Pluspunten

Site makkelijk en duidelijk

Denk meer oefentoetsen want vragen worden op examen. Beetje verdraaid gevraagd om Juist verwarring te wekken wel Jammer van de examens eigenlijk onnodig verwarring wekken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het lesmateriaal is duidelijk middels filmpjes op een projectie scherm. de heldere uitleg met een vleugje humor van de trainer maakt e.e.a. duidelijk. ook de tips en trucs. de locatie en de zaal incl de lunch zijn goed verzorgt

locatie Gorichem een opmerking over de stoelen in de zaal, de stoelen zijn niet geschikt om daar met enig comfort een hele dag op te zitten

Pluspunten

Lesdag door professional lesgegeven. Goed dat je na elk hoofdstuk vragen moet beantwoorden. Prima lunch. Examens digitaal afgenomen.

Het lijkt mij beter dat je de antwoorden van de proefexamens gewoon op het formulier mag invullen IVM verwarring bij controle.

Pluspunten

Zeer enthousiaste trainer, vriendelijk onthaal. Lunch/koffie/thee/fris waren perfect geregeld.

Niks.

Pluspunten

Duidelijk en goed gebracht Lokatie ook goed alleen mocht er wel wat fruit (ipv zoetigheid

Stoelen zaten niet lekker als je er 7 uur op moet zitten. Examen was lastiger dan verwacht (proefexamen gaven mij veel vertrouwen alleen echte examen was lastiger)

Pluspunten

Zeer makkelijk te organiseren

Op je mobiel is de site niet makkelijk te navigeren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker tempo

De filmpjes van de e-learning behandelen maar een klein aspect.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede docent

Zelf verschillende keren contact moeten opnemen voor : - bevestiging inschrijving - locatie - niet ontvangen e-learning Boek pas ontvangen 4 dagen na het examen ; dus niet optimaal kunnen voorbereiden !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door de duidelijke filmpjes en de goede uitleg ben ik geslaagd

Iets dieper ingaan over de stof, ik als kantoor mens, Weet niet wat een slijptol is (kwamen wel vragen over) iemand die al in het vak zit begrijpt de stof beter. Dan iemand die er nog nooit mee te maken heeft gehad

Pluspunten

goed georganiseerde cursus

Pluspunten

e-learning en met examen training

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

inhoudelijke kennis bij trainer is voldoende trainer heeft humor e-learning en oefenvragen zijn zinvol

Ik heb nog nooit in mijn carrière zo'n demotiverende training gehad. En ik heb er heel wat gedaan. De training is een uitputtingsslag door de vorm waarin hij wordt gegeven. Hij schiet daardoor m.i. zijn doel voorbij. Het doel zou m.i. moeten zijn: vakmensen motiveren om te werken volgens VCA, vakmensen inzicht geven in het belang van werken volgens VCA. En met plezier ermee aan de slag willen, of aangescherpt je werk doen. Wat ik gisteren zag was: uitgeputte mensen, die door de vorm van 6 uur zenden, met nauwelijks interactie, de training als een 'moetje' ervaren en alleen voor het slagen gaan. Wat is de waarde dan? Mijn tips: scheidt de cursisten in leidinggevenden en anderen, verhoog het tempo voor de leidinggevenden en maak ruimte voor vragen/het gesprek over het waarom (leidinggevende moeten anderen immers inspireren/motiveren en niet alleen controleren/corrigeren. Verdeel de training over 2 dagdelen, met huiswerk/zelf leren ertussen in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tijdens het exame weken veel vragen af van de oefen vragen en de vragen in de stof. Sommige punten waren in de stof niet behandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

E learning ist gut

Die Übersetzung des Examens von Niederländisch ins deutsche ist eine Frechheit!! Grammatikalisch und Inhaltlich absolut irreführend. Dafür das mein Chef extra Geld bezahlen soll, für das Examen in deutsch auszuführen,finde ich nicht wirklich einen Mehrwert.

Pluspunten

Uitleg was goed

Pluspunten

Het begon even stroef toen ik een datum koos waar ik de enige was maar snel een nieuwe datum gekozen. Naast een kundige ook een zeer leuke trainer die de stof leuk overbracht. Ging heel comfortabel het examen in.

Pluspunten

Goede les en veel lesstof

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb als werkgever een klacht. Ik regel en betaal de vca opleiding van deze 3 heren maar krijg geen melding of ze geslaagd of gezakt zijn. Vind dit een klein minpuntje.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn