Pluspunten

website functioneert goed

Feedback op fout beantwoorde vragen in proefexamens ontbreekt.

Pluspunten

Goede, duidelijke cursus.

Echter vond ik de examenvragen specifieker dan in de cursus. En sommige vragen die werden gesteld of op een bepaalde manier zijn geformuleerd kon ik niet herkennen uit de theorie of cursus.

Pluspunten

Goede uitleg. En locatie was top geregeld. Eten drinken alles was top

Pluspunten

Goede uitleg, gericht op zaken waar men op moet letten in de lesstof. Docent prepareert je niet alleen voor examen maar brengt ook mindset voor veilig werken goed over. Complimenten

Zo niet directe te bedenken. Organisatie strak goed georganiseerd. Professioneel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk , herkenbaar en praktisch

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd beginnen van examen

Pluspunten

De cursus dag was leuk en interessant! En door de filmpjes ook goed vol te houden.

Geen. Ik vond George een erg prettige leraar! Duidelijk en had goede voorbeelden en kon de punten en onderdelen goed onderbouwen. Recht voor zijn raap maar heel eerlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

E-learning is te beperkt. Oefen (examen)vragen komen qua formulering niet overeen met de examens. De leraar op de cursusdag was te vaak slecht te verstaan.

Pluspunten

Goeie uitleg.. goeie standpunten en bepaalde ezelsbruggetjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie.

Verstrekken van bijbehorend boek beter regelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werd netjes ontvangen

Graag een groter beeldscherm moeilijk te lezen. Vraag en antwoord zijn bijna voor.mij niet lezen en vragen komen niet tegenover wat je leert op mij heel moeilijk over terwijl met de oefeningen die je thuis gezonden krijg beter te begrijpen zijn.

Pluspunten

Jan Willem geeft erg leuk les, en houdt je goed scherp met afwisselende vraagstellingen welke je kunt verwachten in het aansluitende examen. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft en is erg motiverend en inspirerend. Jan Willem en VCA Nederland hartelijk dank! Het andere bedrijf welke het examen kwam afnemen echter, kon vele malen beter qua ICT problematiek.

2 weken na het bestellen van de cursus VCA Vol moest ik zelf initiatief tonen om VCA Nederland te bellen waar mijn leerboek en E-learning bleef om mij te kunnen voorbereiden. Mijn bedrijf bleek nog niet betaald te hebben, waarbij na betaling het product alsnog werd opgestuurd. Deze 2 weken zie ik als verlies om rustiger door de materie te kunnen bladeren, dan ik nu moest doen, aangezien het veel stof is. Ik adviseer VCA Nederland om de cursusdeelnemer zelf te contacten wanneer er bijvoorbeeld 2 dagen na bestelling nog geen betaling van het product is gedaan. Alvast bedankt!

Pluspunten

Duidelijke uitleg Goed opgezette cursus complete verhaal lijn hierdoor makkelijk te volgen

Pluspunten

Zeer vaardige trainer die iedereen perfect voorbereidde voor het VCA-examen op een perfecte locatie.

Pluspunten

De leraar en examinator zeer professioneel ervaren.

Op de ochtend moeten bellen (na 08.00 uur) om de definitieve aanmelding met adresgegevens te kunnen ontvangen. Deze waren niet naar het opgegeven e-mail adres gestuurd. Hierdoor nog net op tijd aanwezig op lokatie voor aanvang cursus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk examen

Examen was niet aansluitend opende leerstof uit de E learnint van vca Nederland. Zo was er een vraag over het gebruik van een ladder op 6 meter hoogte. Dit mag volgens mij niet meer na een wijziging in november dit jaar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prima tool om mee te werken. prettig dat er meerdere oefenexamens waren de praktijkfilmpjes waren erg prettig en leerzaam.

onvolledige cursus informatie, oefeningen en vragen waren veel minder specifiek dan het echte examen. uitleg filmpjes met de vrouw waren vervelend om te kijken, de filmpjes met de praktijkvoorbeelden waren veel beter en visueler. Het zou handig zijn om de gesproken tekst uit de filmpjes ook te kunnen lezen ter herhaling. Dan hoef je niet door het hele filmpje te scrollen voor het juiste deel.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn