Pluspunten

Lesmateriaal goed in orde. Examentraining ook. Docent was duidelijk in de lesstof.

Duurde lang dat we na de training aan het examen konden beginnen.

Pluspunten

De lesstof is behandeld door George. Wat kan hij ouwehoeren! (Om in zijn taalgebruik te blijven) Die man weet van de saaie en taaie stof toch nog iets leuks te maken. Hij zorgt ervoor dat de stof blijft hangen! Bedankt George!! Ik ben geslaagd!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en gedetailleerde uitleg. Prima lesgeving en dito afleg examen.

Pluspunten

Cursusmateriaal boek en E learning werkt zeer goed. Gekozen lokatie examen zeer goed.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over de trainer in het specifiek: George is echt ongelofelijk... goed. Ik heb serieus de hele tijd aandachtig kunnen opletten gedurende de dag, puur door hoe hij het bracht, zijn mimiek en gevoel voor (droge en platte) humor. Ik heb meerdere keren strak gelegen van het lachen (vaker dan bij Martijn Koning), maar ook veel geleerd. Die combinatie is goud waard. Ik hoop dat jullie dat beseffen wat voor een trainer jullie in dienst hebben en hem daarvoor goed belonen.

Pluspunten

Vond het een goede cursus op een nette locatie waar alles keurig verzorgd was

De cursus leider sprak soms erg vlot waardoor hij soms moeilijk te volgen was maar in het algemeen heeft hij het prima gedaan met met goede resultaten

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Ik persoonlijk vind de dag te lang. 8.15 tot 17.30 uur

Pluspunten

Goed uitleg en daardoor een positieve uitslag.

Pluspunten

De trainer die dmv een goede mix van humor, anekdotes, vragen en informatie mij goed bij de les wist te houden. De presentative: ik heb het als zeer prettig ervaren dat de training niet een continu monoloog van de trainer was, maar dat er ook om interactie werd gevraagd, afgewisseld met informatieve filmpjes.

Pluspunten

Duidelijke uitleg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dag training met de uitleg en de les. duidelijk en helder. dit was goed.

Heel slecht vond in de examen afnamen. Er werd voort durend gepraat door de examinator. De laptops hadden slechte verbinding. Hierdoor raakte ik uit mijn concentratie. Ook zijn antwoorden die ik na het invullen opnieuw heb bekeken en verbeterd niet opgeslagen. Deze waren uit eindelijk fout omdat dit niet was opgeslagen. Dus het is ook een erg slecht systeem.

Pluspunten

Voldeed aan de verwachtingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lesinformatie voldoende.

primair is het enkel digitaal aanleveren van les informatie niet mijn stijl. Je kunt niet eenvoudig iets opzoeken. en of aantekeningen maken. Is wel goedkoop voor uw organisatie. Op dinsdag middag ontving ik op het laatste moment het lesmateriaal en proefexamens. Rijkelijk laat naar mijn mening. Ik weet niet wat de oorzaak was, ik werd er alleen als cursist mee geconfronteerd. Een hele dag filmpjes kijken voor iemand die ( en dat bedoel ik algemeen) veelal buiten aan het werk is een hele lange zit. Door de geplande tijden was het nauwelijks mogelijk om aantekeningen te maken. Het examen!! door slechte verbindingen hebben meerdere kandidaten waaronder ikzelf twee maal een foutmelding gekregen en moeten wachten tot dit hersteld was. Aangezien dit al bekend was is dit niet echt respectvol naar de kandidaat om deze locatie toch weer uit te kiezen. Door mijn andere achtergrond is deze lesinformatie voor mij wel te behappen.

Pluspunten

de lesdag was goed afwisselend wat lesgeven betreft, hierdoor werd het niet saai. George is een fijne leraar

Het eten vond ik wat minder, het was niet echt lekker

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb er geen kunnen vinden.

Er staan fouten in het leerboek. Internetverbinding was ronduit slecht. 2 keer ging de laptop in storing en daarna kreeg ik een andere. Er was teveel geluid op de achtergrond. Werd uit mijn concentratie gehaald door deze zaken. Heb het examen als extreem negatief ervaren!

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn