Pluspunten

De lesstof werd ruim van te voren opgestuurd Rustige en gemotiveerde leraar, die ook begrip had voor de leerlingen

Pluspunten

George is een goede leraar in lesgeven van de VCA basis. Geeft goede informatie en komt duidelijk over naar de groep.

Pluspunten

Prima instructie, goede afwisseling v.w.b. voordrachtsvorm, filmpjes en interactief proefexamens maken. Goede basis om het examen zeker met een goede voldoende af te kunnen sluiten. De locatie en de verzorging waren uitstekend!! Dank.

Pluspunten

Leuk en interactief door persoonlijke kastjes waarmee je eigen keuzes kunt maken om vragen te beantwoorden. Docent weet zeer goed waar het allemaal over gaat bij VCA en weet mooie voorbeelden vanuit praktijk te benoemen.

Voor degene die VCA vol gaan doen is een prima e learning opgezet. Voor basis is dit niet het geval. Althans niet dat ik wist. Basis dus op 1 dag tot mij moeten nemen op cursusdag. Voor iemand die werkzaam is in de bouw wellicht gesneden koek, voor andere beroepen soms lastig om te plaatsen. Eigenlijk zou VCA meer vakgericht dus per segment moeten worden gedoseerd en geëxamineerd.

Pluspunten

Positief

13-05-2019 VCH Vol positief afgelegd. Link aan de late kant 14-05-2019 j

Pluspunten

Keurige cursus en geen opmerkingen.

Pluspunten

Op de cursusdag wordt het zeer goed uitgelegd en jouw twijfel vragen worden goed beantwoord. Prima docent! Vooraf online training icm het boek (optioneel) is zeer prettig. Locatie was voor mij bekend en was ook goed.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Duidelijke voorbereiding d.m.v. E-learning. Cursus zelf was goed georganiseerd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg vriendelijke trainer gehad, hij nam echt de tijd voor de uitleg. ( Jan Boerboom ) Duidelijke uitleg gekregen en iedereen was geslaagd in onze groep. Heerlijk lunch gekregen.

Pluspunten

Positieve trainer luid en duidelijk zo gewoon mogelijk uitgelegd houden we van nn

Nee hoor

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Pluspunten

goede lessen

leer boek is niet goed kan beter en de online uitleg zal veel beter kunnen

Pluspunten

Zeer vriendelijke manier van lesgeven, goede uitleg. Locatie was zeer goed, lunch was top!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Het wachten vlak voor het examen verliep een beetje ongeorganiseerd.

Pluspunten

Goed verzorgde cursus door George + heerlijke lunch.

Mijn persoonlijke mening is: Graag iets meer van de cursus stof terug laten komen in de E-learning. Dit is nu 25% om 75% als ik mij niet vergis. Ik zelf had liever iets meer lestof voor thuis erbij gehad om goed voorbereid de cursus in te gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gisteren had ik examen in Leusden voor VCO VOL, ik kreeg van mijn collega te horen wat zij allemaal nog meer had kunnen bekijken op de e-learning, filmpjes en andere algemene informatie en liet dit ook zijn op haar iPad. Ik heb hier ook een mail over gestuurd. Die examenvragen is dan ook het enige wat ik heb kunnen bekijken en oefenen. Ik heb het gevoel dat ik me minder heb kunnen voorbereiden wat me extra stress heeft bezorgt tijdens het uiteindelijke examen gistermiddag, erg vervelend!

Pluspunten

Zeer goed verzorgde les, ook de lunch was super goed verzorgd! een aanrader!

Tip: hou dit vast, was echt een superdag !!

Pluspunten

Goed georganiseerd. Hedendaags en naar behoren werkend lesmateriaal. Gemotiveerde trainer met goede kennis van zaken, duidelijke en geduldige uitleg. Verzorgde uitgebreide lunch, koffie en versnaperingen in overvloed.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn