goede uitleg
De cursus duurt te lang is saai en te veel gericht op de bouw en grondwerk. Locatie is goed er werd goed uitleg gegeven. Lokaal was koud en verwarming deed het niet. Met examen mocht je geen jas aanhouden ondanks de kou in de ruimte. Jassen en telefoon moesten ergens aan de andere kant van het lokaal in de vensterbank of op de grond liggen.dus kapstokken zouden wel een uitkomst zijn mijn colbert lag voor oudvuil op de grond.
Hartelijk dank voor uw bericht! We waarderen het zeer dat u deze opmerkingen met ons deelt. Hierdoor zijn wij in staat om onze cursussen verder te verbeteren. Het VCA-stelsel heeft tot doel om het veilig werken te bevorderen. We ontkomen dus niet aan een “algemene” opleiding. Het is wel goed dat we dergelijke signalen krijgen. We nemen jullie feedback hierover graag mee naar de evaluatie die wij als opleider regelmatig hebben met het examenbureau. Wij nemen uw bevindingen mee naar de locatie waar u niet tevreden over was om e.e.a. met hun te bespreken. Hopelijk kunnen we zo de problemen weghalen voor de volgende cursisten. Met vriendelijke groet, VCANederland
Op een luchtige manier werd de informatie behandeld.
Goede trening Jammer dat de laptop die ik kreeg om het examen op te doen halverwege het examen een lege accu had Verder alles goed
Mijn ervaring bij VCANederland was boven verwachting goed. Ik mocht de cursus in het Van der Valk Hotel Ridderkerk bijwonen. De docent, ik meen te onthouden dat hij Jan Overboom heette, was een zeer vriendelijke man die de aandacht van iedere deelnemer wist te behouden. Op de juiste momenten voor de gehele groep pauzeerde hij voor een koffie pauze en na de cursus heeft iedereen van onze groep het examen weten te behalen. Ik had vooraf absoluut geen kennis en ik wist het examen te behalen met een zeer mooi percentage. Mijn complimenten aan de docent en de locatie!
Ben zeer tevreden over de : Les inhoud , Les gever , locatie & Catering Ps. [ Er staan paar druk fouten in de boek ] Mvg
Veel geleerd
Zoals gezegd lange theorie dag, maar duidelijk. Goede uitleg en ruimte voor vragen, middagpauze wat lang maar oke
Oke
Les van Mirjane (hopelijk schrijf ik haar naam goed) gehad en was een leerzame en goed uitgelegde les zo vlak voor het examen.
Een hele interessante cursus die heel begrijpelijk werd gegeven door Majella met tips en tricks. Vol trots geslaagd met 88%
Zou best wat korter mogen zijn
De cursus vond ik heel goed en het examen en de docent was heel duidelijk en heel goed een echte aanrader
voor mij nieuwe stof waar ik nauwelijks mee in aanraking kom helder uitgelegd waardoor ik belangrijke situaties voor me kon zien. Daardoor was het examen niet moeilijk. het Haagse accent van de docent was even wennen:-)
was makkelijk en goeie uitleg van de docent hoefte niks na tevragen want was duidelijk en begrijplijk
Fijne vrouw door wie de cursus werd gegeven. Het was wel een erg vol programma, bijna geen tijd om adem te halen. Ik begrijp dat het niet anders kan als alles in 1 dag behandeld moet worden. Persoonlijk zou ik 2 dagen prettiger vinden.
Werd allemaal top uitgelegd en goed verwoord. Heb het in een x gedaan
Prima dag gehad, veel van opgestoken. Alleen jammer dat we het niet over het laswerk hebben gehad. Hier ben ik zelf niet bekend mee. Maar kwam helaas veel voor in mijn examen.
proefexamen sluit niet helemaal aan bij huidige examen vragen
Goede leuke leerzame les gehad van stefan blummel
Het idee van een veiligheidscursus is natuurlijk goed. De manier waarop je het doet is ook goed. Wat kan veel beter: Zorg dat de cursus veel meer gerelateerd is aan het werk wat je doet. Voor ouderen is het een te lange dag! Dus ook het examen veel meer gerelateerd aan het werk dat je doet.
Beste cursist, Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw feedback op onze opzet van de cursus en examen. De lesstof die wij gebruiken sluiten aan bij de eind- en toetstermen van SSVV. Zij bepalen de lesstof van het VCA en maken daarbij examenvragen. Onze lesstof sluit aan bij deze eind- en toetstermen. Graag verwijzen wij u naar de websitepagina met de eind- en toetstermen https://www.vcainfra.nl/b-vca-vol-vca-vil-vcu/ en de toelichting op de eind-en toetstermen https://www.vca.nl/downloaden-bestellen. Uw klacht over de inhoud van de eind- en toetstermen en het aansluiten bij de praktijk, kunt u dan ook het beste aangeven bij SSVV. Met vriendelijke groet, Astrid Dudink Cursus coordinator
Fijn, cursusleider had alleen ietjes meer tijd kunnen vrijmaken om notities te maken. Fijne cursus/cursusleider niks negatiefs te zeggen
goede traing
Uitstekende vorm van lesgeven Het examen zelf kan iets beter door de te trage laptops die aanwezig waren.
De cursus is duidelijk en volledig.
Wilmersdorf 50
7300 AG Apeldoorn