Trainer sprak te snel en niet erg duidelijk. Veel onderwerpen hebben we niet echt besproken.

Pluspunten

Goede voorbereiding met nuttige tips. De lunch was perfect en in het klaslokaal was ook voldoende drinken voor iedereen. Bereikbaarheid goed. Amicale leraar. Volgens mij was iedereen geslaagd dus chapo.

Geen.

Pluspunten

goede uitleg geen negatieve dingen mee gemaakt

Pluspunten

Enthousiaste docent die met veel plezier en passie vertelt. Hij wil graag kennis overbrengen. Goede locatie. De cursus is nodig en belangrijk...bewustwording. Dus dat waar de organisatie voor staat, vind ik zeer positief en belangrijk

Opsplisten van de cursusVCA basis met VCA-VOL en VCA-VIL. De aandacht voor basis was zeer uitgebreid. Hierdoor was er waarschijnlijk onvoldoende tijd voor de onderdelen VOL (in een sneltrein van ca 30 minuten door de stof) en voor VIL (max 2 minuten). Echt veel te weinig. Geen ruimte meer om vragen te stellen of een oefenexamen te proberen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lesstof via e-learning was erg goed. Leerkracht wist goed waar het overgaat

Er was erg weinig tijd over aan het eind van de dag om de aanvullende stof voor VOL door te nemen,. Dit vond ik een min punt. Tevens tijdens het examen was er veel onrust daar een van de examinatoren stond te bellen met hun helpdesk daar een deelnemer in een andere taal examen moetst doen en dit niet lukte,

Pluspunten

Goeie vibe van de instructeur en de openheid is gewaardeerd.

De examinator kon geen Engels ondanks dat er 2 Engelstalige toetsen gegegeven werden. De instructeur sprak veel te snel voor de meeste. Een wijziging van adres had gewaardeerd kunnen worden daar wij midden in hei werkzaamheden een hele dag moesten leren en examineren. De tafels en stoelen trilde zelfs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Examen via laptop gedaan, handig gemakkelijk. Ook van tevoren e-learning gedaan. Ipv boek.

Les van trainer rommelige gehaast leek wel een sneltrein zoals hij door de lesstof vloog. Weinig rust momenten voor pauzes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Docent is kundig, kan praktijkvoorbeelden benoemen, waardoor de lesstof gaat leven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Strak en gedisciplineerd gegeven lessen, duidelijke filmpjes en oefeningen.

De snelheid van stof overbrengen is wel erg hoog, je kunt bijna niet even de concentratie laten verslappen anders mis je direct stof die je later in je examen fout doet. De techniek liet het afweten bij het examen doen, twee oude examinatoren hadden duidelijk moeite om iedere kandidaat binnen een half uur op te laten starten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

erg rumoerig tijdens het examen, mensen praten, de 2 toezichthouders zeggen daar niets van. bovendien zijn ze zelf steeds aan het heen en weer aan het lopen met laptops. veel gelach en hardop praten. spullen optafels worden verschoven. hierdoor kun je je niet concentreren. ik vond het een erg onprofessioneel examen. de vragen zijn ook veelte ingewikkeld en onlogisch waardoor mensen gaan twijfelen.

Pluspunten

Alles goed geregeld

Niets

Pluspunten

Prima cursusleiding. De verzorging over de gehele dag was prima.

Verschrikkelijk rommelig begin van examen. Heb me niet kunnen concentreren op het examen! Computers die het niet deden. Veel mensen hardop praten. Ik weet dat ik daardoor fouten heb gemaakt! (overigens wel gehaald maar verre van ideaal). Echt een ramp!!! Toets zelf vond ik ook wel deels afwijken van de stof die je leert, wellicht bewust zodat je zelf nadenkt. Maar vind ook dat je die stof gehad moet hebben in de cursus (praktijk situaties).

2 sterren: slechter dan verwacht

Tot ruim drie kwartier na het starten van het examen lopen en pratend de examinatoren druk door de zaal. Enorme WiFi problemen. Op de vraag of ze iets zachter kunnen doen wordt simpel weg geantwoord dat ze er ook niets aan kunnen doen!

Pluspunten

Goede uitleg Duidelijk Goede voorzieningen Alles was goed geregeld

N.v.t

Pluspunten

George prima docent

Pluspunten

Goede lunch vooral de rucola en de komkommer en tomaatjes waren goed vers. De melk was in combinatie met een juiste tht van goede kwaliteit. De kaassouflee was goed knapperig en voldoende verhit. Nee alle gekheid op een stokje, goede informatie-voorziening, veel meerkeuzevragen zodat je meer over de stof te weten komt. Goede leraar met zowel theoretische als praktische kennis.

Heel veel informatie die onthouden moet worden. Meer scheiding hoofdzaken ( waar vragen over gesteld kunnen worden) en bijzaken.

Pluspunten

Verder prima georganiseerd.

Spreker was moeilijk te verstaan of dat aan accent ligt of aan slissen weet ik niet, gedurende de dag werd het beter. Met name het woord "arbeid" leek ingeslikt te worden.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn