Pluspunten

Goede begeleiding. Leuk lesgeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- zeer duidelijk online - goed te vinden

- examen was rommelig door oude apparatuur - verschillende vastlopers tijdens het examen - voor de prijs zou een glaasje water of een bak koffie gerust kunnen worden aangeboden.

Pluspunten

alles is duidelijk, simpel en snel

bij het examen andere materialen gebruiken (grotere muis, grote laptop).

Pluspunten

goede duidelijke en af en toe grappige manier van lesgeven, was voor mij zeer prettig, met dank aan George (instructeur) was een vrolijke en toch serieuze leraar.

geen

Pluspunten

Duidelijke uitleg en overal antwoord op. Het systeem met de proefvragen en afstandbediening kastjes is echt een vooruitgang en heeft laten zien wat voor vragen we ongeveer konden verwachten.

Ik vind het echt belachelijk dat jullie als bedrijf zijne een lesboek durven te verkopen met zo veel fouten erin.... Jullie hebben er een blaadje bij gedaan maar ondanks alles wat erop staat heb ik toch nog meer fouten kunnen vinden. Bv bij hoofdstuk 8 staat er bij de eerste vraad geen A-B-C maar D-A-B. Vervolgens als ik achterin het boek het juiste antwoord wil opzoeken staat er dat het juiste antwoord C is. En die staat er helemaal niet bij. Ik kan er wel om lachen maar eigenlijk verkopen jullie mij een product wat niet goed is, dus hoor ik mijn geld terug te krijgen. Tijdens de examen heb ik vragen gekregen die niet in het boek stonden en die ik ook niet in het klaslokaal heb behandeld met de leraar.

Pluspunten

Het was heel snel en ordelijk geregeld. Ik had een noodzaak op een snelle actie vanwege aanstaande audit. De leraar was perfect. Een hele leerzame en ook leuke dag gehad.

Geen.

Pluspunten

Goed geregeld, goede docent, goed uitgelegd.

Pluspunten

E-learning is echt een uitkomst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed georganiseed. juiste leerkracht.als prettig ervaren met stemkastjes te werken

Weet niet waar het aan lag, maar kreeg laat mijn les matriaal waar door ik alleen het weekend kon gaan leren. Vond dat het examen afwijkt van de gegeven lesmatriaal ( vraag stellingen ) Waar door je het heel lastig wordt gemaakt. Vond het ook heel erg vervelend dat ik op één vraag na gezakt bent ( vol vca ) hoop dat mijn examen antworden nogmaals worden herzien, mischien is er nog een vraag goed : )

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lesstof bevat veel herhaling, eigenlijk is 1 keer alle filmpjes doorkijken voldoende voorbereiding van de gegeven theorie. Verder is de cursus intuitief om te gebruiken.

Er missen behoorlijk grote stukken lesstof: ik ben in het examen zeker 15 vragen tegen gekomen over theorie die niet (volledig) behandelt is. Ook vind ik het raar dat de oefenexamen letterlijk dezelfde vragen gesteld werden als de tussentijdse oefenvragen: hier leer je dus niets van. Een klein laatste puntje is dat je antwoorden op vragen tijdens oefenexamens niet meer kunt aanpassen, terwijl dit op het echte examen wel kan.

Pluspunten

De organisatie prima voor elkaar.

De docent/trainer af en toe slecht te verstaan, iets te gehaast in het vertellen van de vele lesstof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed te volgen lesmateriaal en logisch opgebouwd

Bereikbaarheid door verschillende tabbladen op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nvt

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk benaderbaar

had graag leerstof voor de cursus gehad

Pluspunten

Telefonisch goed te bereiken en juiste hulp bij (evt) problemen.

De docent was moeilijk te verstaan, te gehaast, slikt woorden in waardoor je maar moet raden waar het over gaat. Het opsommen doet hij daarentegen wel heel duidelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en goed levering materiaal, e-cursus haperde verschillende keren.

Via e-cursus geleerd, maar examenvragen zijn op , basis van praktijk voorbeelden, niks mis mee als je uitleg van docent krijgt denk ik, heeft weinig met de pure theorie en termen te maken die in de lesstof gehanteerd wordt. Viel mij op.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn