Pluspunten

leuke vlotte trainer goede duidelijke uitleg.

kan zo niets bedenken misschien extra koffiezet apparaat lang wachten (maar dat is iets voor de locatie eigenaar.)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich goed opgezet en gemakkelijke manier van werken.

De leerstof in de online training sloot niet aan op de vca toets. er kwamen best veel dingen in de toets voor die niet of deels niet behandeld zijn in de leerstof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede locatie

Te veel stof in een te korte tijd, gevolg dat er te weinig kennis behouden blijft. Instructeur was moeilijk verbaal te volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg alvoor begin met vca examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wel veel digitaal. Mooie systemen.

Docent mag wel "luchtig" zijn, maar dit was te amicaal en soms tegen respectloos aan.

Pluspunten

alles is naar volle tevredenheid gelopen.De locatie van der valk Breda was uitstekend.de lunch was zeer goed verzorgd.De docent die de klassikale les heeft gegeven was zeer goed,duidelijke harde uitspraak.door iedereen zeer goed verstaanbaar.ik begrijp niet hoe hij dat zolang volhoud de gehele dag.een 10 voor het goed helder uitleggen van de lesstof.Het examen is voor mij gelukkig goed afgelopen,ik was geslaagd voor VCA VOL.Dankzij de goede uitleg.met de uitspraak lees de vragen aandachtig wel 2 keer goed door,niet te vlug antwoorden van het zal dit wel zijn.Dus niets dan lof over de gehele cursus. Ik ben al 67 jaar en toch deze cursus gehaald,dankzij de heldere duidelijke uitleg. Groeten louis kennis.

er hoeft niets verbeterd te worden. Zo doorgaan!

Pluspunten

Prima geregeld, met de mogelijkheid om je voor te bereiden op internet top

Wellicht was het volume van de trainer iets te hard, ik zat dan ook vooraan. Maar hij bracht het losjes en herhaalde de zaken die je moet onthouden. De zaak was echter voor een beamer slecht ingericht. De kabel moest over de vloer en de trainer stond op die manier vaak in het licht van de beamer. Een vaste opstelling of dnartbord is meer van deze tijd

Pluspunten

Goed en duidelijk

Pluspunten

Prima locatie, goed voorbereid, prettige ontvangst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed interactief programma. Gaat met de tijd mee. goede locatie met juiste faciliteiten.

iets minder filmpjes en wat meer geschreven tekst. Bij een filmpje let ik teveel op randzaken (wat gebeurd er op de achtergrond) en sla ik de gesproken tekst niet goed op. Natuurlijk is dit persoonlijk en zal dit niet voor iedereen gelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Website werkt goed, maar niet perfect. - Kwaliteit filmpjes e-learning up-to-date.

- Filmpjes met de mevrouw aan het woord: Intonatie en klemtonen duiden er op dat ze tekst aan het voorlezen is die ze niet helemaal begrijpt. Hierdoor ligt soms de nadruk op de bijzaak van de zin. Verwarrend. - Bij E-learning graag ook tekst. Om even snel wat terug te vinden moet je weer door de (langzaam gesproken) filmpjes

Pluspunten

Goed om diverse zaken met cursisten door te lopen. Visualisatie met voorbeelden d.m.v. filmpjes waren leuk en leerzaam. Leslocatie was prima.

In mijn geval heb ik weinig vragen tijdens het examen gehad welke aan bod kwamen tijdens de les. Daarnaast was de wachttijd tussen les en examen vrij lang (35 minuten).

Pluspunten

Prima verzorgd en goede trainer. Naar mijn idee was de groep goed aanwezig en er was veel aandacht voor de leerstof.n

Nee.

Pluspunten

Ondanks dat je er veel te veel leerstof van de deelnemer verwacht word om de onderdelen van het VCA te leren kennen. (Eigenlijk te veel) Is het een zeer grote uitdaging voor de docent om het de leerling te leren in een dag en de leerstof tot zich te laten nemen. Het was bijzonder goed. Dia's met constant uitleg erbij.

Pluspunten

Goed om veel oefenvragen te hebben

Veel spelfouten in de e-learning en het boek, met name onjuist spatiegebruik.

Pluspunten

Zeer goede catering. Netjes verzorgd! Goede leraar, duidelijk hoog temp. Toch ruimte voor pauzes om even op te laden! Goede dag gehad!

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Entourange was prima. Voorziening om te zitten en focussen niet. Vooral in de middag. Tijdens het examen schoonmaak werkzaamheden in naaste lokaal.

De opleidingsleider sprak slecht Nederlands. Veel woorden binnensmonds en slikt woorden in. Zijn grappen keuze is vaak ontoepasselijk. Inhoud van cursus is prima. Snelheid is voor veel kandidaten te hoog die zich niet voorbereid hebben.

Pluspunten

Prima voorbereid en uitleg gegeven.

geen verbeter punten. alleen bij examen waren veel problemen.opstarten pc en inloggen. maar ja dat ligt dus niet aan jullie. misschien wel een aandachtspunt om de examinators daar op aan te spreken. was veel onrust tijdens examen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De lesdag was goed

Geen examen kunnen doen, door slechter organisatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Training was prima en alles is helder toegelicht.

Cursusboek! afgezien van de foute antwoorden van de oefenvragen vond ik het zeer vervelend dat er in hoofdstukken wordt gesproken over afkortingen terwijl het pas in een later hoofdstuk besproken wordt. Examen (start) liep enorm uit door te laat beginnen met registreren (ID controle etc.) ondanks dat er tussen training en examen genoeg tijd was.. Daarna door enkele technische storingen voor sommige cursisten niet mogelijk om examen te maken doordat externe server niet meer bereikbaar was na half 6 (!). Door dit probleem was het zeer rumoerig in de zaal tijdens examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede cursus/ goede docent en werd goed verzorgd met drinken en eten.

Nvt

Wilmersdorf 50