Pluspunten

Duidelijke informatie zonder poespas

Verwijzing (b.v. bordjes) binnen de locatie naar het verzamelpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregelde cursus wat meer pauze tussendoor voor de rokers onder ons was geen overbodige luxe geweest

Meer pauzes dit werkt ook weer concentratieverhogend

Pluspunten

Trainer heeft uitstekend voorbereid op het examen.

Pluspunten

goede uitleg super les gehad

Pluspunten

Duidelijke instructies en informatie

Mogelijkheid om bij herhaling van VCA certificaat alleen het examen te doen zonder de basis training te hoeven volgen. Akoestiek op de trainingslocatie in Sassenheim lastig. Trainer lastig te verstaan.

Pluspunten

Mijn ervaring met deze cursus is dat het E-learning project goed werkt, veel aan gehad. De uitleg op de dag zelf is zeer verhelderend.

N.V.T.

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Te lang dag, teveel herhaling

Pluspunten

Docent, gaf duidelijk en goede uitleg en creëerde een goede sfeer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

locatie voor een Hotel vond ik ondermaats voorbeeld tussen de pauzes hadden de wc wel bij gewerkt kunnen worden eten erg matig heel veel verkeer geluid

erg veel voor 1 dag maar gehaald dus top

Pluspunten

prima verzorgd, vorm was ook prettig

vca vol kwam minder aan de orde; volgen van de e learning is echt noodzaak

Pluspunten

Helder duidelijk, trainer prate onduidelijk/ veels te snel, had geen tijd om alles te behandelen, herhaalde verhaaltjes erg veel en week nog al eens af

Terug koppeling van wat je niet helemaal goed of fout had

Pluspunten

De uitleg was duidelijk, vooral ook het tussendoor testen met de kastjes elimineert gelijk verkeerde gedachtengangen. Ook het proefexamen voordat het examen begon corrigeert net die laatste punten.

Geen, alles verliep goed, of werd goed aangepakt toen het niet goed ging.

Pluspunten

Leerstof en digitaal studeren ging prima, alles in 1x goed.

Verbeterpunt vd trainer, wat minder onbehouwen en klantvriendelijk zijn of op tijd naar bed gaan. Hij kwam bij mij nogal gefrustreerd over!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerzame dag gehad, met goede uitleg. Deze kennis is met name nuttig in mijn dagdagelijkse werk maar sloot niet echt aan op het examen.

Ondanks dat het een leerzame dag was heb ik 'weinig' aan de aangeboden kennis gehad. De vraagstelling en vragen waren grotendeels afwijkend van de studiedag. De vergaderzaal naast ons was ook bezet en het geluid daarvan was duidelijk hoorbaar in ons lokaal. Storend. De lunch was daarbij erg karig. Na de driekwart van de cursisten waren de broodjes op. Dit is bij de leraar bekend. De aanvang van het examen was 35 minuten later en ik vond het erg storend dat de examinatoren achter mij gedurende bijna de hele duur van mijn examen, lees 20 minuten, met de controleur van het examen stonden te fluisteren. Deze was precies achter mijn tafel gepositioneerd. Het is op die manier lastig om te concentreren. Tevens waren er te weinig laptops aanwezig om iedereen examen af te kunnen nemen waardoor er mensen naar huis zijn gestuurd.

Pluspunten

goed georganiseerd, per item een video vond ik heel mooi en duidelijk, wordt het ook geen ellenlang verhaal van een trainer

de login van e-leaning en het feit dat je voor vol dit eerst moet doorlopen was mij niet duidelijk. Daarna werd het systeem voor de hoofdstukken niet actief. Mss 2 tot 1,5 week een herinneringsmail sturen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Examinatoren niet eerder laten opstarten, storend tijdens het laatste gedeelte van de cursus

Pluspunten

duidelijkheid, goed bereikbaar, voldoende leermiddelen

de trainer was kundig, maar hield weinig rekening met de dialect/ taal barrière tussen docent en cursist. Hij moest immers het hele verhaal VCA en VCA VOL over de büne krijgen. Het spreken in ABN is dan toch de enig juiste verstaanbaarheid, waarbij een bepaalde rust in snelheid van spreken zeker ook helpt.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn