3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede opzet cursusdag. Ervaren leraar.

Planning goed in de gaten houden tijdens de cursusdag. Laatste paar hoofdstukken van de lesstof zijn er op het laatst door heen geduwd. Dit terwijl er in het begin van de dag veel randzaken besproken zijn. Focus houden op de materie.

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg

Niet zo zeer voor dit bedrijf, maar verlichting in de ruimte liet erg te wensen over , instructeur had nog poging gewaagd met een bouwlamp, aandachtspunt voor de huur van een ruimte

Pluspunten

Goed verzorgde cursusdag en voorstudie via e-learning.

De e-learning en studiedag beter laten aansluiten. Met name de e-learning beter laten aansluiten op het examen mbt de onderwerpen en lesstof daarin. Bij de e-learning filmpjes waren geregeld hick-ups waardoor woorden wegvielen en soms problemen met starten van de filmpjes. Ik had dit op twee verschillende locaties en zowel op PC als ook Tablet. Ik hoorde van een medecursist dat hij hetzelfde probleem had ervaren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De examinators waren niet de vrolijkste, het kan zijn dat dit hun soort of humor was, maar ik was best zenuwachtig en dit helpt er dan niet echt aan mee.

Pluspunten

Snelle en goede communicatie

Bij het examen was een grote groep aanwezig. 2 personen per tafel om examen te doen. Dit is te weing en leidt af. Zorg tijdens examen voor voldoende tafel 1 kandidaat per tafel.

Pluspunten

Er werd overal ruim de tijd voor genomen.

Pluspunten

Heb het e learning gevolgd. Was goed te doen en kan je eigen Tempo bepalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

probeer vraagstellingen in oefenexamens iets meer overeen te laten komen met de vragen in het examen en probeer alles samen te vatten in de presentatie. Niet alle examenvragen worden in de presentatie behandeld.

Pluspunten

Goed geregeld qua locatie in Gorinchem. Na de cursus ga je met vertrouwen het examen in.

De docent was regelmatig drukker bezig met hoe het examen gemaakt moet worden en de bijhorende trucjes dan met de inhoud. Het is een berg aan stof en het vaker herhalen of toetsen / beschouwen zou fijner zijn geweest.

Pluspunten

Ik heb geen contactervaring met dit bedrijf opgedaan, aangezien ik de e-learning training heb gevolgd voor VCA-basis. Overigens kan ik de e-learning van harte aanbevelen, aangezien je als leerling dan alle tijd hebt (en deze ook zelf kan indelen) om alle modules goed te leren. In combinatie met de proefexamens is deze training zo prima te volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kan de stof in je eigen tempo en tijd doornemen

Punten welke in de e-learning zijn behandeld sluiten niet aan op de examenstof. Er zaten een groot aantal vragen in het examen over onderwerpen die in de e-learning niet zijn besproken. het zou mooi zijn als dit in de toekomst wordt bijgesteld. Verder zou het ook mooi zijn als er ook tekst in de vorm van pdf of ebook bij de elearning zou zitten en niet alleen filmpjes met heel veel (non)informatie die je toch niet kan onthouden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cursus was goed verzorgd.

Ik had achteraf liever de cursus als e-learning gedaan. Ik vond de les niet van toegevoegde waarde. Tevens vond ik het examen héél anders dan de proefexamens. Als de les dáár nu op had voorbereid, had de les nuttiger geweest. Nu was het puur klassikaal filmpjes bekijken. Dat had ik liever thuis gedaan. De trainer deed het prima, maar de stof/inhoud was niet nuttig om als lesdag aan te bieden.

Pluspunten

De e-learning modules waren goed opgezet en het examen voor de cursus was aangenaam dichtbij (fietsafstand). Het examen zelf was goed te doen.

Het taalgebruik in de e-learning modules komt niet altijd overeen met het taalgebruik in het examen. Er was wel uit te komen, maar het is net alsof deze twee items door verschillende partijen zijn gemaakt.

Pluspunten

Duidelijk en doeltreffend

Taaie lesstof (theorie) over de gehele dag verdelen !

Pluspunten

Het was top met lessen en eindexamen ben echt tevreden met alles ze zijn vriendelijk aardig en alles netjes uitgelegd

Heb geen minpunten gezin

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede accommodatie en verzorging

De cursus en daarbijbehorende oefen examens ter plaatse en via e-learning komen niet overeen met het examen. Vraagstelling en voorbeelden liggen ver uiteen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede E learning bescheiden.

Sommige vragen zijn niet duidelijk verwoord. Sommige vragen waren niet uit de lesstof te halen. Examen was rumoerig en rommelig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerstof e-learning zeer overzichtelijk en duidelijk, voldoende oefenmogelijkheden

Tijdens examen veel antwoorden die verschillend geïnterpreteerd kunnen worden, ook veel begrippen die in de e-learning niet aan bod zijn gekomen

Pluspunten

Heel zorgzaam en gedetailleerd word er mee gedacht met de kandidaten

Grotere laptop en muizen tijdens het examen

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn