Pluspunten

Prettige sfeer tijdens de training. Duidelijk trainingsmateriaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede lunch

VCA vol is overdag nauwelijks behandeld

Pluspunten

Snel kunnen inplannen. Goed en duidelijk E-Learning cursus.

Pluspunten

Het is allemaal duidelijk

Ik vind de vragen vaak niet aansluiten bij de leerstof. Verder vind ik (en daar wil ik best voor betalen) dat er een cursus moet zijn voor mensen die makkelijker leren e stof opnemen. Het niveau lag te ver uit elkaar. Ik zou ook meer oefen tentamens hebben. De vragen die we kregen konden we helaas niet nakijken. Alhoewel de docent dat wel had gezegd dat dat kon. Ik zou van mijn fouten willen leren, maar dta gaat dus niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik deed een elearning , dus lekker in mijn eijgen tijd leren . De examen toetse zijn goed te doen als voorbereiding op het examen.

was voor mij voeldoende.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

E-learning goed opgezet met duidelijke films.

3 proefexamens kunnen maken is meer dan genoeg, maar het zijn wel steeds dezelfde vragen. Het is beter om dit te vervangen met 2 proefexamens met totaal verschillende vragen.

Pluspunten

Het werd onwijs goed uitgelegd. Ook met voorbeelden zodat je het ook daadwerkelijk kon begrijpen.

De docent sprak heel erg haags, snel en slikte letter/woorden in. Hierdoor was het onwijs moeilijk/vermoeiend om hem te volgen en/of te verstaan. Omdat de docent veel sprak hebben we onderwerpen over geslagen. Dit heb ik wel gemerkt bij de examenvragen.

Pluspunten

Overzichtelijke e-learning colleges, vooruitgang goed te zien, snelle service.

Mevrouw in e-learning collega's had storende stem. Handleiding voor registreren klopte niet helemaal (bevestigingsemail kwam niet en was ook niet nodig).

Pluspunten

erg goed geregeld ik geef jullie een 9

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Directe en vlotte uitvoering van de dag door de docent

Geachte, De gecombineerde cursus VCA basis en VCA vol lijkt mij na de lesdag en afhandeling van het examen niet de meest geslaagde combinatie. Verwacht tijdens de cursusdag en het examen van VCA vol veel meer behandeling van stof ten aanzien van arbo en inspectie ( wet en regelgeving)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat de examenvragen up to date zijn

Pluspunten

De training werd op een leuke manier gegeven, waardoor het niet moeilijk was om de aandacht bij de stof te houden.

Pluspunten

Een goeie organisatie.

Uitleg en toets in een dag is heel vermoeiend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette lokatie

- E-learning is erg tijdrovend doordat het alleen videos betreft en daarbij is de video niet de complete info. Zeker voor een herhaling is het dan minder efficient dan een boek doornemen en skippen wat je al weet. Wellicht bij start een minimale benodigde tijd opgeven oid? - Lokatie was erg chaotisch georganiseerd: Er waren meerdere zalen van VCA nederland waar al onduidelijkheid over was, daarnaast werden er ook nog door NCOI cursussen en VCA examens afgenomen. Receptie stuurde iedereen overal naartoe ;-)

Pluspunten

Duidelijke uitleg en prima lunch.

Pluspunten

Goede leraar, brengt de leerstof op een leuke manier.

Pluspunten

Goede, overzichtelijke en cursus op een uitstekende locatie. Daarnaast bezat de trainer een goed gevoel voor humor, en was er duidelijk sprake van interactie tussen de groep en de trainer. Daarbij maakte hij de leerstof visueel inzichtelijk aan de hand van voorbeeldfimpjes.

Niet alle voor het examen noodzakelijke leerstof werd behandeld, mede door tijdgebrek. Zo bleven wet- en regelgeving en de voor het VCU VIL-certificaat noodzakelijke leerstof onbehandeld. Daarnaast sprak de trainer erg snel. Dit maakte hem bij tijd en wijle onverstaanbaar. Tenslotte 'vertelde' de trainer veel. Dit maakte de leerstof niet altijd even overzichtelijk, temeer het regelmatig een snelle en droge opsomming van feiten betrof.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn