Pluspunten

duidelijke uitleg van de instructeur.

Pluspunten

Alles keurig op tijd en alles goed geregeld.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

zeer goed te begrijpen, op tijd en snel

Pluspunten

Pluspunten

Gewoon top ,

Pluspunten

2 dagen voor cursus datum aangemeld en dit ging gesmeerd.

geen

Pluspunten

goede uitleg van de lesstof

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke lesgeving

Meer aandacht richting examen de vraag stelingen worden anders geformuleerd en veel vragen worden niet behandeld tijdens cursus.

Pluspunten

Op de veiligheid films van de cursus zijn de acteurs aan het werken met korte mauwen wat in mijn inziens niet juist is het kaan een verkeerd idee brengen bij de toeschouwers

Pluspunten

Goede service naar de leerling toe en hem/haar rustig voorbereiden naar het examen toe

Pluspunten

zeer duidelijk

geen

Pluspunten

Zeer duidelijke cursus.

Heb geen mail ontvangen waar de e- learning in zou moeten staan.

2 sterren: slechter dan verwacht

In de online leerstof zitten veel fouten, vragen die gesteld worden bij een bepaald hoofdstuk worden pas een paar hoofdstukken verder behandeld. Een goed voorbeeld is bv de vragen over de LEL waarde ergens in het midden van de leerstof, terwijl dit pas op het einde van de leerstof wordt uitgelegd. Bij veel filmpjes ontbrak de bedieningsbalk, of werd deze gedeeltelijk weergegeven. Ook had ik het idee dat filmpjes niet goed laden, een aantal keer proberen hielp wel. Thuis ben ik aangesloten op een glasvezel, dus downloadsnelheid was niet het issue. Examen oefeningen van de eerste twee examens zijn veel te simpel, terwijl het derde oefenexamen vragen stelt over zaken die niet zijn behandeld. Daarnaast zijn de vragen op het echte examen iets lastiger dan de vragen op de oefenexamens. Mijn inziens hoort het nivo van de oefen- examens gelijk te zijn aan het werkelijke examen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wat er aan onderdelen behandeld wordt is duidelijk

Veel vragen in het examen die niet via e - learning behandeld worden.

Pluspunten

geen idee

geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld allemaal.

Misschien iets specifieker gerichte vragen voor de schoonmaak bijvoorbeeld. Ik werk in de schoon maak (derksen schoonmaak) en kreeg veel vragen over hijskranen, gereedschap en stijgers etc. Ik wist van sommige dingen het bestaan niet eens. Terwijl ik niet echt vragen over veilig schoon maken in de bouw heb gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Docent weet waar hij het over heeft en is duidelijk in zijn uitleg. Neemt de tijd voor vragen van kandidaten en past zich aan de groep. Staat open voor discussies en ravelt het verhaal niet zomaar af. Is prettig in de omgang en weet kandidaten te motiveren actief deel te nemen aan de cursus.

De vraagstelling tijdens oefenvragen roept nog als eens vragen op. Ze zijn niet altijd duidelijk en consequent. Wat mij wel erg opviel is dat de vragen die tijdens het examen werden gesteld helemaal niet behandeld zijn geweest in de cursus en ook niet terug te vinden zijn in de oefenstof. Ik zou het zeker een verbetering vinden als dit wat beter op elkaar afgestemd zou worden

Pluspunten

Fijne leraar die George.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn