3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Goede samenwerking met VCANederland om de boek en inlog informatie zo snel mogelijk bij cursist te krijgen.
VerbeterpuntenDe E-learning gaat er denk ik vanuit dat mensen al bekend zijn met de materie. Er worden meerdere keren afkortingen gebruikt zonder dat ze uitgelegd worden. (bv V&G, doordat ik bij een internationaal bedrijf werk, ben ik niet bekend met Nederlandse afkortingen)
Een nare, egocentrische, narcistische trainer met grove woordkeuze die zelden antwoord gaf op vragen. De training openen met "gisteren had ik geen leuke groep, ze zaten de hele tijd te zeuren", opmerkingen "dat staat er toch niet" of "als jullie aan mij twijfelen dan kan ik net zo goed gaan", "ik krijg mijn loon toch wel" en dat soort reacties waren heel normaal. Reageerde op sommige opmerkingen met veel "emotie". Aan de lunchtafel heeft hij zelfs gezegd dat er 2 cusisten zijn die een hekel aan hem hebben.
De agressieve reacties waren overigens niet naar mij persoonlijk gericht, maar zet wel de sfeer voor de dag.
De 3 proefexamens lijken op geen enkele manier op het echte examen wat stress verhogend werkt (ik ben wel geslaagd)
Het examen was erg onrustig, met computers die meerdere malen moesten worden herstart, alarm van de deur die meerdere keren afging, examinatoren die dingen stonden te bespreken.