3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de dag was prima verzorgd

de vraagstellingen die we hebben geleerd op de cursusdag was anders dan de vraag stelling die we in de toets kregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanmelden, mailgebeuren allemaal prima

Tip: Sluit het lesmateriaal beter aan bij de examens. Ik was erg verrast, niet op een positieve manier, toen ik het examen ging maken. Stonden dingen in die ik niet ben tegengekomen in de lesstof. Ook de manier van de vraagstelling is anders als in de lesstof en de oefen examens. Veel lastiger. Dat is niet erg maar als je zeer goed scoort met het lesmateriaal en tijdens het examen je de moed in de schoenen zakt... Lijkt mij niet de bedoeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

E-learning werkt eenvoudig en is duidelijk

E-learning komt niet overeen met het werkelijk examen

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vond de houding van de trainer erg negatief. VCA werd afgedaan als een waterhoofd met heel veel registraties waarbij de indruk achterbleef van onzin om dat allemaal te doen. Hoe moet ik als leidinggevende nu de mensen die VCA basis hebben gedaan motiveren om zich aan de VCA regels te houden en er iets positiefs van te maken. In mijn ogen is de VCA er juist voor om begrip voor veiligheid te kweken. Ook al zijn registraties nodig. Dat is juist een van de zaken die erbij hoort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

VCA Nederland is makkelijk benaderbaar, snel met correspondentie en professioneel.

De Trainer was een directe Rotterdammer die gewoon vertelde waar het op stond. Persoonlijk heb ik daar geen problemen mee, maar kan me voorstellen dat niet iedereen daar mee overweg kan. Dit zou in mijn beleving dus een aandachtspunt kunnen zijn.

Pluspunten

Goede organisatie. e-learning optijd verstuurd Venue was goed, eten lekker :-) De dag zelf was wel intensief, ik heb mij wel afgevraagd als ik fit genoeg zou zijn aan het einde van de cursusdag om aandachtig 70 vragen te beantwoorden op het examen. Dit hoorde ik ook van anderen.

Stem vraagstelling van proefexamens meer af op het examen. Ik heb alle proefexamens gemaakt maar vond de vraagstelling in het examen meer inzichtelijke eisen hebben. Verder, de drie proefexamens in de elearning waren voor basis VCA (40 vragen) zonder tijdslimiet. Doe ook een VolVCA proefexamen met tijdslimiet erbij.

Pluspunten

Goede training!

Pluspunten

Heel goed georganiseerd, overal aan gedacht.

Misschien duidelijker vertellen dat de les kandidaten het boek eerst heel moet lezen voor dat hij naar de cursus komt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Oké

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

relevante informatie, goede interactie dmv de vragen die iedereen met een afstandsbediening moest beantwoorden

ik vond het best veel informatie voor 1 dag

Pluspunten

goed georganiseerd. behandelde de hele stof en niet alleen de basis wat wel de bedoeling was. goede instructeur.

hij praten wel heel hard.

Pluspunten

lesstof sluit goed aan bij examen. duidelijke online uitleg duidelijke uitleg tijdens examen behulpzame instructeurs

Ik wil nadrukkelijk niet met naam genoemd worden. Maar ik wil mijn ervaringen delen ter verbetering van het vca examen. ontvangst deelnemers tijdens examen. velen waren minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig, zoals 'verplicht'. ik was zelf net op tijd. ik merkte dat veel mensen erg gespannen waren. de inschrijving duurde lang waardoor de eerste inschrijvers lang zaten te wachten. ik vind niet dat je praktisch ingestelde mensen zo lang kunt laten wachten voor een 'theoretisch examen'. Ik heb geen zicht op de omstandigheden maar ik heb gemerkt dat een aantal mensen behoorlijk op de proef zijn gesteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

e-learning is fijn middel / als je vol doet dan ook graag stof basis via e-learing

goede wifi verbinding en werkbare computers voor het examen e-learning meer afwisselen sprekers erg monotoon

Pluspunten

Leraar moet duidelijker praten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke filmpjes, begrijpelijk, overzichtelijke site

kreeg wel de indruk dat er op het vca examen vragen werden gesteld die niet in de lesstof zijn behandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede toelichting voorafgaand aan het examen

Niet helder wanneer starttijd / meldtijd is. Onnodige wachttijden bij registratie. Slechte/trage internetverbinding.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn