3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De instructie/uitleg overdag was prima en tevens de catering. De examinator had behoorlijk problemen met de Laptops maar raakte hierdoor nog net niet volledig in de stress.

De laptops tijdens het examen lieten nogal de wensen over de wifi verbinding was niet goed of iets dergelijks, het duurde al met al een half uur na aanvang start examen dat de zaal rustig was. Er was nogal wat spanning tijdens het examen. Tip: Laptops en verbinding 100% in orde hebben want zo niet geeft dit behoorlijk veel verstoring tijdens examen. De dag wordt dan wel heel erg lang, ik liep bijvoorbeeld rond 18:00 uur het pand uit en toen zaten er wellicht nog 10 kandidaten die nog niet gereed waren.

Pluspunten

Er werd goede heldere uitleg gekregen. Voldoende tijd om de vragen te beantwoorden. Omdat ik het VCA vanuit mijzelf graag wilde behalen heb ik ook zelf het leerboek aangeschaft. Ik heb veel tijd uitgetrokken om het thuis te leren en diverse proefexamens gemaakt. Ook via de VGM box. Dit heeft mij ontzettend geholpen op de cursusdag zelf, zodat ik met een positief resultaat geslaagd bent.

Pluspunten

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en verteld. Vragen stellen was mogelijk en er werd tijd genomen om naar je te luisteren.

Iets rustiger praten. Ik had er geen last van, maar ik hoorde achteraf van iets oudere mensen dat ze het soms niet konden verstaan.

Pluspunten

Klantgerichtheid. Upc was mijn boek kwijt en kosteloos werd er een nieuw boek opgestuurd. Hoewel de stof saai was wist de trainer het leuk en praktisch te maken. Humor en toch serieus wanneer nodig.

Pluspunten

Duidelijke uitleg

2 sterren: slechter dan verwacht

De lesstof die thuis geleerd moest worden kwam niet overeen met wat er tijdens de lesdag werd besproken tijdens examen diverse vragen gehad over hijslasten en gebruik van de diverse middelen om te hijsen dit waren een paar voorbeelden. Ook vond ik het vreemd dat tijdens de lesdag 2 examen van vca werden behandeld gewone vca en vca vol waardoor er meer aandacht naar de gewone vca ging. De locatie waar de dag werd gehouden was niet toereikend geen of nauwelijks ventilatie veel te warm in de zaal rumoerig om dat men buiten aan het tennissen waren .

Pluspunten

Het lesgeven van de VCA stof was heel goed. Einde van de dag goed het examen doorgekomen.

Helaas maakte de trainer over de gehele dag door ontzettend slechte flauwe grappen over vrouwen(zwangere vrouwen en schoonmoeders). Ik vindt dat dit helemaal niet gepast is, en zeker niet met vrouwen in de les.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Docent zeer goed en duidelijk.

Het scherm waar dia’s video’s,op afspelen de letters ( bij de vragen) waren soms niet te lezen van een mijn ( waar ik zat)afstand.

Pluspunten

Heel over en vrolijke uitstraling

Pluspunten

Pluspunten

Voor Amsterdamse begrippen prettige locatie. Goede instructeur.

Ventilatie en temperatuur leslocatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerstof wordt prettig verteld.

Te vaak meerkeuze vragen bij het examen waarbij je 3 antwoorden moet weten. Kwa oefening wellicht iets meer de nadruk daarop leggen.

Pluspunten

Pluspunten

gewoon goed

Pluspunten

- Leraar zoekt goede interactie met de cursisten. - Geen saaie opzet op deze manier met films. - Tussentijdse vragen met kastje een hele mooie zet!!

Pluspunten

Goede uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter aangeven dat niet alle lesstof in de e-learning / lesdag voor komt, dat ook het boek gebruikt kan worden om wel alle informatie te verkrijgen. De lesgever gaf vaak zijn eigen mening, volgens mij moet dit op een aantal zaken neutraler.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede trainingsdag, lekker tempo erin en geen ruimte geven voor discussies. Top George

Het boek en inloggegevens mogen eerder verstuurd worden, deze 1 dag voor aanvang cursus/examen ontvangen.

Pluspunten

Zeer enthousiaste docent, die de deelnemers aan de cursus op meerdere en prettige manieren geruststelde en vertrouwen gaf.

Wellicht een aanvullende cursus ontwikkelen, die meer de diepte ingaat.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige manier van uitleg

Pluspunten

Ik heb vooraf ook het boek doorgenomen en de lesstof op de computer doorgenomen, proefexamens gedaan, was dus voorbereid op de dag, hetgeen mij goed heeft geholpen. Ik vond de cursus duidelijk en met een goede uitleg.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn