Goede leraar, mooie accommodatie. Prima lunch.
Wel lange dag en dan daarna nog examen, maar tevreden met het resultaat.
Duidelijk en goed les gekregen van Roland Mutter. IK zou graag wel bij foto's van iets goeds ook een foto willen zien van fout.
ik heb de cursus gevolgd 22 september in gilze - rijen en laat me even echt iedereen die deze review leest aan te raden de cursus te nemen want het was uitstekend en echt schouderklopje voor de docent die alles geweldig uit heeft gelegd en iedereen wakker en scherp hield met leuke grapjes als je het mij vraagt hoort ie een verhoging te krijgen. Ga zo door. (ps. ook dik voor het examen geslaagd)
Leraar had veel kennis en legt goed uit. Examen zelf was erg fijn om digitaal te kunnen doen
Fijne leraar legt alles op een leuke manier uit en betrekt iedereen in de klas mee
Verder geen opmerkingen
De enkele maanden voorafgaand de dag van het examen verstrekte toegang tot het online leren/voorbereiden is erg prettig. Je bepaald zelf wanneer je thuis de gelegenheid hebt. De cursus is prettig gegeven door een docent met praktijkervaring en humor!
het begon al met het geluid dat niet werkte, de poolse cursusleider was zenuwachtig en niet zelfverzekerd. hij deed wel zn best maar tijd voor vragen stellen was er niet. de laatste 2 paragraven werden snel even afgeraffeld omdat er niet meer tijd was. hij las alles op van het scherm zonder er uitleg bij te geven. (had ik ook gekund) Het was goed dat ik zelf het boek en de E_learning had door genomen anders was ik zeker niet geslaagd. ook ben ik verbaasd dat de cursus ook in Apeldoorn werd gegeven en dat ik vanuit de Achterhoek naar Nieuwegein moest. Op maandagmorgen is dat al gauw 1,5 uur extra.
Goede ontvangst
Cursus is duidelijk en met goede uitleg / voorbeelden / weetjes. Het is een volle dag met veel informatie die je bij het examen kunt gebruiken. Ook goed te doen als je geen bouwachtergrond hebt, aanrader is wel om vooraf het boek of e-learning alvast door te nemen.
Dit was een prettige curssus
Goede leraar en goed materiaal
Goede uitleg, prima instructor
Goede uitleg en behulpzaam .
De docent heeft een leuke manier van lesgeven. Maar alleen les is niet voldoende, het moet wel i.c.m. met een boek.
De voorbereiding op het vca examen is heel erg goed, er wordt veel stof behandeld, maar op een manier die het onthouden gemakkelijk maakt. bv herhalen, uitleggen en ezelsbruggetjes. een puntje van kritiek: soms was de persoonlijke mening van de docent politiek of mogelijk beledigend voor sommige groepen ( schoonmoeders, jongeren, vrouwen, autoverkopers, ect ) vaak zijn de 'grapjes' erg grappig, soms een beetje op het randje. Helpt allemaal wel om wakker te blijven, het is een 'lange zit' Al met al wel heel tevreden, ben ruimschoots geslaagd, en behoor niet tot de gewraakte groepen. :-)
boek voorafgaand ontvangen was functioneel; goed doorlezen voorafgaan aan cursus verstandig. cursusdag aan te raden: comact en functioneel. Docent zeer betrokken en er op gericht iedereen te laten slagen. duidelijk zeer ervaren en ' oude rot in het vak'. Manier van lesgeven enkele aandachtspunten: - docent praatte zeer hard; merkte je in toebemende mate aan stembelasting. op momenten dat hij zachter praatte was impact hoger. - grapjes leuk; maar soms met mate verhalen vertellen. Complimenten voor grote betrokkenheid en resultaatgerichtheid!
Docent was zeer goed.
Zeer goed.
Was echt een mooie dag en met veel informatie
Alles was goed geregeld van de cursus zelf tot aan de lunch en drinken. Een fijne leraar, lekker direct. Het is wel vermoeiend om aan het eind van de cursus je concentratie er nog bij te houden.
Ik kwam goed voorbereid naar de leerdag. Onze leerkracht Cees was een heel vlotte, aangename man. Die op een leuke manier alle hoofdstukken overliep. De combinatie van filmpjes, uitleg en proefexamen zijn volgens mij een ideale voorbereiding op het examen. Bedankt!
veel stof buiten mijn werkgebied maar toch interessant(gebracht)
Zeer goede en fijne uitleg
Wilmersdorf 50
7300 AG Apeldoorn