Pluspunten

Goede uitleg. Duidelijk lesmateriaal. Goede locatie. Goede lunch.

Pluspunten

Lekker vlotte babbel. En geen leraar die continu serieus is

Pluspunten

Goede uitleg van de voorwaarden en instructies

Pluspunten

Snelle actie (wij hebben laat opgegeven) Duidelijke instructies

Zorg bij de e-learning voor iets meer afwisseling in de filmpjes! Hier bedoel ik mee, dat bijna alle filmpjes door dezelfde vrouw worden ingesproken en redelijk monotoon, dit wordt erg slaapverwekkend na drie modules, door er iets meer diversiteit in te brengen blijft de aandacht scherper, ik heb deze opmerking van meerdere VCA-VOL studenten gehoord, ik hoop dan ook dat u deze opmerking vaker gaat krijgen. Examen was anders dan de oefenexamens en de lesstof, door logisch denken zijn de meesten daar wel uitgekomen, maar er gingen veel vragen over Chemie etc, en daar heb je in de voorbereiding maar 2 vragen over.

Pluspunten

Alles gewoon goed geregeld, was een prettige manier van les geven.

Pluspunten

trainer met ervaring praktijk voorbeelden.

er zijn VCA boeken met meer visuele overzichten / tabellen, deze zijn in het boek dat met deze cursus mee geleverd is veelal uitgeschreven. mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar visuele overzichten.

Pluspunten

alles was goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb gisteren cursus gedaan . George heeft mij een positieve dag bezorgd. Vakman.

Pluspunten

Alles netjes geregeld.

Na het examen is de mogelijkheid om te zien welke vragen fout beantwoord zijn, echter is niet na te gaan welk antwoord juist was. Jammer, dit is juist een leermoment.

De trainer is een hele aardige man door vol overgave en op een fijne manier de training verzorgt. Echter door zijn enthousiasme vergat hij af en toe delen van woorden goed uit te spreken zodat het niet altijd evengoed verstaanbaar was wat hij zij.

Pluspunten

René is een prima docent, overduidelijke klare taal, goede uitleg en een goed gevoel voor humor. De locatie en parkeervoorziening is eveneens prima, de (bij de prijs inbegrepen) lunch was zeer goed verzorgd.

Pluspunten

Goed geregeld, en bij de cursusdag praktische en goede uitleg gekregen. De cursusleider gaf met veel enthousiaste zijn uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede traner

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De trainer (J.W.) geeft duidelijke en toepasbare informatie inzake VCA en bereidt je voor op het examen.

De administratie voor het begin van het examen verliep een beetje rommelig (vooral bij andere kandidaten), maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Dit gaf wel een beetje vertraging in het starten van het examen.

Pluspunten

zeer professioneel

De trainer heeft het al heel vaak gedaan en dat merk je. Soms is het gemak waarop hij lesgeeft bijna voelbaar.

Pluspunten

a

Pluspunten

Prettige manier van les krijgen. Video's en uitleg. Wordt niet de gehele dag theorie op je ingepraat.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn