Pluspunten

Goede methode van les geven

Pluspunten

Alles was goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Les zit prima in elkaar , alleen voor vca vol is het toch wel handig om van te voren een boek te hebben! Voor het inlezen voordat de cursusmateriaal begint. (Tip)

Ruimte was onder de maat. Te warm, rommelig en te veel omgevingsgeluid , dit werkte erg afleidend tijdens het examen!

Pluspunten

De trainer was zeer goed. Gemoedelijke sfeer.

Pluspunten

Mooie lokatie, goede service en goede lunch

Sanitair meer en beter schoonmaken

Pluspunten

goede ontvangst! goede cursusleider met veel ervaring uit eigen verleden! catering was prima, begeleiding naar het examen toe ook prima!

VCA wordt erg zwart wit gepresenteerd, vaak zijn er meerdere mogelijkheden in de vraagstelling die ook juist zijn, maar niet als juist worden gerekend, dat is discutabel en moet verbeterd worden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eten/drinken bij BCN was zeer goed verzorgd.

Evt bestelde/betaalde boeken leveren voor aanvang van de cursus! Heb nu gisteren de cursus gehad, maar het boek is nog steeds niet binnen.

We kregen cursus en examen voor VCA basis en VOL. In het aanbod van de lesstof was niet duidelijk wat nu exact anders was, basis of VOL. In mijn examen kreeg ik 10-12 vragen (van de 70) die alleen maar gingen over werken in een besloten ruimte. Dit vond ik in verhouding erg veel. Uiteindelijk wel geslaagd overigens :-)

Pluspunten

Super geregeld allemaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

George is een prettige Twentse Rotterdammer om al trainer te hebben.

De examens op gelijke manier geven als de proefexamens op internet. Dit werkt beter dan een heel moeilijke vraagstelling te formuleren. Het is geen examen nederlands.

Pluspunten

George, goede man!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontspannen sfeer.

Het kan specifieker gericht zijn, op iemands zijn richting in de techniek. Veel heeft niets te maken met mijn werkzaamheden en heb daar geen ervaring in. Na tien jaar, is daar niets aan gedaan of veranderd en dat is een gemiste kans. Jullie maken gebruik van modules en juist daarmee kan je iemand richting opzoeken.

Pluspunten

Kwam degelijk over en ook verstand van de doelgroep.

Een paar flauwe grapjes over vrouwen kunnen beter achterwege gelaten worden, vooral omdat er 3 in de cursus zaten... Of vul aan met wat grapjes over mannen, bijvoorbeeld die waar een man stofzuigt om de werkplek schoon te maken "oefenen voor thuis!".

Pluspunten

Perfecte uitleg, genoeg persoonlijk contact tijdens de cursus en pauze's. Hij schreef de (goede)antwoorden op het bord zoals ze gezegd werden en maakte er geen ander/beter antwoord van. Netjes elke 1.5 uur even rust zodat het niet teveel in èèn keer is.

Pluspunten

Alles perfect geregeld

Les ging snel met niet zo veel tijd voor vragen langs de weg.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn