (La Place Meerkerk, inbegrepen in de prijs) ook prima. Gratis parkeren, plek zat. Enige minpuntje waren de stoelen op de locatie (korte, harde rugleuning). Niet meest comfortabel bij zo'n volle dag. De combinatie online leeromgeving plus volle dag training heeft me het examen VCO Vol makkelijk doen halen.

Blij dat ik er weer 10 jaar vanaf ben

Vondt de lesstof best wel pittig Maar het heeft ook weinig met mijn werk te maken En het diploma is 10 jaar geldig dat is best lang Er veranderen veel dingen in 10 jaar tijd Je kan best wel een opfris cursus krijgen om de 2,5 jaar dan blijf je bij En is het minder moeilijk dan om over 10 jaar weer opnieuw vca te halen Ook mag het meer vakgericht zijn aan heel veel stof wat ik geleerd hebt heeft niets met mijn vak te maken

Fijne duidelijke trainer.

De uitleg van de trainer was duidelijk, ook als er een vraag verkeerd was beantwoord werd het duidelijk uitgelegd. Examen verliep rustig en ordelijk.

Gewoon geweldig

In een korte zin alles werd heel goed uitgelegd door de docent.

mooie cursus, mooie locatie

Goed georganiseerd, zeker lekkere lunch! Echter hadden de wc's wat vaker mogen schoonmaken.

heel goed

Alles naar wens verlopen

Hotel wat oud bollig

Ondanks dat het soms wat taaie / theoretische stof betreft heeft George het op een prettige manier k

Prima training, fijn dat er door de dag heen oefenvragen gemaakt werden.

Het lesgeven dmv filmpjes in combinatie met een leuke instructeur, daarbij is de toch wat droge stof goed te behappen! Persoonlijk vond ik het wel een lange zit.

lange zit op examendag maar wel de moeite waard

E-learning zeer zinvol om gedaan te hebben voor cursus dag . Ook boekwerk is zinvol, doordat er verschillende manieren van vraagstelling zijn t.o.v E- learning. Het brengen van de (soms taaie) stof door de leraar is prima en kon ook op de momenten dat nodig was de cursisten weer bij de les betrekken.

Prima cursus met enthousiaste docent!

Cursus met aansluitend VCA Basis examen prima georganiseerd, goed bereikbare locatie (Lommerrijk, Rdam), locatie was van alle benodigde voorzieningen voorzien. Docent was enthousiast, naast de theorie welke voor het examen nodig was, ook wat achtergrond informatie en tips waardoor de hoeveelheid informatie goed blijft hangen. Blijf zo doorgaan!

moeilijk

veel informatie ,duidelijke uitleg en cursus leider met goede humor

Voldoet aan de verwachtingen

Prima cursus, alleen als je de oefenstof via internet en het boek al goed bestudeerd hebt, komt er wel heel erg veel "ja dat weet ik al"-informatie voorbij. Nog een opmerking over de gene die de cursus gaf: in principe prima, alleen was hij regelmatig heel erg slecht te volgen (ik was beslist niet de enige die dit vond) Wellicht is voor hem een cursus "duidelijk spreken in het openbaar" beschikbaar?

Inhoud stof zeer duidelijk

Ervaring was dat de docent toch wel soms wat moeilijk te verstaan was. voornamelijk met c en s woorden (defensie). Omdat ik de stof al had doorgenomen kon ik zelf dingen aanvullen als dat nodig was

het boek in combinatie met e-learning was prettig

Een zware dag incl het examen, achteraf toch positief beleefd.

Moeilijk maar haalbaar

Het was jammer dat de online course slechts een klein deel van de totale stof bevatte. De cursusdag was compleet, maar ook vol soms onaangename verrassingen als het gaat om de onderwerpen. Dat maakt het behalen van het certificaat een stuk lastiger. Maar goed ik ben geslaagd, maar het examen ging ook niet zonder slag of stoot. Mijn door de examinator verstrekte laptop liep 2x vast en sloot uiteindelijk zelfs af vanwege te weinig accu power. Is niet echt optimaal voor de concentratie en resultaat. Verder alles OK

Prima cursus

Prima begeleidingsprogramma Prima instructeur

Prima uitleg

De uitleg van de leraar was op een mooie en soms humoristische mander zodat de lesstof duidelijk overkwam en goed bleef hangen

Lange maar leerzame dag

De leraar zorgde ervoor dat de dag vermakelijk was, dat deed hij heel goed. De filmpjes zelf zijn heel standaard en zorgen ervoor dat de aandacht na loop van tijd minder wordt. Verder is het een leerzame dag geweest.

Goede cursus

Duidelijke uitleg met veel beeld materiaal. De vragen tussendoor die met een antwoord kastje beantwoord moesten worden waren perfect. Genoeg ruimte voor discussie en extra uitleg. Locatie van de training was OK

Duidelijke en goede uitleg, bij vragen word het ook duidelijk uitgelegd. locatie ( La Place De Meern) erg goed qua parkeren en Lunch is helemaal top.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn