3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

George was duidelijk en heeft alles goed uitgelegd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima training, prima lunch, prima digitaal examen.

Als de trainer wat langzamer/rustiger praat, dan is het nog beter te volgen. En is dat haagse accent ook echt leuk.

Pluspunten

het was prima uitleg goed geregeld

wat meer over electra uileg/vragen tijden de exame kreeg ik juist daar vragen over

Pluspunten

De trainer heeft alles goed behandeld en deed het leuk. Het boek vond ik lastig om doorheen te komen, saaie stof. Daarin tegen vond ik de e-learning heel erg pro-actief en prettig werken.

Ik had in het begin een beetje moeite om de trainer te verstaan, hij sprak iets te snel. Maar dat was al gauw beter. Ik weet het niet zeker maar ik heb volgens mij nergens gelezen dat er een legitimatie noodzakelijk was.

Pluspunten

Goede organisatie. Mooie locatie Uitstekende leraar (Rene), die de droge stof toch erg boeiend kan vertellen.

Moet duidelijker zijn dat de online leerstof alleen voor het VOL gedeelte is. Ik had dat pas op de examendag door dat ik nog niet had geleerd voor Basis. Leraar Rene was zeer goed in zijn didactische kwaliteiten maar moet opletten soms niet te snel te willen praten waardoor het minder verstaanbaar word.

Pluspunten

De manier van lesgeven van René. De lunch.

Inloggen op het examen zonder pop ups.

Pluspunten

Een prima verzorgde training met een kundige trainer

Minder snel praten.

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg met de mogelijkheid tot vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klassiekaal goede uitleg maar had ik de boek wat eerder gehad dat zou beter geweest zijn

De studie boek iets eerder opsturen. Ik kreeg het pas 2 dagen voor het examen. En de vraagstelling van brandwonden klopte niet met de vraag in de examen.klassiekaal werd er gezegt 15 min. Met lauwwater onder de kraan en op de examen had je alleen de keus koudwater. Mogelijk met andere vragen het zelfde? Dat misschien even aanpassen met de exame vragen en klassikaal uitleg

Pluspunten

Goede service en klantgerichtheid.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lesmateriaal e-learning ziet er goed uit Snel bestelproces en planning Gedegen kennis van de instructeur

Locatie beter afstemmen op de cursus (koud, geluidsoverlast, slechte wifi op het examen, proces legitimatie voor het examen Lesmateriaal e-learning niet afgestemd op VCA-Vol, examen vragen zijn gericht op de basis

Pluspunten

erg helder en duidelijk. leuke manier van lesgeven

Pluspunten

Duidelijke en heldere uitleg van de lesstof.

Pluspunten

Helder en duidelijk training, ga zo door.

Niet van toepassing

Wilmersdorf 50