Leerzaam en leuke cursus

Cees is een uitstekende docent en voelt de sfeer goed aan. Kan verhalend vertellen en uitleggen waardoor aandacht blijft voor de lesstof gedurende de (lange) dag.

Zeer goed uitgelegd

De dag was goed ingedeeld je bleef bij de les.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Ik ben echt blij dat ik het diploma gehaald heb

22 januari had ik m'n vca les in het fletcher hotel in Spaarnwoude onze leraar was cees door deze man hadden onze aandacht bij de les cees is een hele vriendelijke man houd van humor geeft heel goed les door de aandacht aan ons denk ik dat er heel veel geslaagd zijn Ik wel, het was een lange dag maar wel geslaagd

goede cursus

Een leuke fijne trainer met goede uitleg etc kort gezegd een topdagje

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

De onderwijzeres stelde de mensen wel op hun gemak, wat ik als heel prettig heb gevonden.

Lange zit, maar weer voor 10 jaar goed

Was een lange dag en een hoop informatie, maar we kunnen er weer 10 jaar tegen aan. Accomodatie en lunch Sassenheim was top. Leraar was vlot en legde goed uit

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Lange dag zitten en luisteren valt niet mee. wel een relaxte gast die de cursus gaf daardoor was wel vol te houden met examen wat aan gehad waardoor gehaald heb.

heftig dagje

De rode draad, het denken in veilig-werken en problemen bij de bron aanpakken (dus niet alleen symptonen bestrijden) vond ik zinvol. Cursus is gortdroog en wel heel erg veel niet relevante info voor mijn werk.

Hielp voor mijn examen

Gezellige dag van gemaakt met collegae

goed docent

goed docent - groep best groot - scherm niet goed leesbaar

Goede uitleg.

De persoon die de les gaf was een praktijk man, die heeft veel dingen in de praktijk me gemaakt en hierdoor leg hij alles beter uit.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Leerzame ervaring met een goed resultaat

We hebben les gehad van George. George is duidelijk met een goed gevoel voor (Rotterdamse) humor met een Twentse inval. Hij weet zijn kennis op een prettige manier over te brengen op de mensen, en weet de uitleg aan te passen aan de verschillende niveaus van kennis opname.

goed en duidelijk

Zeer goede uitleg kort maar krachtig.

erg informatieve dag

De dame die de les gaf deed dit erg goed. Ze komt vakkundig over. De lunch was ook top. Wel vond ik het persoonlijk een erg lange dag en pas om 16.30 het examen. Een extra pauze zou niet verkeerd zijn.

Heel erg goed

Onze cursusleidster wad super! Erg duidelijk en ook lekkere humor ertussendoor wat zo'n dag beetje breekt. Goed verzorgd alles ook qua eten etc

Prima cursus

Leuke manier van lesgeven.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Leuke cursus,leerzaan en met leuke docent

Les gegeven op ontspannende wijze. Dag ging snel voorbij. Lunch en koffie was prima voor elkaar. Al met al,ik heb een leuke en leerzame lesdag gehad.

Goede afwisselende cursus

De scholing was mooi afwisselend opgebouwd, waardoor met bij de les bleef en de tijd snel verstreek.

goede uitleg

goede les

Duidelijke no nonsens uitleg

Mijn ervaring is positief. Lekker Rotterdams , niet lullen maar doen . Duidelijke uitleg , met een lach maar wel serieus . Aanrader

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Lesdag goed en het examen verliep heel rommelig en de helft van de laptops werkte slecht .

De lesdag zelf was goed georganiseerd en de informatie verstrekking was perfect. Het examen daarentegen verliep erg rommelig en meerdere laptops functioneerden slecht waardoor er veel onrust was. Slecht voor de concentratie!

Prima geregeld.

Ervaren docent, wist hoofd- en bijzaken prima aan te geven. , ,

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Prima verzorgde en inhoudelijk prima training

De training overdag en het examen aan het einde van de dag waren uitstekend verzorgd. De trainer had absoluut verstand van de materie en kon het goed overbrengen met hier en daar wat tips en tricks. Wel was hij af en toe wat moeilijk te verstaan maar dat was niet storend verder. Examen was ook goed geregeld, duidelijk, zakelijk en via de laptop ook prima te maken. Verzorging rondom de training was perfect, voldoende eten en drinken gedurende de gehele dag.

Satisfied

The lecture was quite detailed, we enjoyed it, and the lecturer was a wonderful, knowledgeable, person with sufficient information.

• Yes

Cursusleider weet de aandacht er goed in te houden. Aandacht voor iedereen , goeie praktijk gerichte voorbeelden.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn