Pluspunten

Duidelijke communicatie vooraf. Duidelijk boek. Heldere e-learning module. Goede trainer die e.e.a. vanuit de praktijk verduidelijkt.

Storend dat examinatoren tijdens de cursus al binnenkomen om e.e.a. gereed te zetten.

Pluspunten

Duidelijk Makkelijk te begrijpen Alles netjes geregeld De lunch was ook wel makkelijk Gwn top! En in een keer geslaagd

Mailtje met de uitslag als bevestig

Pluspunten

Goed systeem, werkt super goed. In 1 keer geslaagd

Pluspunten

Er word op een boeiende en niet vervelende wijze deze saaie stof onderwezen. Echt knap

Wat ik vreemd vond was dat we onderwijs kregen over maximaal 23 kilo tilgewicht terwijl in het examen alleen de keus was 20_25_30 kilo Scheelde mij een puntje

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Komt professioneel over. Website is overzichtelijk

De video cursus is vaak onsamenhangend. Vragen over leerstof dat nog moet komen, fouten in de leerstof en sommige onderdelen worden gewoon helemaal niet behandeld. Vraagstelling kan heel vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd worden en bij enkele vragen die fout zijn komt niet het juiste antwoord in beeld. Uiteindelijke examenvragen waren heel anders dan de voorbeeldvragen en oefenexamens. Ben wel geslaagd maar vooral op eigen kennis en inzicht. Geen aanrader

Pluspunten

Gebruikte lesstof is goed. Trainer is goed op de hoogte van de lesstof en gaat goed om met alle vragen.

Men zou voor iedere cursist een boek moet aanleveren voordat de cursus begint zodat de cursist zich kan voorbereiden op de eendaagse cursus. Dit zal het slagingspercentage verhogen.

Pluspunten

duidelijk en heldere uitleg en de informatie welke verstrekt is was goed bruikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitleg en behandeling van de stof ging goed, vragen tussendoor was ook fijn.

Probeer meer oefentoetsen te geven en bespreek deze met meer tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke cursus online en duidelijke informatie

Het aanmelden tijdens het examen duurde erg lang. De toets zou om 16:30 beginnen, maar toen begon men pas met het aanmelden van de deelnemers waarbij we pas om 17:00 begonnen met de toets. Lang verhaal door de meneer bij de toetsafname. De toets zelf betrof 'vage uitdrukkingen' die voor iedereen anders geïnterpreteerd kunnen worden, zoals woorden zoals 'soms', voor de 1 is dit 2x en voor andere 10x.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

training sloot over het algemeen goed aan op het examen. V.d. Valk Eindhoven is een goede trainingslocatie.

bij training iets ruimere opstelling (mede cursisten zaten dicht naar elkaar)

Pluspunten

Goed luchtig gebouw en prima indeling.

Zorgen dat je in een ontvangstkamer komt. Nu wordt iedereen maar in de ontvangstruimte gedumpt met afwachting op wat er te gebeuren staat. Komt niet professioneel over. Verder was alles prima.

Pluspunten

Goede en prettige cursusleider, fijn dat je online vooraf kan leren met een proef examen, overzichtelijk cursus boek, en een prettige manier van (online) examen doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het afgenomen examen, op de computer, week veel af van de oefen examens die ik heb gemaakt op de site van VCA.

2 sterren: slechter dan verwacht

e-learning: de foutief ingevulde hoofdstukvragen kun je niet terugzien dwz er wordt niet uitgelegd wat je fout hebt en ook geen uitleg wat het goede antwoord moet zijn

Pluspunten

1.) Snelle levering bestelde online producten. Duidelijk en direct beschikbaar online lesmateriaal. 2.) Goede mogelijkheid om online te oefenen, zowel in de digitale cursus met goed / fout indicatie als het vrij toegankelijke proefexamen.

1.) Het echte examen is 10-15% lager uitgevallen dan verwacht. Omdat de vraagstelling deels anders was, waarop ik mij had voorbereidt (foto's met wat zie je … ) 2.) Een advies is bij de online cursus ook het lesboek te bestellen. Het alleen volgen van de video's geeft je niet de mogelijkheid om een goede samenvatting te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vraagstelling in de cursus komt overeen met het examen. Variatie in de (luister)materie in filmpjes en vertelstemmen. Examenuitleg duidelijk, programma werkt prima.

Ik baseer met vooral op de online training. Er werden soms vragen gesteld over materie die nog behandeld was. Sommige opsommingen waren onnodig en lang wat het lastig maakt om 'bij de les' te blijven. Daarbij heeft de dame die een groot deel van de lesstof presenteert geen prettige stem om naar te luisteren. Al met al had ik de nodige moeite om door de (luister)materie heen te komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door de vele vragen aan het eind van elk hoofdstuk en de proef examens, en dat je deze meerdere keren kan maken moet je voldoende kennis kunnen verzamelen

De stof komt niet geheel overeen met de examenstof maar heeft voldoende aanknopingspunten om te kunnen slagen. Er waren examen vragen over bijv. het gegraven gaten van 2,5 mtr. diep en hoe te handelen hierover is niets behandeld bij E-Learning bv een vraag voor wie is de directie verantwoordelijk op de bouw (antwoordt bij e-learning ook voor de omwonende) ( bij sloop van de fabriek in de woonwijk op proefexamen van internet is deze niet verantwoordelijk voor de woonwijk. dit zijn toch ook omwonende. zo zijn er meer vragen. Dus als je E-learning antwoorden invult kost je dat op het examen punten. Gaarne stof meer afstemmen op de stof van het examen (richting proef examen op internet)

Pluspunten

Snel en proffesioneel

In de E-Learning sluiten lesstof en vragen niet altijd goed aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke virtuele leer omgeving

ik had graag de geschreven leerstof gezien naast de instructie video's, om specifieke informatie op te zoeken. verder was het hinderlijk dat de examen verbinding weg viel tijdens het examen te Nieuwegein

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communicatie in orde ondanks misverstand met de factuur

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn